Hoe sneller je wandelt, hoe minder snel je veroudert, blijkt uit nieuw onderzoek. Dat verschil is al op 45-jarige leeftijd te zien.

Om precies te zijn gaat het om je hoogste wandelsnelheid zonder dat je rent. Wie als kind een traag wandeltempo heeft, blijkt op 45-jarige leeftijd sneller verouderd te zijn dan wie harder loopt. Hersenen, longen, tanden en het immuunsysteem bleken in een slechtere conditie bij de langzame lopers. 

Bron(nen):   Science Daily      

Wij van Absurdistisch Magazine vroegen Prof. Dr. Mr. Ing. R.Leijdecker (1955) van het onderzoeksbureau O.L.L naar zijn mening: Leijdeckers: Er is door mij al eerder een onderzoek gedaan naar dit verband , maar ik zet daar wat buitengemeen interessante kanttekeningen bij. Zo ben ik zelf bijvoorbeeld een langzame wandelaar maar een buitengewoon snelle kakker. Mensen die snel kakken leven langer dan mensen die langzamer kakken. 

Om precies te zijn gaat het om je hoogste kaksnelheid zonder dat je op de plee zit.Wie als kind een snel kaktempo heeft blijkt op 45-jarige leeftijd zelfs te verjongen. Maar omdat ikzelf langzaam wandel heft mijn snelle kaktempo dat weer op, dus zo simpel ligt het allemaal niet.

Zo wees mijn onderzoek ook uit dat mensen die langzaam pissen meer last hebben van ingegroeide teennagels WAARDOOR zij langzamer gingen wandelen en dus sneller ouder werden. Tenzij ook zij sneller kakten.

Ik bedoel maar, er zitten meer haken en ogen. Voor hetzelfde geld kun je poneren dat een kaassouflé de snackequivalent van een landmijn is. Begrijpt u waar ik heen wil? 

Je kunt wel van alles beweren!

Aldus prof. Leijdecker

Dit was T.van der Riggel voor Absurdistisch magazine

Categorieën: Overig

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

1 reactie

Nummer 22 · 19 oktober 2019 op 18:57

Precies! Het O.I.L.(1955) voegt nog, aan uw wijsheid combinatie, toe op basis van een onderzoeksinstituut kakkafonische vrijdagmiddag gezamenlijk kakken op de 22 genderneutrale toiletten. 1 voordeel: iedereen moest zitten! Staand kakken is ten strengste verboden en m.n.na het gezamenlijk nuttigen van de vrijdamiddaglunch dat een traditie is sinds de oprichting van het instituut: bruine bonen soep vooraf, bruine bonensoep als hoofdgerecht en 5 kopjes expresso en tiramisu als desert. Het kakken van mensen met een lichte huidskleur (19) gebeurt met kreunende geluiden en oh ah pfff en flatulerende geluiden in de open ruimte. 3 witte medewerkers spraken per mobiel met 1.een moeder, 1 met een vader en 1 met een buitenechtelijk kind die een hoger kleedgeld per maand wilde en van 189 euro nu 289 eiste anders zou dit kind de identiteit publiekelijk bekend maken en dat zou het O.I.L. flink schade opleveren. Pardon, ik moet nu even kakken, maar dat terzijde.

Geef een reactie