In de jacht op hoge kijkcijfers heeft SBS,  Piet Paulusma, de weerman, geloosd. Daarvoor in de plaats staan er nu wat gortdroge weerkundige academici het weerpraatje de huiskamers in te slingeren.

Het goede nieuws daarvan is dat veel , aan slapeloosheid leidende mensen, acuut genezen zijn.

Intussen staat Piet bij Omroep Max te doen wat hij altijd al deed, mensen amuseren, gekoppeld aan een redelijk goed in elkaar getimmerd weerpraatje, gepresenteerd bij windkracht 12.

Intussen zit SBS6 niet stil. De Kijkcijfers moeten stijgen. En omdat the Voice of Holland bij RTL blijft, zocht John de M naar een vervangend kijkcijferkanon.

Filmpjes van huilende mannen , bijvoorbeeld, zijn ontzettend populair. Dus waarom geen talentenjacht voor huilende mannen, dacht de M. Met vier tot de tanden, met tranentrekkers gewapende juryleden!

Maar kandidaten  binnen slepen voor zo’n show is wel even wat anders. Dus pakte John de M dit, zoals bij hem gebruikelijk, radicaal en bijna op religieuze wijze aan, want hoge kijkcijfers is de nieuwe religie. 

Betrouwbare bronnen van ons Absurdistisch MagazineNl meldden ons dat SBS6 geen middel schuwt om mannelijke huil kandidaten, goed-dan wel kwaadschiks,  de studio in te slepen.

Zo spraken wij o.a. Jan-Jaap van der Hetenklots (73): 

Hou effe op zeg! Het  is hier al zo erg geworden dat de oude mannen hier van de straat worden gehaald om in die studio te huilen! Nee, ik zweer het. Bejaarde mannen worden zelfs door SBS6 coryfeeën als Guido den Uittrekker, Sonja Bakker en Jim Bakkum met schepnetten achterna gezeten in verzorgingshuizen om gedwongen te huilen in die achterlijke talentenjacht. Zelf werd ik ook opgejaagd. Eerst werd mij 1000 euro per traan per uitzending aangeboden en toen ik daar niet op in ging, haalde er iemand een stroomstootwapen over mijn arm. Gelukkig kon ik net uit het open raam springen,’ aldus een geëmotioneerde Jan-Jaap van den Hetenklots.

Wij van Absurdistisch MagazineNL gingen op onderzoek uit en wij kwamen erachter dat huilende mannen op films, inderdaad hot zijn. Het grote geld gaat zich er nu mee bemoeien en er is een complete huilende mannen industrie ontstaan. Dat John de M hier nu dus induikt lijkt een logische zaak te zijn. SBS6 heeft intussen al een werktitel bedacht voor het nieuwe format: “The Tears of Holland”

Dit was Painter voor AbsurdistischMagazineNL

Categorieën: Overig

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

1 reactie

Nummer 22 · 8 januari 2020 op 22:02

Correct. De jacht in het domein bejaarden is geopend, zoals prof.dr.mr.ir. R.Leijdecker van het inmiddels wijd en zijd bekend onderzoeksinstituut dat zelfs het RIVM en de onderzoeksraad vor de mens veiligheid van de 1 en 2 plaats heeft verdrongen. ‘ Hoog bejaarden is de crême de la crême daar deze groep met allerlei kwaaltjes gratis tv formats opleverd voor J.en L.de Mol en hun stal aan pratende malloten die na elke uitzending bij de geestelijke vetzorgers aan de telefoin hun huilen proberen te duiden’, ‘ ik vind het zo erg voor mevrouw Naaktgeboren- Den Boterik toe zij 89 jaar en 11 maanden vastgeplakt aan de wand kwam te zitten en dat onderstboven omdat zij meedeed aan het programna ‘ Help mijn grootmoeder klust nog zelf’ toen ze 2 seconden lijm gebruikte dat ze gratis krreg van een sponsor ‘ na 2 secondenlijm verliest u eindelijk wat u graag wilt verliezen’, wat dat ook moge zijn.Deze groormoeder verloor haar onder en bovengebit , haar gebotoxde boven en onderlip en door de zwaartekracht had ze haar wollen jaeger onderbroek maat XXL ineens inclusef inhpud voor haar ingevallen gezich hangen’. Dat kan niet langet doorgaan. Inmiddels stelt H.K. van de ouderenpartij in de 2e kamer al vragen aan de verantwoordelijke minister. 1. Heeft deze minister zelf de 2 secondenlijm al gebruikt tijden een toilet bezoek? 2.Heeft deze minister al haar tanden en kiezen nog?
Inmiddels herstelt mevrouw Naaktgeboren den Bloterik in een gesloten instelling op het mediapark onder leiding van Peter Ruft de Vries.’ Ik ken de mevrouw al jaren en ben haar zaakwaarnemer. De laatste woorden zijn over dit dramatisch geval nog lang niet uitgekraamd in De Telegram dè krant van Waardeloos Nederland en Harrie Mens in zijn praat gezever programa voor zijn hoogbejaarden gasten die na hun orakel aan het Laatste Avondmaal mogen deelnemen met in de keuken Jan de Boevier de bekende binnenhuis designer van met Antilopen leer beklede foute tuils , lanceer sets en wandelstokken van kreupelhout in een kleur naar keuze’ , maar dat allemaal terzijde. Een nieuw tv programma komt a.s. zaterdag op de buis’ Spoorloos voor bejaarden ouder dan 85 die hun biologische vader of moedeer allebei gaan zoeken in o.a. Noord Korea, Bhutan en Duindorp.’ Duh zegt Miep Krommewijck uit Duindorp : ook ik heb recht om te weten wie mijn vader en mijn moeder! Derrik Bald ( de kale) de broer van Kees Janspa ging damen met Miep op reis via Swaziland naar Tibet aar Duindorp. Kijk vast vooruit!

Geef een antwoord