Gefeliciteerd met je nieuwe piercing!
Dat staat er op het briefje dat ik heb meegekregen van de piercingshop! Zo feestelijk voel ik mij anders niet, uitgehongerd wel. Net zo als bij mijn tattoo had ik er eigenlijk helemaal niet bij stil gestaan dat een tongpiercing ook nog wel eens zeer kon doen. Een tongpiercing heb ik dus ook laten zetten. Ik wil dit al heel lang, nou ja, eigenlijk wil ik al heel lang een piercing onder mijn onderlip maar daar heb ik het verkeerde beroep voor gekozen. Op mijn werk wordt het niet gewaardeerd als ik met zo’n piercing op de werkvloer verschijn. Toen ik mij dat besefte heb ik mijn zinnen gezet op een tongpiercing, zo’n ding vind ik wel lekker stoer en je ziet hem niet direct.
Nou; op het moment zie je hem helemaal niet, zo erg is mijn tong opgezwollen. Mijn spieren in mijn kaak zijn helemaal verkrampt en doen zeer en eten kan ik wel helemaal vergeten. Ik ben dan ook weer zo’n iemand die eenmaal zijn zinnen ergens op heeft gezet, dit ook direct om moet zetten tot acties. Best wel stom, zo tussen alle sollicitaties door want ook praten wordt bemoeilijkt. Maar goed, één zorg minder want ik ben aangenomen dus een blunder slaan tijdens sollicitaties is mij bespaart gebleven.
Berekend als ik ben heb ik natuurlijk wel eerst even het net rondgekeken wat de complicaties kunnen zijn van een tongpiercing. Naïef als ik ben doe ik alle complicaties af als onzin; natuurlijk gebeurt dat niet bij mij. Vervolgens sta ik wel driehonderd keer op een dag te spoelen met Lysterine om infecties te voorkomen. Ik maak het mezelf soms best moeilijk.

Mijn nieuwe aanwinst heb ik al aan een aantal mensen kunnen showen waarvan de reacties zoals verwacht allemaal negatief waren. Was dit vroeger een reden waarom ik de piercing niet eerder heb gezet, maakte het me dit keer helemaal niks uit. Fuck you all! Ik vind heb mooi en ík ben er blij mee. Het bevalt me wel, die nieuwe gedachtegang van mij.

Desalniettemin zit ik nu wel nog steeds met een opgezwollen en pijnlijke tong, praat ik iets onduidelijker en gaat roken wat moeilijker. Ach ja, wie mooi wil zijn…. Ik heb het dus wel voor over. En het is nog goed voor de lijn ook!

Categorieën: Diversen

3 reacties

DriekOplopers · 15 februari 2007 op 10:42

Hoe mooi ben je mét, en hoe mooi was je zónder tongpiercing? Op zich wel een redelijk gelukte column, al had het net iets meer mogen knallen. Wat kleine foutjes onderweg tegen gekomen. Even checken helpt.

Maar beslist hoopgevend.

Driek

DreamOn · 15 februari 2007 op 10:45

Gefeliciteerd met je eerste column!
Hoe gaat het met je tong? 😎
Best aardig voor een eerste column, alleen kan het wat ‘gelikter’ om maar in jouw tong-sfeer te blijven! Net ietsje meer spuug gebruiken, om het meer een geheel te maken.
Eén fout wil ik corrigeren, dat kan ik echt niet laten:
[quote]Toen ik mij dat besefte[/quote]
Toen ik dat besefte…
Toen ik mij dat realiseerde…

Nooit meer door elkaar gooien!!!
(je kunt me met je opgezwollen tong toch niet tegenspreken….) 😀
Succes met je tweede column, lekker blijven schrijven! Groetjes DO.

aarie · 20 februari 2007 op 16:26

Hallo,

Bedankt voor jullie reacties. Ik ben net begonnen met het schrijven van columns en dit was ook echt de eerste die ik ooit heb geschreven.
Ik ga zeker wat doen met jullie feedback en blijf zeker columns insturen. Hoop nog veel van jullie te leren

groetjes aarie

Geef een antwoord