Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: Stamtafelaantal clicks
Please or Registreren to create posts and topics.

aantal clicks

Vroeger was op de site te zien hoeveel keer een columns was aangeclickt of gelezen.Op eigen blog en website loopt het niet storm. Als mensen moeten lezen, dan is dat vaak al te veel. Er zijn gelukkig wel vaste liefhebbers.

 

De site columnX is per definitie voor lezers. Ik zou het heel nuttig vinden die score weer te zien.  Voornamelijk een teken van 'waar doe ik het voor'. Ik vraag me af waarom die vermelding sinds enige tijd (al was een periode afwezig) ontbreekt.

Wie weet het?

 

Ik weet het 😊

 

 

 

De teller is een plug-in. Door een combinatie van bepaalde plug-ins bleef de site crashen. We zijn op zoek naar een teller die de functionaliteit van de site niet verstoort. Het zit dus in de planning om hem terug te zetten!

Bedankt voor het antwoord. Ik hoop dat. het lukt.

 

Om een beetje een indruk te krijgen:

Geüploade bestanden:
  • Image.png

Als Jeroen dan toch bezig is 🙂 dan hoop ik dat de plugins in het zijmenu ( opdracht van de maand en Spotlights ook worden bijgewerkt. Ik heb nu geen flauw idee wie er in juni in de spotlights stond. Ben met name benieuwd naar de Maandopdracht Kwetsbaarheid. Daar hebben een aantal van ons toch echt wel iets van zich zelf laten lezen, waar ik van onder de indruk was.

Uhm.... Ik ben bezig... Jeroen doet het groot onderhoud aan de site, voor de rest is mijn persoontje verantwoordelijk 😉

Oke, mocht je soms (tijdelijk) hulp nodig hebben, daarmee bedoel ik het bijhouden van de plugins dan hoor ik het wel.