De anonieme fietser, die we voor het gemak Frans of is het Françoise T. zullen noemen vanwege een ongecontroleerde baard met bijbehorende arrogante uitstraling, heeft zich inmiddels ingeschreven in het Van der Valk Theaterhotel Almelo en legt de foto van de BBB lijder op het bed ( een boxspring, maar dat terzijde)
Hij weet niet dat twee personen buiten op de loer liggen in een omgebouwde overdekte scootmobiel en waarom zou hij dit moeten weten. Het blijken Sjaak en Teun te zijn, de klusjesmannen van de BBB partij. Sjaak probeert intussen met een verrekijker te volgen wat Frans T zit uit te spoken in zijn hotelkamer. De gordijnen staan open daar.

‘Is het een beetje interessant, Sjaak?’ vraagt Teun verveelt gapend.
‘Dat kun je wel zeggen,’ antwoordt Sjaak. ‘Deze kijker vergroot honderdmaal.
Ik kan van hieruit zelfs, 150 km verderop, de hoteleigenaar, van Valk nazaat, op zijn vrouw zien ‘Toekan, toekan’ raggen, ik bedoel maar.’ Interessant ook dat ze vleugels op hun rug hebben gebonden waarop ‘Easy Toys, u aangeboden door ons hotel! Voor meer speeltjes kijk op lijst voor de prijzen & gratis roomservice.
‘Is dat zo?’ vraagt Teun. ‘Altijd al geweten wat voor smerig mannetje jij bent.’

Plotseling begint het te regenen en Sjaak zet de ruitenwisser aan.
‘Kutweer,’ bromt hij terwijl hij door de kijker nog iets zinnig probeert te zien.
‘Ik ben altijd blij als het regent Sjaak, want als ik niet blij ben regent het toch wel.’
zegt Teun.
‘Ik heb er genoeg van. Naar regen kijken is hetzelfde als genieten van opdrogende verf. Tijd voor wat onbezonnen acties. Met zijn mobieltje belt Teun een taxi en vraagt voor het hotel te wachten . Vervolgens loopt hij met Sjaak het hotel binnen, op zoek naar kamer 26, en klopt op de deur:
‘Wer da???’
‘Hoerservice hier. Zwei Thais en Zwei Chinees!!,’ roept Teun….

Categorieën: Algemeen

3 reacties

Nummer 22 · 14 augustus 2023 op 16:33

De

    Nummer 22 · 14 augustus 2023 op 16:41

    De fietser schrikt!, kijkt door het glaasje dat in de deur en ziet de 2 mannen. Gelukkig de deurketting zit er op. Snel zet hij geluid op een hoge volume en houdt zijn mobieltje tegen de deur.
    Scheisse! klinkt er in de gang, scheisse we moeten hier snel weg. Maar, hij heeft de papieren nog met onze namen. Ik bel de bazin wel en hij loopt de gang verder in. ‘ met ..je weet wel, ik heb een nummerherkenninh’

Kees Schilder · 14 augustus 2023 op 19:30

klimaatgek Frans T , ook wel bekend als de Groene gek besluit het hazenpad te kiezen.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder