Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Absurdisme met taal! Wie schrijft de meeste onzin?

Over Freud kan ik kort zijn. Hij had een geweldige Leon de Winter in huis. Beschuldigde hij de bakker van genocide op deeg. wat kan ik van Jung zeggen: Oplossingen van JUNG vormen de vaardige brug tussen toekomst zekere gebouwbeheertechniek en esthetisch design "Made in Germany"Puristische vormgeving en innovatiekracht bundelen zich sinds 1912 bij JUNG - met LS 1912 borduurt de onderneming voort op deze traditie en past het aan de huidige tijd aan. De schakelaars kunnen gecombineerd worden met afdekramen uit de LS range; de naam van dit nieuwe programma is een eerbetoon aan het jaar van oprichting van JUNG.

De neef van deze ondernemer heer Carl Gustav Jung. Vanaf 1900 werkte Jung als psychiater in de Burghölzli-kliniek bij Zürich, die onder directie stond van Eugen Bleuler. Hier hield hij zich onder meer bezig met de psychologische kant van dementia praecox (later schizofrenie genoemd) en ontwikkelde hij met zijn collega Franz Riklin een aantal associatietesten.

Daarnaast had hij veel "Eureka" momenten zoals de volgende: "Deze verrekijker vergroot wel 8 maal, maar toen ik er voor de 9e keer doorheen keek, deed hij het ook nog gewoon" Met deze doorbraak won hij een oeuvre prijs op het songfestival van Remo

Zijn ontdekking dat bijna alle dieren  een maandelijkse cyclus hebben, behalve natuurlijk de weekdieren, leverde hem aanvankelijk hoongelach op maar drie jaar na deze doorbraak zat hij wel in Jinek wat zijn definitieve roem opleverde. Kunt u mij inlichten over Johnny Jordaan ten opzichte van Roedie Carell?

Der Rudi aus Bremen ist tod! Der Johnny Jordaan ( Jardin) ist ook dood. Kortom..beiden zijn dood, morsdood. Tante Leen daar hadden beide heren een zware relatie mee. Zij wilde altijd bovenop zitten bij een 3 minuten nat onderonsje. Soms met Rudi of Johnny alleen of soms met beide heren tegelijk. Enfin, de 1benige volkszanger uit Am*dam die ook dood is, maar dat terzijde, heeft jarenlang geprobeerd om van Tante Leen een forse schadevergoeding te krijgen maar zijn pleidooi voor de rechtbank te Am*dam ging mank en zo staat en stond hij bekend als ' Manke Nelis'.

Wat weet u van Ronald Koeman?

Ronald Koeman staat bekend als een  viesionair op het gebied van lichaamsreiniging en het oplossen van het wc-papier vraagstuk. Al in 1988 zag hij in dat al die rollen pleepapier teveel Co2 uitstoot. Enerzijds als ze gemaakt worden en anderzijds wanneer ze met uitwerpselen bevuild worden.

Hij vond, geniaal, uit dat je ook je kont met voetbalsjirtjes kunt reinigen. In 1988 reinigde hij tijdens het wk voetbal, bij toeval zijn redelijk omvangrijke reet,  met een duits shirtje. Duitse shirtjes hebben van oorsprong de endlösung voor totale bacterie-Zerstörung in zich.

Tegenwoordig is der Ronald coach van het Nederlands elftal.en staat bij elk doelpunt van Nederland tegen Duitsland saluerend naast het doel..

Wat weet u van Onraad Maas?

Geüploade bestanden:
  • kont.png

Niets! Maas, Tsja Maas tricht, de oude- en nieuwe Maas, door de mazen van de wet waar ratten de weg - ook zonder GPS - wel weten te vinden. Onraad dus in-. aan en bij de Maas. Maas en Waal, het land van Maas en Waal daar trekken de stoeten graag door heen, neuh.. ze ploegen door de varkens- en kippenstallen dat volgens Jetten van Dee 66 als Route 66 gehalveerd moeten worden. Kijk zo worden de obsitas vleesetende landgenoten Wellicht ook half dikker of is het half dunner. Beter een half volle ei dan een overvette volle ei. Komen er dan ook halve varkens en kippen?  En het programma Boer(in) Zoekt Vrouw e/o Man wordt dan... Halve Boer(in) zoekt...

Als u de heer Maas, Corned Beef, bedoeld, ofwel de zelf verklaarde tv Pape songfestival heilige, nou dan geef ik hem min  douze point dat nog aantrekkelijker voor de banken is voor het leeg trekken van de spaarrekeningen der hardwerkende mensen in ons land. De geruchten zijn dat NL de oude Lee Towers laat opdraven om te zingen maar Vooral met zijn ellebogen de andere kandidaten van het podium laten donderen en hup, sofort de ….. Maas in.

Wat kunt u mij vertellen over Diederik Samson, (de Kabinet leider van Frans Timmermans) met  Klimaat in de portefeuille. D.S., we zijn hem bijna vergeten.

Nooit zal ik Diederik Samson ( bijnaam Diederik Duck) vergeten, vanwege zijn verbeten gedrag:

Zo maakte ik mee hoe de zaal geconcentreerd luisterde naar de toen PvdA-leider Diederik Samsom. Zijn verhaal ging over een jongetje met een shirt van het Nederlands elftal dat zwaaide met een vlag van de Islamitische Staat. Daarna praatte hij over de zorg, werk, energie. Hij had ethos opgebouwd, zeg maar: „Mensen gaan je dan waarderen om de waarden waar je voor staat en je deskundigheid.” (haha)
Maar toen reageerde Samsom hard op 50Plus-Kamerlid Henk Krol die hem interrumpeerde over arme ouderen. Weet je wát pas erg was voor oude mensen, zei Samsom: als werkgevers geen pensioenpremie voor hen hebben afgedragen. Kamerleden lachten. Krol was een tijd uit het parlement weggeweest omdat hij bij de Gay Krant de pensioenpremies van zijn medewerkers niet had betaald.
Het ethos van Samsom was verdwenen. Het blijft dus gissen naar de echte Diederik. Ik bedoel;Als je Diederik op tv enmasse zag staan huilen bij een massagraf dan dacht je: ja het is ook maar gewoon een mens. De vraag is; is dat zo?

Wat weet u over Dieuwertje Blok?

Diewertje Blok,  verre nicht van Stef Blok minister van buitenlandse zaken, is 1 van de vele vrouwen die in de vorige eeuw op posters, in verleidelijke lingerie of strakke kleding,afgebeeld stonden  op de muren van van jongens en ander genders. Willeke van Ammelrooy, Leonie Sozias,  Monique van de Ven, Mariska Veres, Jerney Kaagman in leren pak en...... Erica Terpstra in haar zwempak XXXXL, daar werden de jongetjes in hun ballen hitsig door. De winterschilder kwam nu ook in de zomer de jongenskamers na het afrukken van ...het behang aan de slag. Nu in 2019..kom je niet van de dames af en van Diewertje Blok helemaal niet.. een terechte Blok aan de been, zeg maar een  Lucille Lingo, Linda Talpa van deze tijd. De enige in haar volle boezem laten kijken generatiegenoot van Diewertje, niet te verwarren met Swiebertjd, is ..Astrid Joosten want die laat het rukken bijhouden per seconde.. wijzer? Nou nee... ouwe meuk!

 

Wat weet u van Rijk' foutje bedank' de Gooyer?

Even nog over Stef Blok. Hij is verkozen als de disintegrated survivor. Daar word ik rustig van!

Rijk de Gooyer Tja, het verhaal gaat dat jaren geleden, Rijk naar een bekend hotel op het Leidseplein ging en  zijn fiets tegen de paal bij het terras wilde zetten. De suppoost zei: "Hallo daar! Dat kan niet, hoor!" Rijk de Gooyer keek verbaasd op: "Waarom kan dat niet?"  "Er komt namelijk hoog bezoek! Staatssecretaris Terpstra en Minister Ritzen komen kijken!"  Rijk haalde zijn schouders op en zei: "Maar ik zet hem toch op slot..?"

Bekend is dat Rijk de Gooyer altijd in de kroeg was te vinden. Op de vraag van een anti alcohol fundementalist dat drank je geheugen aantast, antwoordde Rijk schouderophalend:" 'Ik heb al een slecht geheugen zo lang ik mij kan herinneren.'

Rijk kwam vaak in het dorp waar ik woon vanwege de vele kroegen. Later ging hij ook naar de kapper daar.  Ik werd net geknipt toen de Gooyer werd uitgenodigd in de kappersstoel naast mij om geknipt te worden: Hoe wilt u geknipt worden?’ vroeg de kapster aan hem.  ‘Topless, lekkertje, ' antwoordde Rijk.  En zo kunnen we nog wel doorgaan. Wat kunt u ons vertellen over Okkie Troy?

 

Het hoedje van! Volgende week dinsdag komt de hoeden malloterij weer op de televisie. De dames waarvan de meeste Okkie Troy als een verloren jeugd verklaren als 'oh, Okkie Troy dat is toch die malloot uit Tilburg.. Roy Donders, jah dat is zijn bijnaam? Nou, hoeden malloot. Dus niet! Wat hebt u op het hoofd? Een kamerbreed tapijt van sedum, 2 zonnecollectoren en een vibrator voor de koeling? En u daar .. zie ik het goed? u hebt 2 dakdragers met een koffer erop geschroefd. Ja, mooi toch, ik heb de begroting op 9783 oagina's al 5 weken op mijn hoofd, zeg maar een last voor mijn gemoedsrust. En u dan daar achter de gouden koets? Ik, effuh dimmuh, ik ben...de look a like van Maxima want ze is er niet bij al denkt het volluk van wel. Unze keuningin houdt zich schuil bij Stef! Stef? Ja Stef Blok. You never know want oh oh als het Binnenhof zou worden weggevaagd dan gaat Maxi en Stef trouwen. Terug naar Okkie Troy, hét kinderprogramma in de jaren 1962-1964, wij zijn ermee bekend want die...hoed paste toen ons alletwee. Nu, 2019 zie ik ook ' mexicaantje oranje hoed,de volksverlakkerij traktatie doet alleen OSM altijd goed', zeg maar.

Wat weet u en kunt u mij vertellen over ' Ja zuster, nee zuster'?

Heel veel kan ik vertellen over ja zuster, nee zuster. Ik kende Leen Jongewaard goed die daarin speelde. Ik was 20 en werkte voor een blauwe, kan ook groene zijn geweest, maandag voor een bank waar Leen klant was. Ik was kassier en het was altijd lachen met Leen aan de balie. Tot hij op vakantie ging naar Spanje en mij van daaruit belde om 9000 gulden over te maken. Dat deed ik. Uur later werd ik bij directie geroepen en werd ontslagen omdat Leen al 10.000 gulden in het rood stond, maar dat allemaal terzijde. O ja het betrof een donkerpaarse maandag.

Hetty Blok speelde ook in Ja zuster. Het verhaal gaat dat zij haar benen had genummerd. Dan kon ze ze beter uit elkaar houden. Barry Stevens had ook een rolletje. Maar Barry was meer een man voor dansen  Acteren vond hij iets voor transseksuelen.

Wat weet u over die Jantje die ooit eens pruimen zag hangen. leeft die nog?

 

 

Jantje? Die uit Leiden of..., jah Jantje van Leiden die pruimt niemand meer sinds hij of zij (tegenwoordig zijn we niet meer zeker of een Jan nog een Jan is) zich in parasoldoek hulde en alleen 2 ogen je doordringend aankeek om je naar een pruimen boer in Sexbierum, terwij Jantje in Hulsberg (L) woont  te verwijzen en verwensingen gratis te geven over pruimenbloesem, k$t met pruimen omdat hij 'peren' als weglopen voor de feiten niet kan uitspreken 'ppp pee pp' direct veranderde in pp..pruimen.  'ik peer' werd 'ik pruim'.

Schweinerei, een viezerik ben je! schreeuwde een zaterdaghulp van 73 jaar die zelf 14 verse croissant in zijn tandenloze mond propte want met een aow alleen daar kom je geen enkele seizoen mee door.  'Ik zie nooit, never nooit pruimen hangen. 14 pruimen tegelijk in mijn mombakkes stilt mijn lust naar jonge pruimtjes niet'.

Ik mot  dinsdag naar Den Haag voor de 65e keer, un jubilejum voorwaar want het is ppp ppprin prin.. pruimendag voor de kkkk kkk krenten in mijn pppp pap. En daarna, vroeg  de verslaggever van het Absurdistisch Magazine. Daarna heb ik een after the prrrr prrr pruimen party op ut Binnenhof plein voor het gezamenlijke traditionele ppprr pruimen jenever stoken.. zeg maar ' ik zie ggg geen pruimen hangen maar op de zelfpluk gigantische hoeden van de 2benige pruimpjes moment, ren ik naar.. hoe heet ze..die jonkvrouw Olégren, want die pppp  pp ppruim ik graag. Ben gek op de geur van Ikea hotdogs..vooral als die ook nog naar de zee ruiken.

Wat weet u, en kunt u waarde van Gellekom, mij absurdistisch verrassen,...... van  Mugabe?