Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Absurdisme met taal! Wie schrijft de meeste onzin?

Andries dè fundamentalistische prediker van de Bible Belt, vriend van de SGP en zijn verre neef de omgebouwde nicht v.d. Staay. Jawel, Knevelen is het familie werkwoord dat Andries graag als intro sado macho spelletjes op hun zolder, waar Andries in latex pak de bible declameert en de 10 verboden hardhandig op zijn vrouw laat nederdalen. In naam van onze heer ga ik jou s lekker tuchtigen. 1. Gij zult uw naaste sexueel opwinden met een verlengsnoer haspel. 2. Gij zult het intiemste grote verkennen met de vuist als mijn hand 3. Gij zult uw naaste de geur van de zee laten ruiken. Uw ballen die mogen 6 weken niet gewassen zijn. 4 Eert uw zweep 5.Eert uw verroeste ketting fietsketting  6. Gij zult u kleden in een strak latex pakje met gulp opening 7.Gij zult en moet de hel haar hemel laten worden 8.Snoert haar mond 9. Eert uzelf en vermink uzelf met een multitool 10.Gij zult haar losmaken naar de orale daad.

Vertel eens over  Staphorst?

Staphorst? Om bij Andries te blijven: Staphorst is een dorp dat is geketend en gekneveld in het seksueel onherstelbaar hervormde geloof. De zondagsrust wordt sterk in acht genomen en "wereldse zaken" als inenten vinden zij in strijd met de Goddelijke voorzienigheid.

Als sport en traditioneel folklore wordt er af en toe nog gebruikgemaakt van het zogenaamde nachtvrij-luik. Hierdoor kan een jongen zich toegang verschaffen tot de woning en het bed van een meisje, om elkaar beter te leren kennen. (vertaling: op beestachtige wijze , de door het geloof verboden seks, zowel oraal als anderszins uit te leven)

Staphorsters zijn van oudsher zo gierig dat zij nog staan af te dingen bij Action. Ze zijn ook geen klussers omdat ze alles overlaten aan God. Daarom hangen in elk Staphorster huis tientallen schilderijen om de gaten te bedekken die onhandige Staphorsters maakten bij het illegaal klussen op zondag.

Kent u van den Brink?

 

 

Knevel & v.d. Brink, ach so sagt man in Deutschland. Die 2, de predikersen op de taart van wat v.d. Brink op de Evangeliese hogeschool in Kampen aan de Jordaan  uitreikt  aan de nieuwe sekte leden. Klaziena uit Zalk is niets voor niets het onkruid verdelgingsvrouwtje geworden. Voodoo Voodoo was haar grootste hobby: naalden prikken in kleine poppetjes die lijken op Knevel en v.d. Brink.

Wat kunt u waarde van Gellekom vertellen over nummer 22. U antwoord (uw vraag weet ik al) zie ik dan graag tegemoet.

Nummer 22. IS o.a. het meestergetal in de leer van de numerologie, naast de meestergetallen 11 en 33.

Het kan tevens dienst doen als huisnummer of als gerecht in de Chinese keuken, wat overigens hetzelfde is.

Mensen die 22 zijn voelen zichzelf alsof ze leven in twee werelden, één overheerst door het mondaine, het andere door fantasie.

In het traditionele Tarot bijvoorbeeld, zijn er 22 majeure arcana kaarten (genummerd 0-21, echter, dus het is een kwestie van interpretatie of de Dwaas of de Wereld kaart 22 is).  Gezien uw absurdistische. voorkeuren, neig ik bij u naar de dwaas, en dit geheel positief bedoelt.

Tweeëntwintig uur (22.00 uur) is tien uur in de avond. Ik bedoel maar...  22 wordt bijna altijd geassocieerd met harde werkers. Bijna he! Niet altijd.

Kunt u mij Paco duiden?

 

Het licht! De Lucia! Knus CX hokje hebben jullie hier saampies. Niet vergeten ook af en toe een columnpie te schrijven hoor. 😂😂😂

 Waarde van Gellekom, een groet van een AD; Absurdistische Dwaas in de positieve zin des woord, zoals u reeds schreef. 1 groet aan Mien, die we –ik baseer ‘we’- op onze schrijfsels sinds 2006. Zo niet door u geaccepteerd dan roept u mij terug. Kortom, u vroeg ‘Paco’. Enfin, eerst  “P,, maa Painter’, dit was simpel: Schilder, een naam dat op de dijk in Volendam soms in zomerse verhitte tijden tot een oproer kan leiden ‘ Schilderrrr, waar ben je nou. Sschilderrrrr?’ , als een moeder haar kind even uit haar oog verloor, maar op deze dijk op 53 toeristen na iedereen het hoofd omdraaiden en vroeg ‘ riep u mij?’  Keizer, Schilder, Smit, Veerman, enfin Edam, Marken, Volendam aan de Zuiderzee.. wie is er niet verdronken ‘de vis werd duur betaald’. Terug naar Paco dan maar;

Een soort schaap, gelukkig niet in wolfskleren, woldragend, een soort Lama en u weet lama’s kunnen spugen, absurdistisch met woorden. Paco is een indianen jongensnaam en bij Van Gellekom helemaal passend.. een vrije man. Een naam dat voornamelijk wordt gebruikt in Spanje en Portugal

 

Paco is een aluminium bierflesje, uitgebracht door Heineken in 2002. Deze designfles is ontworpen door de Franse ontwerper Ora-Ïto, wordt inmiddels niet meer gemaakt en is een collectors item geworden maar dat terzijde. Ik was geheel nuchter toen ik ging speuren naar Paco, ok dat terzijde. 

Kreeg ik net een email van het O.I.L. (1955) met hun resultaten op mijn vraag “komt de naam Paco voor op de Bible Belt?” Het O.I.L. (1955) antwoord; Geachte Nummer 22, Op uw vraag of de naam Paco op de Bible Belt voorkomt, kunt u nu luisteren naar de stem van Taroline Censen van het programma De En Aa. ‘

De naam Paco komt 1x voor in het gehucht Ederveen, de drager van deze naam heeft een andere huidskleur dan het gehele dorp en de inmiddels oude man werd zijn hele leven “ Lama’ genoemd. Paco v.d. Staaij- Knevel (naam van zijn andere vader) is nu als dominee beroepen in de gemeente Krimpen aan de Lek, maar Paco heeft nog niet gereageerd. Zijn voorkeur gaat uit naar de gemeente Torres Novas met ongeveer 700 inwoners. Paco is een plaats in deze gemeente. Alleen, het is 100% een Rome supporter, maar dat is voor Paco v.d. Staaij – Knevel juist een uitdaging. Amen.

 

Wat weet u en Mien van…… Ernest Hemingway?

Ernest Miller Hemingway  was een Amerikaans schrijver en journalist die in 1953 de Pulitzerprijs voor de literatuur won met The Old Man and the Sea en in 1954 de Nobelprijs voor Literatuur ontving. Tijdens zijn laatste levensjaren leed hij aan zware depressies die uiteindelijk leidden tot zijn zelfmoord op 2 juli 1961.

Bekende uitspraken van Hemingway die niet onvermeld mogen blijven:Geluk in intelligente mensen is het zeldzaamste dat ik ken.Het enige wat je hoeft te doen is één echte zin schrijven en De beste manier om erachter te komen of je iemand kunt vertrouwen, is hem te vertrouwen.

Als hij hel erg dronken was werden zijn uitspraken wat radicaler: „Niemand is intelligent genoeg, zijn eigen domheid te bevatten.' En;' je beseft pas hoe fijn het is om te ademen als je neus verstopt zit'

Bij een delirium werd hij bijna abstract in zijn uitspraken:'karakter is belangrijk, maor ge mot d’r ôk mee over straot kunne.” Of; 'De aarde is waarschijnlijk de enige plek in het heelal waar je kunt ademen en juist daar knijpen ze elkaar de strot dicht.”

Kunt u mij La Tensen ontleden?

Ik heb naast Ernest Hemingway gestaan in Havana, jawel. Vreemd zult u direct opmerken.. zo oud is nummer 22 nog niet, toch. en dat klopt… u hebt gelijk, volkomen.  Ik stond namelijk naast zijn op ware grootte gemaakte beeld aan de bar en dronk daar zijn geliefde drank.  Daarna bezocht ik zijn werkverblijf bovenin het gebouw en voelde de hitte en de wind van de plafond ventilator, keek naar buiten en 'proefde' de sfeer van EH in die Jaren.  Maar, dit terzijde

La Tensen, Caroline van Veronica verdeler van blaadjes op festivals naar DNA resultaten leggers en gokspel presentatrice. Ik heb niets met deze vrouw en het geforceerd netjes Mediapark Hilversum geleuter praten. Dus niets en dat SPIJT ME,..... nou niet geheel niet.

Wat kunt u mijn vertellen  en niet uit Wikipedia of andere bronnen, maar gewoon vanuit uw eerste associatieve gedachten, over de schrijver van GRAND HOTEL EUROPA?

Een meesterwerk, is mijn eerste ingeving. De zin van Pfeiffer: "Europa heeft slechts toekomst als ‘recreatiegebied voor de rest van de wereld, dekt de lading wel zo'n beetje. Ik ga hier uiteraard verder niet op in net zoals ik niet inga op het wel en wee van mijn vijf katten.  Ik ervaar mijn katten net zoals je het boek Grand Hotel Europa moet ervaren. Elk woord, kortom, daarover is er één teveel.

Kunt u ingaan op Pim Pandoer en met name op de bedenker daar van?

Pandoer.. jeugdliteratuur dat menig liefhebber wakker hield, nou ik niet. Bij Pandoer denk ik aan een gerecht uit de Aziatische keuken. ' Mie Pan Doer', ook voor onze specialiteit Pandoer van de  grill. Buffetten vanaf 126 personen met gratis kroepoek en 1 kalender.  Het is nu midden in de nacht, de dinsdag is begonnen en ik kan niet slapen, maar dat terzijde. De reden, leest u in mijn laatste column verhaal over mijn moeder.

Kortom, wat weet u van Ivanhoe.... Iiiiivannnn  hoeeeeeeee?