Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Absurdisme met taal! Wie schrijft de meeste onzin?

Alles is rood, zingt Marco B. om vervolgens Maan de sterren van haar genotshemel te laten zien. ' komp op ouwe..je kunt het nog, hup hup..' Jah Maan, ik zie ook al sterren. ' heheh ben je eindelijk klaar, wat  the fuck.. je snurkt al'. In een auto met de lichten uit worden de fotoos gemaakt van het namiddag vreemdgaan von Der Marco!. Zozo zeiden de 2 fotografen van Story en Privé, we hebben een scope! Ze gaan smullen op RTL Boulevard.

Tsja, Maan van Steenwinkel omhoog bereden speeltje van Marco. Beroemd, nou nee.. haar stem doet me pijn in de oren, lijzig, kwelend en zielig.. help, help me.. zijn dromen toch bedrog?

Wat weet u van Karl May en zijn neef Brian?of is er geen verband tussen deze 2?

Verband tussen Karl en Brian May? Zeker wel! Zij maakten beiden in hun leven een bergwandeling met bijbehorende beenbreuk waar een verband omging. Ziedaar het verband.

Verder is Brian een relatief onechte bastaard afstammeling van Karl. Een publiek geheim is dat Brian thuis altijd in een indianenpak rondloopt. Bekend is dat zowel KArl als Brian MAy niet van regen hielden. Klassiek is de uitspraak van Brian:'het begon te regenen en ik wilde niet meer leven'

De tanende behoefte aan seks bij Karl deed hem besluiten om boekjes over indianen en koibois te gaan schrijven. De naam van hoofdpersoon Old Shatterhand komt voort uit het vruchteloos masturberen van Karl met zijn rechterhand. Geruchten gaan dat , pas toen Karl zijn ware geaardheid ontdekte en uit de kast kwam, hij Winnetoe verzon, als partner van Shatterhand . Beiden hoofdpersonen hadden een voorliefde voor paarden en bezochten dan ook vaak zogenaamde gay hengstenbals op de prairie.

Wat weet u over Arendsoog en Witte Veter te vertellen?

Ze verhuisde op éénjarige leeftijd naar Bergen. Dat vind ik waanzinnig knap op die leeftijd.

Wat weet u van James Ensor?

Brian May, waarde van Gellekom was het opperhoofd van Queen. Hij is een super intelligente gepromoveerde astrofysicus, maar dat terzijde.

Amai, Ensor.. daar kom ik zo op terug, nu eerst  over crematie lezen  in de kado gekregen Quest...

Baron Ensor, James voor intimi, zoon van een engelse vader en belgische moeder, kon schilderen dat de Belgen pas waardeerden na zijn dood. Amai ge zijn toch nie triest, mijn waarde vrind?, vroeg hij aan zijn vrind de bekende Antwerpenaar Nonkel  Louis Mengkraen, die een winkel dreef  in meng-en douchekranen, gelijk zijn naam hem eer deed. Niet zulke ambetante vragen stellen, James amice. Hier, een vers nog drogende olieverfje van mijn lief. Trézanne D.Ouchekop. En zo gebeurde het dat Louis Trézanne ontmoette en verliefd werden. In 1933 traden ze in het huwelijk in Mons sur la Mer in Nederland, maar dat terzijde. Hun sanitair winkel werd bekender: Mengkraen-Douchekop, Sanitair de la Maison. Wij komen graag bij op bezoek met onze uitgebreide collectie! Waarvan akte.

Mien en van Gellekom: wat weten jullie van Madame Deneuve?

Madame Deneuve? oftewel Catherine Deneuve  is ook een ontwerper van brillen, schoenen, paperclipsen en geurkaarsen. Dat doet ze voor wereldconcern Action. Daarnaast was ze een niet onverdienstelijk actrice in de jaren zestig. Ze speelde veel rollen waarin ze een rol acteerde. Meestal die van aantrekkelijke vrouw/man/gender. Veel pubers in de jaren zestig hadden hun eerste masturbatie-ervaring op de figuur Deneuve. Veel bejaarden ook trouwens, maar dit geheel terzijde.

Ze wordt beschouwd als de bitch van ontwerper Yves Saint Laurent, die, niet gehinderd door ME TOO ellende, want dat bestond niet in die tijd, haar van voren, van achteren en opzij eh...fotografeerde.

Deneuve acteerde in real life een gewoon mens. Ze moesten haar alleen niet aankijken. Dan werd ze gek en begon heel hard merde te roepen.

Om op gewicht te blijven  mengde Deneuve haar slagroomsoezen met frituurvet over de datum. Haar kregen ze niet gek.  Ook schilderde ze niet onverdienstelijk .Vooral een eikel in het strijklicht van de ondergaande zon zetten, kon ze goed. Als model gebruikte ze hiervoor Alain Delon.

Wat weet u van Sir Roger Moore than nothing?

Ach Sir R.M. wilde altijd al een grote veer in zijn anus door die veer op zijn ridderhel als Ivanhoe trachten te verkopen aan de eerste de beste Catwezel. Roger Moore, heette eigenlijk Roger More. Op de elementary skoel  verschreef hij zich in een poëzie album gedichtje voor zijn juffrouw van 59. Ik rij op mijn hobbelpaard, met lans vooruit regt op mijn doel. U juffrauw Switie, u wil ik kuzzen fol op uwen smoel. Ik hau fan u! Rocher Moore, klas 1C.

 

Wat weet u van  Leika?

Leika: Ijslands voor spelen. Het is ook een camera. Het is ook een speelgoed hond. De hond Leika is een prachtige Berner Sennen hond die maar wat graag met de jonge deernen van Little Friends speelt en ravot - ook perfect geschikt voor vrij spel met behoeftige vrouwen. Mijn buurman ging altijd boodschappen doen met een Leika onder zijn ene arm en een varkenskop onder zijn andere arm. Dat was vóór hij zegeltjes ging sparen. Dan vergaf je hem meteen alles.

Diezelfde buurman was ooit een talkshow presentator bij onze lokale telvisiezender. Dan was de burgemeester te gast in de studio. Begon de uitzending en zei mijn buurman recht in de camera kijkend tegen de gast: "Leika!!. Wat is dat?  Wij vragen dit aan een volslagen idioot" Dat was overigens de enige uitzending van mijn buurman, maar dit terzijde.

Wat weet u van Carweazle

Carweazel broer van Catweazel en the Cats from Volendam ..of all places. To the future from the past en electriciteit als tovenarij van Merlijn werkelijkheid zag worden ' led it be' en zie de led verlichting is gekomen.  In vintage kleding op zoek naar het licht, naar  waar.  Hij verzocht zijn goden hem te verlossen van het kwade maar helaas zijn god bestaat niet maar ..forgive me.. halleluja werd de hit op de bible belt, maar dat terzijde. Catweazel zocht verder naar een belt en ging van bil als SM meester in een dorpje op de Veluwe waar de naam iets te maken wat Els in de lokale krant vertelde dat het Elspeet zondig te zijn geweest met een zwerver  op de kansel van de kerk. Sla op mijn bips en billen Mr.Catweazel, yes yes.. Amen? Nee , nee ga door..! Yes my love oreerde Catwezel van de kansel. U zijt wellekome..now..now.. Me too,waren Catweazel's laatste woorden want hij werd een verlichte heilige voor Els.

Wat weet u van  B. Maasland en haar toy boy AH jr.?

Bridged Maasland, de bridge over troubled water, om precies te zijn, het troebele water van de Maas. Verre achternicht van  de Maaslander kaas. Heeft zo heftig liggen krikken met Zijne Heiigheid A.Hazes. dat de botox uit haar vullingen sprong. Wat overbleef was de korst van een Maaslander Kaas. Heeft thans een heftige relatie met voornoemde kroonprins Hazes, die regelmatig opkomt als een dóór getatoeëerde gevlekte hyena en een liedje zingt over eeuwige liefde die een tel duurt.

Boze tongen beweren, dat hij is overgegaan van een moedercomplex naar een oma complex en een geheime liefdesrelatie onderhoudt met een 102-jarige ex Koningin -van het levens c.q.semi doodslied- Elisabeth van Engeland, zo genoemd omdat ze als twee druppels jenever op Elisabeth lijkt.

Het échte nieuws op het journaal zoals, Ronaldo Koeman die 2 ons is afgevallen, moet zelfs wijken voor het nieuws over de nieuwste tatoo van A.Hazes.

Wat weet u te melden over Rita Corita?