Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Absurdisme met taal! Wie schrijft de meeste onzin?

Rutger Bregman! Een man naar mijn hart. Denkt na, lult niet uit zijn nek en zegt alles recht voor z'n raap.

Zo zei hij in een interview: "Armoede gaat fundamenteel over een gebrek aan geld. " Mooi he? Hoe komt hij erop??

Volgende inspirerende uitspraak :
"Het doel van de toekomst is volledige werkloosheid."  Ik bedoel, dit zet der wereld toch geheel op zn kop??

Nog eentje? "Naast blind zijn voor veel goede dingen, profiteert het BBP ook van allerlei mensenleed"  Dit is toch briljant doorprikken van het masker van BBP???

Vertel eens over Simon Carfunkel

Simon Autfunkel, man oh man die is zo gek als een oldtimer uit 1914, zo'n kanon voortrekker uit de energie ( gas) oorlog aan de Somme. Man, dat waren zoveel doden daar is het Coronavirus niets bij. Art, is daarnaast muzikant met zijn vrind Carfunkel, dien mof die het Horst Wesselied begon te zingen onder zijn douche en in zijn woonplaats Bielenfeld een beroemdheid is omdat hij zijn boek Mein Kramping al 75 jaar als worseseller op nummer 1 ziet staan van de meeste gehate schlager boek onder die Bücher, maar dat sofort auch terzijde. Die 2 Art en Simon, ach not my piece of a cake. Nee, want wat kunt mij vertellen over Louis Armstrong, die blanke versie dan uit Duindorp?

Uit Duindorp. Een nep Armstrong die zorgde voor meerdere steekpartijen in de relationele sfeer . Hij schijnt ook verantwoordelijk voor een gewonde in filiaal Blokker in de Grote Marktstraat , toen de gewonde vluchtte voor het erbarmelijke blokfluitgeweld van nep Armstrong.

Verder kan ik melden dat er een voertuig te water gleed op de Oostweg na mogelijke verkeersruzie over het wel of niet leuk vinden van het blokfluitgeweld van Louis.

Daarnaast was er een gewonde bij een woningbrand in Wassenaar , ook gerelateerd aan het blokfluitgeweld.

Dan nog het weer: regen afgewisseld met buien en hier en morgen een storm genaamd Louis.

Kent u Tijs v.d. Brink

 

Tijs, ja ' ik ben tijs' waarop zijn moeder antwoordde ' mooi jongen en nu maar eerst bidden, op jouw knietjes en billetjes bloot, want vandaag 10 slagen met de karawats'. Tijs deed dat en genoot  EO, EO zong Tijs, ja hij had toen al een voorspellend vermogen .Andries werd zijn beste vrind en iedere zondagochtend klokslag 10 uur gingen ze samen schreeuwen voor de kerk un hun dorp Barneveld en daarna snel naar Urk. Urk? Ja, Tijs houdt van vissen.  Later , Tijs woonde niet meer tijs maar met zijn maatje  van der Staaij in Arnemuiden waar ze de klok van Arnemuiden lieten beieren om 2.13 uur exact. Het dorp genoot en klommen het dak op.. gevalletje watersnoodramp trauma, maar dat terzijde. Tijs ontmoette J. E. Hova, de zwakbegaafde uit de Wachttorenstraat 6bis en Tijd werd met nog nadruppelde pik, betrapt toen hij Julia Emma had ontmaagd op een grafsteen achter de kerk in Achterkerke. Julia baarde 9 maanden  Ruft en noemde hem Peter R.  De Vries, uit Godverdommejanverwellessluis, adopteerde Ruft omdat hij moest, enfin Tijs werd bekend door zijn oude school en trekvrind Andries Knevel, maar dat terzijde.

Kent  u Oosterhuis, viruloog en nog niet Corona besmet?

Oosterhuis , ook wel viroliegt  genoemd. Volle achterbuurman van Knevel&vandenBrink, Makelaars te Putten. Raadt ons aan om goed onze handen te wassen. Daar kan Corona niet tegen. Persoonlijk ben ik meer voor zandzakken voor de deur en de voordeur laten besprenkelen door de gewijde kwast van meneer pastoor. Wellicht nog een schietgebedje tegen het virus. MAar als je schiet richt dan goed want God helpt je niet als je mist. Tenzij hij zijn  zoon naar beneden stuurt aan een parachute. Gekleed in blote kont koppel en raketwerper.

Kent u Jezus trouwens?

Ach ja.. het is- zoals eerder al vele malen getoeterd- maar goed dat deze cult figuur niet is verdronken of zichzelf heeft opgehangen, aan de spuit ging. Want.. dan hadden deze cult volgers of... 1 acquarium , een touw met strop, een injectiespuit met naald boven hun deur, maar dat geheel terzijde en ter inleiding.

JC uit B die andere is ook een cultfiguur, held van het moderne voetbaal. zijn uitspraken te hebben geanalyseerd geeft nog meer inzicht over zijn voorspellende en soms helende kracht:

' elke voordeel heeft een nadeel' . Klopt als beschuldigde van met too praktijken, was het voordeel eerst dat ze bekend, rijk en machtig waren, het nadeel werd dat hun misdadige vrouw onheus, onvriendelijk, onmenselijke benaderingen nu hun nadeel wordt. Hup chemische castratie en opsluiten op de open afdeling pyschopaten en schiofrenen.

' als je de bal niet hebt, ken je niet skoren' Klopt, mannen zonder ballen kunnen niet skoren, mannen die willen skoren op welke wanstaltige wijze dan ook en bij en met wie, hebben geen enkele bal verstand dan alleen bal loos wat urine te willen verspreiden.

Jezus dus, een cultheld met zijn 12 maatjes en 1 vrouw, nou daar zij helaas geen filmbeelden, fotoos van, maar we kunnen er vrij over fantaseren over orgies tussen deze personen als de helden van toen. Kom nou zeg 14 personen aan de wijn en een laatste avondmaal... Michelin sterren restaurant zeker en daarna snuiven en ...

Kent u Lucifer en vertelt u mij eens wat over deze figuur

 

Ik heb u een duo-column gestuurd over Lucifer, dus ik zal hier zwijgen over deze figuur. Klein tipje van de sluier: Christenen van diverse seksuele pluimage, zijn gek op zijn tong...

Geplaatst zag ik! Uw reactie is gewenst!

Top column! Weergaloze zeldzame klasse van twee komedianten die de norm van de Yoep van t Heks en Jolig Myers van deze wereld allang zijn ontstegen..HULDE

Hulde aan jou om de start te geven na een voorzetje. We gaan door als een never  ending story. Ik moet toch maar een kee richting Edam gaan rijden! Hulde dus voor het AV en ons.