Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: StamtafelDe tap
Please or Registreren to create posts and topics.

De tap

Welkom in het CX-Café!

De tap is de plaats waar onder het genot van een drankje gewoon lekker (slap) geouwehoerd wordt.

Het eerste rondje is van mij!
Wat mag ik inschenken?

Leuk. Voor mij graag een Sloeber.

Nummer 22 has reacted to this post.
Nummer 22

Een sloeber, it is!

Heb je een goed weekend gehad?

Het is nog niet voorbij. Wandelen in het bos en kijken naar Birgit Bardot (Le mépris van JLG) in herhaling staan nog op het programma. Met als afsluiter Nadal vs Del Potro. Nachtwerk waarschijnlijk. Jij nog plannen?

Bij mij was het ook nog niet voorbij!
In het kader van de monumentendag ben ik op zaterdag een aantal mooie historische panden in de binnenstad van Den Bosch gaan bezoeken.

Gister was het tijd voor het evenement 'Bourgondisch Den Bosch', een evenement waarbij restaurants en eetcafé's de kaart voor komend seizien presenteren in de vorm van kleine gerechtjes. Altijd heel gezellig.

Enne... Nadal voor de derde keer gewonnen!

 

Shit ... nu heb je het al verraden. Wilde het nog terugzien. Tegen Anderson toch? Nog effe en hij vat Roger in zijn opstaand kraagje. Hard labour pays of.

Oeps.... 😀

Ik begin zo langzamerhand toch wel uit te kijken naar deel 5 van I Truffatori 🙂

Uit onderzoek blijkt dat in Nederland  baby's niet alleen in het weekend worden geboren maar merkwaardig genoeg ook op doordeweekse dagen. Vooral op maandagen, dinsdagen,woensdagen, donderdagen,vrijdagen, komen er relatief veel kinderen ter wereld.

Dan ga ik toch anders naar mijn buurman Wiebe kijken. Die werd op zondag geboren. Dat verklaart waarom hij autoseksueel is. Hield hij lang verborgen.Kwam hij pas laat mee uit de showroom. Elke dag tankt hij zich geblinddoekt af langs de snelweg.

Je accepteert. Wat moet je anders...

Vandaag het laatste restje oranjebitter opgedronken. Wat een bocht. ?