Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: StamtafelDe tap
Please or Registreren to create posts and topics.

De tap

Hoe cool is dat!

Spits! ?

Ik begin heeeeeel benieuwd te worden naar Maffia-6! 🙂

Daarnet heb ik het forum geüpdate, zodat het er nóg beter uitziet. Toch wel fijn dat er weer een bescheiden plaatsje op ColumnX is, waar je kunt zien of je de enige bent die online is... En dat álle leden zichtbaar zijn...

Zijn #22, Mien en ik overigens de enige die zich aan de Opdracht van de maand wagen, of zit er bij iemand anders nog wat in 'het vat'?

 

De front ziet er gezellig uit. Ik heb al een tijd niet meer geschreven maar ga morgen starten aan Truffatori. Hoop ik. Op de een of andere manier kan ik me er niet meer toe zetten om iets op papier te zetten. Hopelijk hebben jullie geduld.

Arta wrote #33 (13-11-2017):
Ik begin heeeeeel benieuwd te worden naar Maffia-6!

@Arta > geplaatst op 16 november > https://www.columnx.nl/i-truffatori-6/

Op naar deel 7.

Succes Nicole!

Helaas is het me niet gelukt om ook maar een letter te schrijven.  Ik heb duidelijk meer tijd en energie nodig om überhaupt nog iets te kunnen schrijven. Zonder dat werkt het niet. Misschien is het beter als iemand anders mijn deel overneemt. Wellicht kan Ruud dat doen, aangezien die na mij zou schrijven.

Geen idee wie er nu aan de beurt is. Ruud heeft deel 7 geschreven. Arta is er even tussenuit. Activiteit op CX neemt steeds verder af. Jammer.

Tis stil in de kroeg. Doe mij nog maar een alcohol vrij. Gratis met veel alcohol. 🙂

Op een meter vijftig
Meer dan honderd glazen bier
Houden geen afstand