Please or Registreren to create posts and topics.

Meedoen met 'Samen schrijven'

Met twee ziekenhuisopnames is het begrijpelijk dat je hoofd niet staat naar welke maffiosi dan ook. Beterschap en een voorspoedig herstel. Dat het fruitvliegje maar weer snel transformeert in een olifant. Qua geheugen en concentratie dan. ?

Zouden we toch Bruun niet kunnen porren voor een vervolg?
Mag ook in audio. Doet me denken aan 'good old times', met hoe heet ie ook alweer? Kobus. Ja, ik weet het weer. Kobus die columns auditief maakte. Erg leuk. Kijken of ik er nog ergens een kan vinden.

Ja, hoor. Hier. Zelfs ook een co-column. Een van de eersten op CX.

Commissaris Rex met pensioen

Komop Bruun. Je kunt het. En anders Esther Suzanna misschien? Of is die nog te druk met haar tweede boek of derde ...? Ben effe de tel kwijt. ?

Laat ons Maffioso-verhaal niet doodbloeden. Is Maffia-onwaardig!

Met jullie goedvinden ga ik een slot schrijven voor ons Maffiosoverhaal.
Is dat oké voor de deelnemers?

Yep, doe maar ?

Yep.. finito e saluti ?

Excuses voor mijn late reactie. Ik had me niet gerealiseerd dat ik al aan de beurt was.

Voor nu lijkt het me inderdaad beter als Mien het slot schrijft. Ik heb al heel lang niets meer geschreven en vraag me af of het me op dit moment zou lukken met een goed vervolg te komen. Het lijkt me beter om bij wijze van reïntegratie eerst weer eens een op zichzelf staande column te schrijven. Als de motivatie om te schrijven ooit nog wil terugkeren tenminste.

Kortom, ga je gang Mien!

Lijkt mij prima, Mien.

En Bruun: probeer het weer eens. De maandopdrachten zijn een mooie stok achter de deur. We beginnen weer bijna aan de nieuwe maand.

Top, Mien!

Ik kijk uit baar jouw re-integratie, Bruun??

I Truffatori - Fine is ingezonden. Basta!