Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Meedoen met 'Samen schrijven'

Top!

 

Dank ES.
Arta, pas je de links op de homepage nog even aan? Staat zo slordig. ?

Mien, als ik jou toch niet had...

Ik pas het als ik vanavond ( laat) thuiskom, direct aan!

Dankjewel!

Ben je al thuisgekomen? ?

Yup ?

Nog iemand iets gehoord van Lianne?
Heb wel weer trek in een vervolgvehaaltje.
Wie schrijft samen met mij mee?
Minimale deelname: vier leden.
Doen we een dubbel rondje.
Acht delen, moet lukken.
Onderwerp?
Roept u maar!

De avonturen van …. (vul maar in)

De Gooise Bedwantsen Matras, dat jeukt!

Amsterdam begint met een A en eindigt met een E

In een stinkhol dat 'kroeg' wordt genoemd (zijstraat van het Rokin, waar de stank ondraaglijk is kan je naar - na de toegangscode  hebt gedeclameerd naar de dove leather boy - boven  lopen waar het neussnuiten de 2 deelnemers in hogere sferen brengt. De twee personen: Henk en Auke staan op 1.50 meter van elkaar en houden een kunststoffen pijp,  met 2 open einden, van 1.50 meter  Nadat het gevuld is met witte snuifpoeder uit Mexico  in een linker neusgat. De rechter neusgaten zijn gevuld met een prop watten. Dan klinkt een schot uit een revolver en begint het neusblazen. Henk, klapte direct achterover tegen de bar en begint te hallucineren over het oerwoud in donker Afrika en stoot onbekende klanken uit. En………………………………..

 

 

 

 

Aha. Alvast een schaap over de dam. Nu nog twee andere deelnemers en we kunnen los. Niet in het Café, maar op het grote scherm uiteraard. Maar de insteek is alvast leuk Ruud. Houden we erin.

Het loopt niet echt storm.

Niet eens een zuchtje wind. Terwijl we daar toch een beetje naar verlangen. Kom op die hards, waag eens een samenspelletje. Misschien wordt het saampies wel windkracht tien!