Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: StamtafelTEGENDRAADS GEZIEN
Please or Registreren to create posts and topics.

TEGENDRAADS GEZIEN

een paar van de leerlingen grpen hun kans en haalden 's-nachts 5 paar afritsbroeken van Heinz' waslijn. Wat daarvan de reden is?? De volgende dag kwam Heinz in  Jaeger zwembroek  met een wel zeer laag hangend kruis met daarachter een bewegend wormvormig aanhangsel, tenminste dat werd tijdens de bijeenkomst in het Dorpshuis 'TerMunt Munter Zijl  ook voor niet Termuntetzijlers, sinds 1864', verteld door een declamerend dorpsgek ......

namelijk ….pastoor Salaud van der L. die zich vorige week vergrepen heeft aan zijn huishoudster van 64 jaar. Wat de man bezielde om iemand aan te randen die al lang seksueel meerderjarig is, blijft voorlopig een raadsel.

Volgens justitie verklaarde de huishoudster, Poppelien Bovenop (74), dit nooit gedacht te hebben. Zij ging er terecht van uit dat geestelijken zich uitsluitend vergrijpen aan kleine jongetjes of meisjes.
Poppelien:’“Ik deed alles voor pastoor Salaud. Zelfs die taken waarbij ik mij moest bukken, zoals het wieden van onkruid en het oprapen van verspreid op de grond rondslingerende pornografische gebedenboeken”.
Volgens justitie zou ze zich ook volstrekt op haar gemak hebben gevoeld omdat ze “nu eenmaal van het vrouwelijke en minder in trek zijnde, geslacht is”. Aan dat valse gevoel van veiligheid maakte de clericus deze dinsdag dus een abrupt einde door haar op de keukenvloer te duwen en brutaalweg, al weesgegroetjes biddend, de penitratie in te zetten om deze vervolgens af te ronden met een urgent in de mond rondspoeldende penitentie.

Door het incident, en meer is het niet, volgens Bisschop Jesuus Erección van de Kerk der laatste pedófilo’s, waarschuwt Justitie, bij monde van Hoofdofficier, Rapido Vlugvankind, nu ook alle andere meerderjarige burgers op om waakzaam te blijven in de buurt van geestelijken.
Bisschop Erección: ‘nogmaals, dit is een incident.Meerderjarige burgers hoeven zich echt geen zorgen te maken. Voor de meeste van onze hooggeachte broeders en zusters in klooster en kerk is een leeftijd boven de veertien toch echt niet interessant genoeg..

Waarvan akte..

Nou ja.. na gedegen onderzoek door het O.I.P. ern filiaal van het O.I.L. de ' P' staat voor pastores, paus, pispaaltjes, pijpenleggers, piassen en paters, maar dat naar uw eigen fantasie. Het O.I.P. dus gebruikt ook V.O.I.P als de paus geraadpleegd wordt over Sudoku en Cryptogrammen, want dat vindt de paus leuker en aangenamer dat met zijn handen zwaaien, hoofden aaien of aan zijn jeukende kruis krabben.  Uit ondetzoek blijkt namelijk dat de 97 jarige Theresa moeder van 45 kinderen en 45 echtgenoten gewoon bigamie als normaal beschouwde in haar dorp in de buurt van Rome. Roomser dan de  paus, ben ik niet sprak Theresa op het dorpsplein aan de bedelvaart gangers uit Turkije en Griekenland.. Theresa sprrekt 35 talen maar in dialect als ze haar boven en ondergebit weer s niet kon vinden. Gelukkig haar jongste zoon van 52 is haar liefste want Guiseppe Fransciscus Benedictus lijkt op zijn vader. Va bene, grazie grazie.

Ach.. en ja hoor daar is Ruft de Vries weer met mindkapje, reetstopper als woordvoerder van de familie.' Ik ken Theresa al sinds ik in de baarmoeder lag re zwemmen' .. en u bent....

Ik ben Minister Bruin Bruno, Minister van Angstzaaierij en medische bloopers. Daarnaast ben ik woordvoerder voor de Corona-industrie. Wilt u alvast een inenting reserveren meneer Ruft want de farmaceutische maffia is druk doende weer dik geld te verdienen in de Corona industrie.

Mooi, ik, Peter Ruft de Vriies moet jou net hebben, ja! Als talkshowtijger maakte ik met Transavia een vlucht van ruim twee uur.... echt geen millimeter elleboogruimte om te hoesten, middenstoel, compleet klem. Ik verbaas me er steeds over dat dit is toegestaan. Een regelrecht gotspe is het telkens omgeroepen: ‘ hope you will enjoy your flight...’.. Dan heb je wel lef, zeg.

eh...meneer Ruft ik..

Kop houden als IK spreek!! Ik heb: Jarretels voor een seriemoordenaar gelezen, door Loes Leeman. Het relaas van journaliste Leeman die gefascineerd was door seriemoordenaar Hans van Z. en een seksueel getinte relatie met hem aanging. Een vergaand, bizar, zonderling verhaal, maar wel super interessant gelet op de lente die in aantocht is. En..

De corona bollen moeten weer s de grond in.  Tja.. Ouwe Nol, de geestelijk lteringlijer die Hans van Z. in zijn macht had. En Hans veelvuldig door ouwe nol op pad werd gestuurd met de opdracht het bejaarden huis te ontdoen van die oudjes waaronder ouwe nol's  121 jarige moeder in jarratel, string maar bh los.. nou Hans moest eerst tijgeren door de berg borstpartij voordat hij zijn wurgwerk kon uitvoeren.

Hallo, zeg..hier is Peter Ruft de Vries, dit is eeb cold case dat ik heb opgelost. Mijn anonieme bron was een zeker O.N. uit duh haag. Kent u hem? Bel mij. O.N ziet heeft ern vaalbleke psychpatische korsakow en gilles de la tourette syndroom, is ongeveer 89 jaar en van........

goede komaf. En ik ken uw bron : Otto Normalverbraucher.

Voorzitter van de vereniging Pedigma tot het verdelgen van de  stichting tot behoud van Kortjakje. Zo wil het extreem rechtse Pegida Nederland vanaf 12.00 uur met de erven van Kortjakje in minirok zilverwerk uitdelen in het centrum van Dokkum.

Otto Normalgebraucher en consorten, de tegenstanders van Kortjakje willen een
boekverbranding
Zij vinden dat het niet langer getolereerd kan worden dat Kortjakje in een ultra korte rok wordt afgebeeld. Daarnaast vinden deze tegenstanders dat het liedje : “altijd is Kortjakje ziek” uit de kinderboeken en van de scholen moet worden verbannen en nooit meer mag worden gezongen. Deze tegenstanders willen op het plein Acht Zaligheden alle boeken van en over Kortjakje verbranden.

Kortjakje sympathisanten daarentegen vinden juist dat er, in deze tijd van traditie-moord, het liedje met een nieuw arrangement en gezongen door kinderkoor kinderen voor kinderen opnieuw op cd moet worden uitgebracht. En dat het voorgenomen Kortjakje Concert in mei 2020 gewoon moet doorgaan.
De gemeente Dongeradeel, waar Dokkum onder valt, verzoekt iedereen die voor Kortjakje wil demonstreren, zich te melden bij de Hanspoort in het westen van het centrum. Daar is voor hen een demonstratievak ingericht. Er is geen vergunning aangevraagd voor deze demonstratie.

En ook ik, Otto Normalverbraucher wil...

graag een pamper. Toen werd het stil..doodstil want een  1.62m aneorexia wandelend geraamte stapte ineens uot het niets naar voren, alleen het haar en snorretje deden de aanwezigen denken aan... ! Ich bin wieder da! Was ist los? Wir mussen unseren tradionele bratwurst mit curry behalten aber ich ben vegetariër.  Hoe heet u?  Adolf Zwei Liter! Sodemieter op, vort wegwezen. De in witte kledij gestoken Plegerin  Eva Bruin ' kommt miet Heinz, du heib Heinz Ketchup aus DeBielenfeld. Verzeihung anwesenden Hij daar is een malloot en ontsnapt uit het mortuarium.  En beiden verdwenen naar nergens. Zo, dat was even skrikken zeg, ik dacht even dat... Dat wat? Nou dan onze voorraad Bratwurst uit de kekder ontdekt zou worden en we weten allen dat inze voorrad sinds 1943 bijna op is. Nog maar 3 wagonladingen restten ons. Riep u mij? Mijn naam is Teeven, chauffeur en treinmachinist. Zeg maar Fret net zoals Fret hahaha. De klappen daalden neer en Fret stortte ten aarde. Zo, dat is ook opgelost. Envwie bent u dan wel? Ik, oh u kent mij nog niet..laat ik me voorstellen en ja ik lijk op Ratelband Opstelten en u zou het nier zeggdn op Memphis Depay de voetballer.  Precies dat zou ik niet zeggen en zij daar ook niet, dus we zeggen niets. Hoe heet u? Jan van den Lossebroeck uit Gulpen! Zeg wat doen jullie allemaal hier....

Jan van den Lossebroeck;  Supervisory Board director and health care activist bij   van der Hoorn buigtechniek. Samen met Knuffelmanager Popke Alkema, gespecialiseerd in het: "Kunnen we dit even met elkaar afstemmen?"  en People Manager Henk-Jaap Ijzerman, die regelmatig gepeopled wordt door het overige Managent.

Corebusiness is het "ons BUIGEN over de problemen en dan een Plan van aanpak creëren . ‘ Zoals: Langs welke route wil je dit project precies aanvliegen?’"  Daarnaast zijn wij leading in het vinden van Bottle necks in zaken waar het vastloopt, bijvoorbeeld binnen een bedrijfsproces.

Met de kerstdagen zijn wij gewoon open.

Precies, wij  buigtechniekers buigen ons graag over problemen die wij eerst niet ontdekten maar na wat maneuvres, omtrekkende bewegingen en lijntjes trekkerij zijn wij klaar voor het knippen en buigen. Helaas , pas met kerst weer open, eerst de paasdagen, hemelvaart, pinksteren, pinkpop, zomervakantie, 40 jarig jubileum op de afdeling, ADV dagen, 34 training dagen extern bij De Baak en 5 symposia in het Beatrix theater, dan ook nog  de 15 niet opgenomen vakantiedagen uit 1998 eindelijk, ja eindelijk mogen inzetten en mijn reis naar Tuitjehorn is reeds geboek, wij ..ik bedoel mijn partner en ik slapen dan in de B&B van Bertine & Bert in de buurt van Ureterp ( hihi wij zeggen nu, we gaan naar Urineterp hihih). Wat bazel je nu jij daar! Ja chef, excusé moi. Ik zal knippen en buigen maar kijk s achter u wie daar komt aangelopen....! Goed zo chef..even nog dieper buigen... ' Hej Kaerel, onze See Ee Ooh'!. Goede morgen collega's.. wie is die daar die zo diep gebogen staat? ' ik ben het baas...uw onderdeur afdelings chef, maar plies hellup..ik kan niet meer overeind komen..mijn rug is nu op slot'..

Nou buigtechniekers kom met een plan van aanpak' hoe kunnen jullie deze zeer diep kromgebogen colkega en chef weer overeind krijgen..?

…..maar...kromgebogen collegas is toch niet helemaal mijn dingetje. Maar toegegeven: We moeten nú doorpakken mensen, anders lopen we straks met z’n allen het ravijn in. Ik zou zeggen: Zou je deze briefing zo snel mogelijk een follow up willen geven en daarna terugkoppelen aan de afdeling?

Maar even wat anders .Om welke collega gaat het? Is hij de moeite van een plan-van-aanpak waard ? Anders schop je hem de WAO gewoon in want wat wij zoeken is een team-player met een can do-mentaliteit en een hands on karakter.’