Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumCX café: RedactioneelVan de redactie
Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Van de redactie

Liever een painter's block dan een writer's. Go for it Karen. ?

Na dit weekend is de winterslaap op ColumnX voorbij. 🙂 🙂 🙂

Eergisteren drie columns op een dag. Gisteren maar liefst vier. Het begint weer een beetje te lopen op CX. ?

Gelukkig wel 😉

Hoe drukker hier, hoe beter. Ik herinner me dat het  3,4 dagen kon duren voor een column geplaatst kon worden (nog niet zo gek lang geleden want wat loop ik hier nou rond). Achteraf bekeken was die wachtrij zo gek nog niet. Fijn om te zien dat er nieuwe schrijvers bij komen, en schrijvers die hier al jaren vertoeven weer insturen na een (pen)adempauze van soms jaren.

@Arta: doe je iets met Instagram????? Het barst van de schrijvers daar 😉

Goede tip, Karen! Ik ga eens kijken wat ColumnX er mee kan!

Ook ik ben overigens superblij dat er weer geschreven én gereageerd wordt!

CX heeft wel eens vaker een dipje gekend. De bak met chips is nu weer rijkelijk gevuld. 🙂 🙂 🙂
Ben benieuwd hoeveel kilo instagram we gaan binnenruiven. Je zult er maar voor in staan, voorin staan?

Als inmiddels reserveredactielid wil ik alleen even zeggen: wat ziet de site er heerlijk uit. Je krijgt er bijna zin van in een hap gras, om het innerlijke lammetje eens goed te verwennen.

Correctie: Superleuk reserveredactielid ?

Zojuist heb ik de huisregels aangepast.

Ik heb de privacyregels toegevoegd aan de huisregels.

Ik heb aan deze regel een stukje toegevoegd:
– Persoonlijke aanvallen, scheldpartijen, steken onder water, opvoedkundige teksten aan het adres van andere deelnemers en beledigingen zijn niet toegestaan. Niet in of onder columns, maar ook niet in de topics op het bijbehorende forum.
wordt:
- Persoonlijke aanvallen, scheldpartijen, steken onder water, opvoedkundige teksten aan het adres van andere deelnemers en beledigingen zijn niet toegestaan. Niet in of onder columns, niet in de topics op het bijbehorende forum en ook niet in mails richting de redactie.

Eigenlijk deel ik nooit (quotes uit) mails die de redactie ontvangt, maar om jullie te laten zien met welke reden de huisregels soms aangescherpt worden, zal ik, natuurlijk zonder de naam van de auteur te vermelden, een stuk uit de mail laten lezen, waardoor ik tot dit besluit kwam:

mensen als jou wil ik wel een advies geven.
Heb je een computer bij de hand? Trek het netsnoer er uit. haal de usb plug er met een tang strip dan de uiteinden over  1 dm. Plak ze op je hoofd maar haal eerst de stekker uit het stopcontact. stel je schakelklok juist in van je laatste fles sherry, een half uur moet zat zijn. Steek de stekker in de schakelklok in de muur plak de draden met plakband op je voorhoofd en genieten maar.

Woon je hoog? Kijk eens uit het raam. Open het. Klim er doorheen en spring naar beneden. Zorg wel dat e plat op je rug neerkomt.
Zoek je een logeeradres. Voor de trein kun je altijd gaan pitten.
Je bent te lui om te gaan zwemmen maar dat kan ook eenvoudiger. Ga naar de wc, open de kraan en laat water in je luchtpijp lopen. Met het hoesten moet je je hoofd stil houden.

 

 

 

Allemachtig, het zal je maar gezegd worden.