Het is weer zo ver Carnaval begint morgen, en oh wat ben ik daar blij mee.
Niet dus, ik heb er eerlijk gezegd een hekel aan.
Dat komt omdat ik er niet mee groot geworden ben, denk ik! Ik hou al helemaal niet van dat stomme muziek en walg van al die dweilende mensen die zo zat zijn dat ze bijna opgenomen moeten worden voor alcohol vergiftiging. Zo hangen ze dronken om je nek voor vijf dagen om vervolgens de rest van de jaar je compleet te negeren
Een echte Brabander zal me wel een vreselijke zeikerd vinden
Maar ik vindt het gewoon een triest zicht hoe men zich zo debiel gedraagt voor die vijf dagen.
Ach ja waar maak ik me druk om, ieder z’n eigen pleziertjes toch!
Het probleem is dat ik mee moet doen, kan moeilijk tegen mijn zeven jaar oude dochter zeggen ga jij maar alleen.
En mijn vrienden verwachten ook dat ik me aanpas aan de Brabantse gewoontes.
Ik heb me al genoeg aangepast denk ik zelf ik eet boerenkool stampot en ben gek op Goudse kaas, ik kan zelfs het Wilhelmus gorgelen met een mond vol…ahummm laat maar.
Maar men verwacht altijd het uiterste van me.
Dus ik offer mezelf wel weer op, om hen een plezier te doen.
Ik zal alleen niet weten wat ik aan moet doen, vorig jaar moest ik ook al mee en was toen vermomd als non met naald hakken en rode lippenstift.
Het thema dit jaar is sprookjes en dacht ik kan altijd rond lopen met een matras op Mn rug als de prinses en de erwt goed idee? Of toch maar niet.
Ach ik verzin vast wel wat passends………. Ook al is dit een kleine zeik columnpje wil ik toch met een warm hart ieder MONGOOL die aan dit maffe feest mee gaat doen veel plezier, vrij veilig en drink met over maat.

Categorieën: Actualiteiten

9 reacties

gast · 28 februari 2003 op 11:44

wat is dit nou voor een gezeur je gaat caraval toch niet afkraken het beste van het jaar ik kijk al sinds de zomer uit naar carnaval dit is toch aleen voor een imbiciel geschreven.

thijs

gast · 28 februari 2003 op 12:02

Thijs; das geh”ort sich nicht,

gast · 28 februari 2003 op 12:02

Thijs; das geh”ort sich nicht,

Godspeed · 28 februari 2003 op 12:46

Godsgift,

Dat heet nu integratie.
Ik kan me voorstellen dat je als “import brabo” hier wat moeite mee hebt, maar je moet maar zo denken, “alles went behalve een vent”.

Veel plezier als prinses op de Erwt.

Godspeed
:pint:

Godspeed · 28 februari 2003 op 12:59

Tip uit Limburg,

1> verkleed je als man, dan heb je in ieder geval geen last van lallende kerels die om je nek hangen. Uitzondering is natuurlijk wel als je naar een homo kroeg gaat.:-D

2> Ga naar een homo kroeg.;-) Wel oppassen voor potten.

3> verkleed je als lelijke heks, en doe er dan een overdosis parfum op, geheid dat je dan ook van niemand last hebt.;-)

4> Verkleed als clown heb je ook minder last van lallers, want als ik eerlijk ben is het ook een beetje uitlokken als je als prinses gaat. Welke man komt dan niet vragen hoeveel wensen hij heeft, aangezien deze denkt dat je een fee bent.:-P

Wat ik wil zeggen, is dat je met veel schmink en een onverzorgd uiterlijk de minste last hebt van opdringerige carnavalsvierders.

Allaaf

Godspeed
:pint:

PS: Maak een voortand zwart en glimlach na opdringerige types, de helft haakt dan al af.

godsgift · 28 februari 2003 op 13:09

JAAAAAAAAA!!!!! Goed idee Godspeed , je bent geweldig..inderdaad ik wil geen homo’s achter me aan dus als man gaan ..uummm nee…ik heb besloten om als heks te gaan lekker goed koop want zoals ik er uit zie hoef ik geen schmink te kopen ,ik ben al zo lelijk als de nacht WWAHAHAHAHAHAHAHA…..En anders ga ik een avond met jou op stap dan kan jij me om toveren in een ras echte BRABO 😀

Godspeed · 28 februari 2003 op 13:25

Omtoveren in een Brabo is niet aan te raden, ik denk dat meer aan je om toveren naar een Limbo, dat zal wel lukken. 😉

Moet je wel aan de zachte G gaan oefenen.

Alaaf

Godspeed 😀

R@@F · 28 februari 2003 op 18:02

Om jou toch een beetje van het carnaval te laten genieten lijkt het mij wel een leuk idee om dan beiden geheel verkleed als pornosterren samen het gorgelen van het wilhelmus te oefenenen….NOU??
xx

godsgift · 2 maart 2003 op 22:51

Oefenen is zinloos R@@F!!! zeker in mijn geval .Ik heb het gorgelen helemaal onder de knie.1 voordeel van carnaval je kan 5 dagen gorgelen met bier , ik ben nu prof gorgelaar en hoef dus niet meer te oefenen..heb je misschien een andere suggestie ????? 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder