Een heuglijke dag voor Harrie vandaag, 14 juni 2024. He gets ‘De blues’. Vandaag is vanuit de brievenbus bij Mien op tafel beland: de verhalenbundel ‘De blues – 32 verhalen over wat muziek met je doet’. Vers van de pers. Met een bijdrage van Harrie himself, getiteld ‘De notenteller’, geschreven door Harrie bij Mien aan tafel in zijn geheel eigen stijl op zijn Dokter Who’s uiteraard.

In deze verhalenbundel lees je 32 muziekervaringen. Van euforie tot blues. De verhalenbundel is ook te leen in de bibliotheek.
Zie de link hieronder.
Of te koop, nog beter, bij Uitgeverij Tobi Vroegh (Amsterdam). Deze uitgeverij ondersteunt mensen met een psychiatrische achtergrond. Hoe nobel en belangrijk! Een geweldig initiatief. Zoek ook eens op Tobi Vroegh, een bijzondere persoonlijkheid.
Klik op de link hieronder of lees de nota over deze bijzondere uitgeverij.

Harrie zit momenteel naast mij en is apetrots. Gelijk een aap die in zijn eentje een complete fanfare bespeelt. En terecht.
Nieuwsgierig geworden? Leen of koop dan deze bijzondere bundel in de bibliotheek of bij de uitgever. ISBN: 9789078761990.

https://www.bibliotheek.nl/catalogus/titel.442818807.html/de-blues/
https://tobivroegh.nl/

N.B.:
Uitgeverij Tobi Vroegh wil met haar uitgaven een brug slaan tussen de psychiatrie en de rest van de maatschappij. Dit doen zij door het uitgeven van herstelverhalen, romans, dichtbundels, kinderboeken, brochures, onderzoeken en hun bestseller de jaarlijkse scheurkalender.

Zij willen zo bijdragen aan de emancipatie en participatie van mensen met een psychiatrische aandoening. Hun publicaties hebben een link met de psychiatrie doordat de auteur er zelf mee te maken heeft (gehad) of door de keuze van het onderwerp.

Categorieën: Actualiteiten

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

1 reactie

Mien · 24 juni 2024 op 23:25

‘De notenteller’ is al een oudje van Harrie. Maar nog steeds actueel.

https://www.columnx.nl/de-notenteller/

Geef een reactie

Avatar plaatshouder