Maandagmorgen. Ik haat maandagmorgens. Vooral als je van dat óvergóre drinken bij je hebt. *denkt: hmm.. misschien moet ik ‘ns zélf m’n drinken gaan inschenken morgen*
Goed, back to the point; overgore-naasmaak-chemische-shit. Hóe in gódsnaam hebben ze zoiets kunnen produceren zonder er zélf ziek van te worden? Ik zou ’t wel weten. Ik zou gewoon een heel lekker drankje maken, dat ehm.. tja, iedereen lekker vind. Blijkbaar vond níemand die shit dus lekker. Iedereen aan mijn flesje natuurlijk: “Ah báh, da’s echt goor!” -_-‘.. de volgende doos:”:-o Wat isser, wat isser, wat isser?” als je éven niet antwoord beginnen ze metéén hysterisch te doen -_-‘.. fíjn.
Ik maakte een schijnbeweging met mijn flesje “open” naar haar hoofd: “néé, dat durf je niet!”
Én we dwalen weer af, 🙂

Maar goed. Wát doe je met je drinken, als je tóch geen dorst hebt, en je hebt wel zin in wat (in)spanning? (Néé, je rent níet naar de wc -_-‘)
Je gebruikt je medestudent als pot. Huplakee, de hele handel. Sow, díe zag er verlept uit!
Oh, shit, schreef ik dat écht?
🙂 oops 🙂 nee, ’t was maar 1 druppel hoor.
Maar toch, meteen helemaal hysterisch natuurlijk: “Óh, jij bítch!” *schijn achter mij aan rennend* Terwijl ik maar mezelf voor schut zette; al ’n beetje rennend dwars door de aula…
^^ ghehehe.. toch maar weer mooi geflikt.

Dat was zoiets van een week of twee geleden. Vandaag helaas geen maandag, maar tóch weer een uitgesproken dag voor weer die chemische-shit.(eigenlijk woensdag; gehaktdag… volgende keer beter)
*note to myself: zeg tegen mammie dat ze niet meer dat spul meegeeft, op ’n beleefde manier*
Tja.. en dán raakt je inspi op.. waar láát je dat spul? Kijk, als het nou ergens aan kon plakken en niet vlóeibaar was…^^ ghehe..
Dan maar weer terug naar “het-naar-vaste-prik-solliciterende”: die goeie ouwe pot. 😉
Geen schijn dit keer, maar gelukkig ook niet de hele hap dit keer 😛 Weer 1 druppel dus, maar genoeg om haar achter me aan rennend te krijgen.
Mét haar waterflesje dit keer.
*pfieuw* wat ben ík blij dat moeders van tegenwoordig wat verstandiger zijn en geen chemische-shit voor hun kind kopen >.< Dit keer dus wél rennend door de aula.. 😮 Met een met chemische-shit-overgoten-kind op m'n hielen, moet je nagaan.. 😉 Af en toe zag ik wat flatsen water naast me neerkomen, maar ik dacht terwijl ik mezelf in slow-motion zag: níet opgeven, niet nu! Al aan mijn derde rondje beginnende... Ik raakte buiten adem, snelde naar onze "tassen-tafel" en pakte mijn tas. (de bel was al gegaan) Toen keek ik récht in het gezicht van het met chemische-shit-overgoten-kind, en zag een flats water op me afkomen. Snel maakte ik 'n bukbeweging, en tadáá, alle tassen in één keer nat, zónder die van mij, want die zat natuurlijk op mijn rug 😉 Dus.. wat hebben we geleerd? Donderdag-fitnessdag wordt morgen gecancelled... *hè, bummer..*

Categorieën: Algemeen

17 reacties

Ma3anne · 2 maart 2006 op 11:18

Al dat opleuk-gedoe met smilies en puntjes en tekentjes is aan mij niet besteed.
Ik ben bang dat ik niet de enige ben.

Nee, hier ga ik me niet doorheenlezen. Sorry.

Kees Schilder · 2 maart 2006 op 11:35

Er zit potentie in deze column Buitengemeen interessante invalshoek en een strak beleid met betrekking tot het tekstondermijnende opleukgehalte.
Clueless zou dat met terugwerkende kracht moeten verwerken in haar “9 stappen tot het geraken van een volmaakte column”
Wat moet ik mij trouwens voorstellen bij een ‘gecancellede donderdag”

senahponex · 2 maart 2006 op 11:49

Waar gaat dit over helaas niet te lezen

Trukie · 2 maart 2006 op 12:30

Ik dacht eerst aan de maandag na carnaval. Maar nee, het is al op de woensdag er voor geschreven. Geen naam, geen boodschap, geen column.
Ik haak af. Ik ga zo naar de fitness.

pepe · 2 maart 2006 op 14:30

Als ik alleen al de slingers door het verhaal zie denk ik, schrijver of schrijfster, versier eens iets anders dan CX.

Begrijpen doe ik de column ook niet, maar dat kan aan mij liggen. Op naar de volgende column, misschien dat ik die wel snap?

Troy · 2 maart 2006 op 14:32

Toen ik je nicname zag vreesde ik al het ergste, maar zelfs mijn grootste vrees wist je nog te overtreffen. Dit is echt de allerslechtste en meest onzinnige column die ik ooit heb gelezen!

Zo slecht dat het weer bijna leuk is.
Met de nadruk op bijna…

Hoe presteer je het? 😀

Raindog · 2 maart 2006 op 18:08

Zonder flauw te willen doen inderdaad knap treurig. En dan te bedenken dat er mensen zijn die zich afvragen waarom een smsje uit slechts 160 tekens bestaat. Voila.

Better luck next time…

Bakema_NL · 2 maart 2006 op 18:57

Ik heb de column wel door, in tegenstelling tot de rest hier…..

De schrijver (schrijfster?) zet ons op de verkeerde voet. Eigenlijk gaat het helemaal niet om chemische shit in de zin van voeding en al helemaal geen chemische shit die een moeder al dan niet willens en wetens voor een kind koopt.
De schrijver (schrijfster?) heeft gewoon wat chemische shit zitten snuiven, spuiten, anaal laten inbrengen of weet ik veel hoe je die zooi tot je neemt. Verklaart alles………ik zou niet weten wat het anders moet zijn. 🙂

Mosje · 2 maart 2006 op 19:45

En heb je dit allemaal met je duim getypt?
😛

Carlien · 2 maart 2006 op 20:18

Ik denk dat je misschien beter een nieuwe hobby kan gaan zoeken. Zoals MSN’en. Daar is deze complete wartaal volgens mij normaal. Ik kan het bijna geen column meer noemen.

Discoverme · 2 maart 2006 op 20:55

Volgens mij was mijn eerste column rommelig…maar dit slaat alles. 😕

Dees · 2 maart 2006 op 21:18

WatNouOngeldigeColumn…

Je krijgt heel wat te verduren, maar probeer het nog eens, er zitten echt een paar leuke dingen in je stukje, alleen ligt er veel teveel overheen, aan smileys enzo.

Succes… 😉

Outsider · 2 maart 2006 op 22:06

[EDIT]

Dit is niet de bedoeling van het reageren hier, Outsider. Houd het liever op de column zelf.

😎 Mod-jr.

Outsider · 2 maart 2006 op 23:24

Ik begrijp heel goed wat u bedoelt, Mod-jr.
Maar zonder eigenwijs en vervelend te willen doen, vraag ik mij toch af of het wel de bedoeling is om een nieuwe columnist meteen met de grond gelijk te maken. Kees Schilder en Dees zijn de enigen die nog iets positiefs zeggen, de rest maakt hem of haar unaniem af.

sally · 2 maart 2006 op 23:33

Tja….Wél veel reakties! Ook knap!

😀

groet
Sally

Anne · 3 maart 2006 op 11:04

Ik zie jou met een computertje op zakformaat door de dag na de inname heenrennen, meemakend, schrijvend, belevend en schrijvend tegelijkertijd, stilhoudend, overleggend, weer doorrennnend, hup hup door met de dag! Dat beeld wordt beslist opgeroepen door de schrijfstijl, en dat vind ik wel iets hebben. Die icoontjes passen er in die zin ook bij. Ik ben benieuwd naar je volgende schrijfsel!
Groet Anne.

Shitonya · 3 maart 2006 op 13:23

Alles is eigenlijk al gezegd: je zou inderdaad beter kunnen “schrijven” op msn of desnoods een weblog, zodat je daar eerst kunt oefenen met schrijven, voordat je pas naar zo’n hoger liggend niveau als dit hier gaat. Dat bespaart je heel wat kritiek.

Je zou ook eerst een blik kunnen werpen op alle andere columns hier, de manier hoe mensen hier schrijven en daarna pas iets insturen. Als je jouw column met die van de rest vergelijkt…merk je zelf dan ook niet iets op?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder