Een of andere gek heeft recent Beatrix een hoer genoemd en moest daarvoor terecht staan. Tja: had hij Hendrik of Bernhard verweten wel eens een bezoekje aan de lichte cavalerie te hebben gebracht, dan was hij ongetwijfeld vrijuit gegaan. Maar onze koningin is nu eenmaal net zo min een dame van lichte zeden als Jan Peter Balkenende hoofd van de Nederlandse maffia. Jammer eigenlijk, dat laatste. Als ons land een premier van het kaliber Berlusconi, Bush of Chirac had, dan stonden we zeker heel wat hoger genoteerd op de wereldkaart. Dan was Balkenende ongetwijfeld een graag gezien gast op het buitenverblijf van George W. Bush, dan zou hij wekelijk in een luxe Frans bordeel de toekomst van Europa bespreken met zijn Franse ambtgenoot en zou er zelfs in Russische mafiakringen bewonderend naar hem zijn opgekeken.
Maar helaas Jan Peter is en blijft een keurige in een Zeeuws dijkhuisje opgegroeide godvrezende persoonlijkheid. En Beatrix is zeker geen hoer.

Categorieën: Actualiteiten

2 reacties

arta · 14 augustus 2007 op 19:50

Hey Stoel,
Eerlijk gezegd vind ik dit, qua lengte, eerder een notitie dan een column. Verbazingwekkend dat jij in dit korte stukjes nog verschillende onderwerpen hebt weten te verwerken. Misschien kun je eens proberen om één onderwerp te kiezen en dat wat verder uit te diepen?
🙂

DreamOn · 14 augustus 2007 op 22:32

Is dit echt de hele column? :eh:

Geen stoel, maar een stoelpoot! Nog niet compleet! 😀

Groeten van DO.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder