De drijveer van ons leven bestaat eruit.
Dromen waar je niets voor hoeft of kunt doen. De droom die door te praten met anderen ontstaat. Dan heb je nog de ultieme droom. Dat is degene die in je eigen gedachten ontstaat en zich daar ook verder ontwikkeld heeft. Nog nooit heb ik een grote prijs gewonnen met de staatsloterij. Wel heb ik een gezamenlijke droom werkelijkheid zien worden. Dat is geweldig, maar toch… Als het dan uiteindelijk zover is lijkt het toch meer de droom van een ander.

Wat nu? Maar afwachten zoals alle andere moderne goudzoekers doen, tot je die grote prijs wint. Of nog erger dat je jezelf verplicht voelt om aan de postcodeloterij meedoen. Je kunt het risico toch niet lopen, om te weten dat je een grote geldprijs misgelopen bent en je droom in duigen ziet vallen!

Dan toch maar de ultieme droom, want ja die is er zeker. Wat nog belangrijker is de weg er naar toe want die moet leuk zijn.

Kleine meubeltjes opkopen en vervolgens opknappen. Klein want ze moeten drie trappen opgesjouwd worden en om nu met grote kasten te gaan slepen is dan weer net te veel moeite. Het moet wel een beetje praktisch blijven. Vervolgens deze via internet of in de winkel weer doorverkopen.

De volgende stap is om een werkplaats te zoeken. Dan komen ook de grotere meubels aan de beurt.

Het einddoel is om ergens een mooi huis met bijgebouwen te kunnen kopen en daar een bed & breakfast te beginnen en dit in te richten met de opgeknapte meubels welke ook weer verkocht kunnen worden.

Mijn droom kan beginnen en stiekem hoop ik toch nog op een grote prijs in de staatsloterij zodat ik snel op zoek kan gaan naar mijn droomlocatie…

Categorieën: Algemeen

6 reacties

KawaSutra · 20 juni 2007 op 13:09

Sweet dreams!

arta · 20 juni 2007 op 17:45

De eerste zin van jouw allereerste column hier en er staat een mega-onnodige taalfout in????
Ik hoop dat je droom inderdaad verwezenlijkt kan worden!
🙂

WritersBlocq · 20 juni 2007 op 17:48

Mijn raadgever zei ooit, toen ik een droom verwezenlijkt had: ‘Pas op met wat je wenst, want het kan weleens waarheid worden.’ Hij heeft gelijk, dus droom ik alleen nog dat ik omhoog kan vallen en probeer ik de rest te aanvaarden.

SIMBA · 20 juni 2007 op 19:41

Van geld moet je niet dromen, geld moet je uitgeven (en eerst verdienen) én dromen doe je over lekkere kerels 🙂

Mosje · 20 juni 2007 op 21:01

zie ik nou goed dat zowel Arta als WB een Bosche Bol aan het eten zijn? Is dat besmettelijk of zo?

Arne · 21 juni 2007 op 18:27

[code]Vervolgens deze via internet of in de winkel weer doorverkopen. [/code]

ghehe daar houd ik van!! Alles door en verkopen 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder