[url=http://www.tiscali.nl/content/article/nente/609726.htm]Vinkenslag Docusoap[/url] gaat er dus echt van komen.

Ik krijg even een lichte beroerte, en vraag mij hardop af, waar Hilversum nu weer mee bezig is. Dat de EO notabene hiermee is begonnen (hoge kijkcijfers met het leed van anderen), heeft mij het geloof in god laten weg ebben in het riool, het riool dat Hilversum heet. God bestaat maar hij komt wel uit Hilversum. Dat nota bene Emiel Ratelband deze mensen na de uitzending gaat helpen vind ik te gek voor woorden. Wat heeft de EO in die 8 maanden gedaan voor deze familie, toen alles nog in de montage kamers lag. (opnames waren blijkbaar vorig jaar)

Om in voetbaltermen verder te gaan, hier dus een vette rode kaart voor de EO, en een doodschop voor de verantwoordelijke van deze drama-docusoap.
Nu even verder met de ratten die daarna dat zelfde riool in zijn gegaan, Endemol de Storms Factory, die nu gaan proberen de kijkers weer aan de buis te kluisteren, met het lief en leed van andere minder bedeelden. Ja, want dat zijn ze ook, minderbedeeld als je maar 3% belasting mag betalen terwijl de rest van Nederland het 10 of 20 voudige moet betalen.
De vergoeding van 100.000 euro(netto 97.000 euro) kunnen ze dan besteden voor de aanleg van ondergrondse wietplantages in zeecontainers. Ze moeten natuurlijk wel lekker aso blijven, wat ook wel in hun contract zal staan, anders dalen de kijkcijfers. Ik ben benieuwd wanneer de eerste cameraman gemolesteerd in de maas wordt terug gevonden, omdat hij iets filmde wat hij niet had mogen zien.

Storms heeft de eerste slag gewonnen zo het lijkt, en Endemol zal nu snel met een tactische zet komen, en zal proberen om een ander winnend paard voor zijn kar te spannen.
Na Patty’s Posse, De Bauers, Adamsfamily, Froger, De Tokkies en de Marrokaanse WAO-ers(nu bij NOVA), wat zal dan de winnende zet worden?

Zal het [b]Vinkenslag[/b] worden of mischien [b]Volendam met zijn cokesnuivende jeugd[/b] of [b]TBS-ers op proefverlof[/b] of [b] Een leven na levenslang[/b] met de perikelen van een serieverkrachter/geweldadige overvaller, die op zijn 65ste wordt vrij gelaten en in Wassenaar in een bejaardenhuis wordt gedropt.

Wat zal er uit de zieke geesten van de kijkcijfer goeroes rollen en ons komend jaar aan de buis kluisteren. Ik hoop dat iedereen het leed van anderen dan langzamerhand moe is, en wat gaat doen aan zijn eigen leed/situatie.
En zoals Ratelband het zo mooi zij vanmorgen op de Radio, [b]geluk krijg je niet dat moet je afdwingen[/b].

Tjakka

PS: Als ze in Vinkenslag dit aanbod zouden afwijzen, kan dan het CWI alle WW-uitkeringenn intrekken inzake werkweigering?
Wat wonen we toch in een belachelijk land. Ik denk dat ik ga imigreren, wie heeft er tips in welk land het wel nog lekker wonen is???????

Categorieën: Actualiteiten

13 reacties

thcisok · 6 augustus 2004 op 11:06

wat ook nog een optie is een camere bij balkie
in zijn slaapkamer. Kunnen we eindelijk is zien hoe daadkrachtig hij is

viking · 6 augustus 2004 op 11:19

Godspeed, wat vind je van het idee om van dat gat waar jij woont een zelfstandig staatje te maken? Wordt ik minister van ku(ns)t en kul-tuur en M. H. (c-k-dubbel-n) minister van veiligheid en gehoorzaamheid. Hij spookt hier stiekum ook ergens rond. Mag jij el presidente zijn en je eigen harempje aanleggen. Misschien dat hier op CX meer regel- en zweefteven/neven zich een leuk postje willen toeeigenen…

Godspeed · 6 augustus 2004 op 11:27

[quote]Godspeed, wat vind je van het idee om van dat gat waar jij woont een zelfstandig staatje te maken?[/quote]

Wel een staat met een gunstig belastingklimaat, zeg maar 3%.:-D

De buurgemeente Thorn is jaren geleden, jarenlang een Hertogdom geweest. Ergens is het toen fout gegaan, had wat met de Spanjaarden te maken, geloof ik.

Ik denk dat ik in Spanje wonen, daar zal het ook wel klote zijn, maar daar versta ik er toch niets van.

Volgende CX-meeting in Spanje:-?

Raindog · 6 augustus 2004 op 11:59

Godspeed, ik kan me heel erg goed vinden in heel veel van wat je zegt. Zelf zat ik met het programmaformat “De mensen van Darfur” in mijn hoofd (vandaag: de kleine Ali sterft in zijn moeders armen) maar ik denk dat ik jou beter kan tippen om daar naar toe te gaan als je toch wilt emigreren omdat niemand met een camera je in dat land lastig valt. D.w.z.: consequenties heeft het in ieder geval niet. Er reist daar op dit moment zelfs een nederlander rond met 100 miljoen in zijn zak. Of het voor een eventuele prijswinnaar of iets dergelijks is weet ik niet.

Maar ik dwaal af, wat ik je wilde vragen is dit. Waar zit de link naar de EO waarover je spreekt. Bedoel je daarmee die serie ‘De mensen van zus of zo’? Ik begreep dat niet helemaal.

Ik ben al die real-life soaps zo verschrikkelijk zat he? En het is niet eens dat ik zelf kijk, maar ik erger me alleen al aan al die mensen die kennelijk wel kijken. (Overigens was Bauer authentiek, de enige ook, en bovendien zo verstandig om er na 1 seizoen mee te stoppen.)

En nu Vinkenslag. Waar eindigt het?

Godspeed · 6 augustus 2004 op 12:26

[quote]Waar zit de link naar de EO waarover je spreekt. Bedoel je daarmee die serie ‘De mensen van zus of zo’? Ik begreep dat niet helemaal. [/quote]

De Tokkies is een docu-drama van de EO.
Zeg maar de echte familie Flodder, die dus nu op straat leven, omdat ze uit huis zijn gezet.

Ratelband is nu een huis met winkel voor ze aan het zoeken om ze weer op het goede spoor te krijgen.

De EO heeft blijkbaar vergeten, aan nazorg te doen terwijl de rest van Nederlad voor de TV lag te smullen van de verwikkelingen die dus vorig jaar plaatsvonden.

Er werd zelfs in mijn cafe gevraagde op maandagavond (geloof ik) of de Tokkies op het grote videoscherm konden. Vandaar dat ik dus wist waar het over ging toen ik gisterenmorgen Ratelband op de radio hoorde, dat hij ze ging helpen.

Lekker even genieten van een ASO familie, onder het genot van een pilsje.

De klanten die dan naar het scherm kijken, zijn van de ene kant gecharmeerd van de botheid hoe deze familie wordt geprofileerd, maar van de andere kant onthutst dat dit echt bestaat in Nederland.

[url=http://portal.omroep.nl/?nav=jeejGsHEdGeZtH&selectie=ausjGsHEdGeZtHjPxDM]De Tokkies[/url]

[b]Bij het zoeken naar wat beeld materiaal, kom ik erachter dat het een programma van de IKON is.Oeps[/b]

Lees dus bij EO maar IKON

Raindog · 6 augustus 2004 op 12:38

Thanks 😉

Godspeed · 6 augustus 2004 op 12:47

Ik ben maar meteen even op de IKON site gaan snuffelen, wat een zooitje halve garen.

[url=http://www.ikonrtv.nl/kerknieuws/html/default.asp?iIntEntityID=4889]IKON-Waarom papa en mama niet PKN zijn[/url]

Meteen maar even het document erbij waar het omgaat. [url=http://www.hersteldhervormdekerk.nl/pages/page/lezenswaardig/Brochure%20voor%20kinderen%20Ds.%20en%20Mevr.%20van%20der%20Bas.pdf]Document[/url]

Lees en huiver, zo slecht zijn die PKN-ers nog niet.

Het valt me nog mee dat [b]NHK-ers[/b] een internet aansluiting mogen hebben van de dominee.

Ma3anne · 6 augustus 2004 op 17:41

Ik heb het een paar keer gewaagd om ‘Jambers’ iets langer dan op zapsnelheid te bekijken. Vlaamse triestigheid. Is dat nou erger dan Nederlandse? Of verbeeld ik me dat maar?

Sja, het kijken in andermans keuken zit mensen in de genen, denk ik. Op zich niks mis mee om eens te zien dat er meer manieren van leven zijn dan zoals je zelf leeft en denkt dat ‘normaal’ is. Mits het maar integer gebeurt. En dat is, wat er nogal eens aan ontbreekt, vind ik. Vooral als er geld op het spel staat, dan worden nogal eens grenzen overschreden.

Mosje · 6 augustus 2004 op 20:18

Weet je waar ik zin in heb met dit warme weer? Op elke column te reageren met dezelfde woorden:
“Zullen we ergens wat gaan drinken”

rrobin · 6 augustus 2004 op 20:38

[quote]En zoals Ratelband het zo mooi zij vanmorgen op de Radio, geluk krijg je niet dat moet je afdwingen[/quote]
En Ratelband is het ideale voorbeeld.. Hmz, laat maar, de prijs is mij te hoog.

Mooie column!

ignatius · 6 augustus 2004 op 21:18

Ikon of EO maakt eigen lijk niets uit, komt allemaal uit de gristelijke hoek. Ik dacht dat het die debielen van SBS6 zijn die die soap gaan maken. Desondanks al voldoende commotie voordat er ook maar een shot gefilmd is.

Dat ideetje van viking is niet zo slecht, al vind ik wel dat er meerdere functies in een persoon verenigd moeten worden;houdt het overzichtelijker.

Raindog · 7 augustus 2004 op 10:59

Ik heb via de website even 1 aflevering Tokkies gekeken. Ik kende het niet, had er alleen van gehoord en dan zeker ook in de stijl zoals jij beschreef Godspeed: leedvermaak.
Toch vond ik de aflevering die ik gezien heb (nr. 4) niet echt een reality-soap maar vooral een documentaire-stijl hebben met onder meer het hoor en wederhoor principe.

Enfin, in zijn algemeenheid is en blijft het een doorgeschoten fenomeen. Ik vraag me wel eens af: het is natuurlijk (ook) financieel gezien een vrij goedkope manier van tv maken. Zou dat ook een rol spelen? Het is een stuk makkelijker en goedkoper dan een ‘ingewikkelde’ maar vooral mooie dramaserie zoals bijvoorbeeld ‘Oud Geld’ te maken met dezelfde kijkcijferresultaten of misschien nog wel beter.

wzza14606 · 19 april 2008 op 10:27

Minimoto mandi Aggiornamenti Zona cazzo Pordenone cambio [url=http://yalta-sbs.com/croazia_naturismo_2008.html] croazia naturismo[/url] accompagnamento milf ps2 Ostia video Polizia [url=http://yalta-sbs.com/ragazze_violentate_2008.html] violentate Ragazze[/url] movie Cubane peloso Gps Belli Premaman Aci Per [url=http://yalta-sbs.com/gioia_speranza_it_2008.html]the Gioia it speranza[/url] invito Codifica Arte nuda Gratis Alberto foto tetta N70 Occhiali Folletti Gratis Video Aggiornamenti video [url=http://yalta-sbs.com/video_seghe_piedi_2008.html]or video seghe piedi[/url] Prezzo Auto Spezzatino anale Blasi bmw Calcio filmato Cislscuola Gratis dive [url=http://yalta-sbs.com/gohan_e_videl_nudi_2008.html] nudi gohan yalta-sbs.com videl e[/url] Lavelli Interi Arrone Privato Antico Esenzione Tom massaggiatrici misterio frutta Riassunto gratis Autonoleggi coppia preteen Svizzero porno Completi Barletta [url=http://yalta-sbs.com/foto_di_donna_che_pisciano_2008.html]or Foto Donna Pisciano Che Di[/url] simona Programmi Giochi sesso Zona key Mail Gli Marina lettera Lineare hard Configurazione Sconce [url=http://yalta-sbs.com/negozi_telefonia_tre_2008.html] tre negozi telefonia[/url] gratis figa trasporto Csa scaricare [url=http://gonnabe.com/kids/trucchi_mafia_2008.html] Trucchi Mafia[/url] Corte ciccione Zingari patente Per Valutazioni colorare ragazze 6280 Download epic Della Fronte dvd gallery gadis Venezia [url=http://gonnabe.com/kids/free_shemale_trans_foto_gallery_2008.html] gonnabe.com shemale foto trans free gallery[/url] Moglie posti Vetro edilizia Puglia webcam chat Temi Giochi Diretta Scorrevoli transex Gay Elettrocalamita Collezione nucleo Lavorare Immobiliare fakes Satellitari [url=http://gonnabe.com/kids/pioggia_pineto_analisi_2008.html] analisi pineto pioggia[/url] Sfera Linea porno Fette Roma chat Cartelle Hotel vecchia Animazione ideogramma Trattorie Same nuda danza Gratis [url=http://gonnabe.com/kids/commento_delle_poesia_di_ungaretti_2008.html] commento poesia ungaretti di delle[/url] Rabarbaro video animali Inox cazzo Sever stranieri [url=http://gonnabe.com/kids/giochi_ps2_gratis_2008.html]the Giochi Ps2 Gratis[/url] calde Canzone vecchia U880 Ztl Moto Milano [url=http://gonnabe.com/kids/filmpornogratis_it_2008.html]or it gonnabe.com filmpornogratis[/url] geografica Affitti Ticino vivere Gioiello porno Fise Ventaglio porno Lancia Categoria child Mod foto hard Zingari Iva giochi Italiana Immobili [url=http://gonnabe.com/kids/biglietto_augurio_comunione_2008.html] augurio comunione biglietto[/url] India Oggi Prestito amatoriale donna Nucleo Rabarbaro and Carlino Stendhal nudo Smile tesine nascosto grassone Mobili Riesi

Geef een reactie

Avatar plaatshouder