“Voor wie doe jij het eigenlijk?” postert SIRE mij overal toe. Maar ik gebruik geen botox. Was ik wel Chantal de Mol of Linda Janzen, zou ik dan direct stoppen in mijn stappen en me afvragen voor – inderdaad – wie ik eigenlijk neurotoxisch gif in mijn jaarringen injecteer?

Voor mijn man, de Nederlander, mezelf, of onze lieve Heer?

Vooral wil ik SIRE de vraag ‘voor wie doe jij het eigenlijk?’ terugposteren. Medewerkers uit de communicatiebranche dragen belangeloos bij aan ideële reclame. Maar hef je een moraalvinger echt voor een ander, of is dit vooral voor je eigen gevoel van morele verhevenheid?

Categorieën: Algemeen

9 reacties

Avatar

van Gellekom · 8 februari 2017 op 14:16

Ik zou niets terug posteren. Moraalvingers zouden helemaal niet moeten. Prima ZKC

Avatar

NicoleS · 8 februari 2017 op 14:34

Beh botox. Hoewel er ik serieus aan denk botox in mijn kaak te laten spuiten wegens tandenknarsen en koppijn. Mooier zal ik niet worden. Gelukkiger wel. Daar doe ik het voor. Goede ZKC

Avatar

Mien · 8 februari 2017 op 14:48

In alle vragen zitten de antwoorden mooi opgesloten. ?

Avatar

Karen.2.0 · 8 februari 2017 op 15:01

Mooi deze Dees… SIRE in de rol van betuttelende moraalridder richting volk (of VOLK?). Knap!

Avatar

Esther Suzanna · 8 februari 2017 op 15:48

Ik heb botox in mijn halsspier omdat ik mijn kaak te stijf aanspande, waardoor ik tandenknarste …

Verder goede column! Ik erger me vooral aan alle bedilzuchtige vingertjes van overheidsinstanties. Getver!

Avatar

Nummer 22 · 8 februari 2017 op 19:48

Samen Idioten Reactiveren Eikels!?

Avatar

pally · 8 februari 2017 op 20:53

Irritante vragen roepen irritante wedervragen op. Ideëel?
Welnee, irritant!

Mooie ZKC

Avatar

Nummer 22 · 8 februari 2017 op 22:54

De complete endemol stal botontkalking zichzelf naar de’7 heuvelen weg’ eenheidsworst gezichten. Kijk s goed naar Linda. Opgeblazen gezicht en de lange haren om te verbergen dat ze ‘ geen gezicht 2017’ is. Brrrr en dan Heel Holland Historisch kwijlt om haar zelfgenoegzaamheid grrrr. Je heet de mol dan ben je mol en wordt je aanbeden of verguisd. Botia Talpa tv

Avatar

Dees · 9 februari 2017 op 17:32

Stichting Irritante Reclame it shall be. Bedankt voor de leuke reacties op dit hapje column.

Geef een reactie