Als het aan de VVD ligt krijg je binnenkort direct slachtofferhulp na een medische misser. Nu is dit soort hulp wel geregeld bij inbraken en auto-ongelukken, terwijl medische slachtoffers zelf het gevecht aan moeten gaan met tuchtcolleges en ziekenhuizen.

Wij van Absurdistisch Magazine Edition IT vroegen de gemiddelde gewone man/vrouw naar hun mening:
Wiebe Witje (46) lijdend aan het syndroom van schriftelijke gilles de la tourette: ‘Daar heb ik wel een kudt mening over ja! Ik had last van een zwevende prostaat en kreeg daarom geen kippevel meer. Dat ging ten koste van mijn huwelijk met mijn vrouw Gré. Zonder neuken geen keuken, zei Gre en wilde scheiden. Artsen zagen gewoon mijn prostaat over het hoofd. Weet je wat voor kliederboel dat geeft, lullo? Nee? Nou ja, hoe dan ook; dit noem ik nou een medische misser!! Ik heb ook advies voor lotgenoten: Verwen je partner eens met een nieuw tafelkleed. Het zal ten goede komen aan een snelle afwikkeling van de scheiding..,’ aldus Wiebe.

Appie van den Krommenweide (79) urinoir designer te Termunterzijl: ‘Ik was vorig jaar bij een dokter voor de griepprik. Half crimineel Termunterzijl stond in een rij te wachten op die prik. Ik zei toen, bij wijze van grapje; goedemiddag dames en heren en ex-gedetineerden. Daardoor miste de doktersassistente met de injectienaald de arm van een patiënt, waardoor die naald terecht kwam in de arm van een net passerende potloodventer op leeftijd. Ik bedoel, over medische missers gesproken. Hoeveel schade ,denk je, dat die potloodventer wel niet zal oplopen. Niet dan? Dan ben je toch blij dat er nu meteen slachtofferhulp geregeld wordt? Ja toch? Hoef je als potloodventer niet meer in weer en wind, in je blote reet met een regenjas eroverheen, naar het kluchtcollege toe. Mooi toch? Wat zegt u? Tuchtcollege. Whatever…’

Dit was T.U.I.G van der Riggel
voor Absurdistisch Magazine Edition IT
vanuit Termunterzijl
Redactie:Prof.dr.mr.ir.R.Leijdecker

Categorieën: Algemeen

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

15 reacties

Nummer 22 · 17 februari 2017 op 13:36

Klopt! Zelf de zeer bekende BNN’er de 1.23 meter grote zangeres PP (123 jaar), is al dat geseik beu en heeft een klacht ingediend over het seikfimlmpje dat gemaakt werd tijdens de urine test van haar partner. Als onbetaald proever of deze urine voldoet aan de hoogste eisen om een label ‘ Appelation Urine Controlee’ te mogen plakken om haar voorhoofd, werd PP gestoord en dat kwam haar test methode niet ten goede. Nee, ze werd woedend, zo woedend dat ze een klacht heeft ingediend bij het College ter beoordeling van de Seikstralen en het plakken van de juiste etiketten.
Peter R.(Riool) de Vries (niet verwarren van Mevrouw Anti Vries vn het Genootschap bevroren Urine is gezond) en Bram Schaamkontwitz staan haar bij. Zij hebben ervaring met al dat geseik van criminelen over hun declaraties en boeken. Ofwel PP is nu echt te oud en te groot voor geseik, maar te klein om rechtop gebukt onder geseken te worden. Waarvan akte, waarde van Gellekom.

O ja, de groeten van Prof. dr.mr. ir.R. Leijdecker van het O.I.L met vestigingen in Termunterzijl, Oostvoorne, Tuitjehorn, Herwen en Gothenburg (sinds 1februari 2017) Bra!

Nummer 22 · 17 februari 2017 op 16:48

Uitspraak van het College in de zaak X

De gedaagde Y ( 27) wordt in het gelijkgesteld en de eiseres Z (67) in het ongelijk. Eiseres moet de 1250 liter bewaarde urine onmiddelijk terggeven op straffe van 1000 euro per dag zolang het rechtmaatig eigendom niet aan de eiser is overhandigd. Mocht u forensisich onderzoek van de urine blijken dat tot een maximum van 15.000 urine eigenaren, dan dient eiseres (67) deze zelf individueel te testen op welke urine hoeveelheid hem/haar toe zal komen.
Hoger beroep is net mogelijk

Rechtbank Urineterp (fryslan Ureterp)
w.g. de Griffier

Nummer 22 · 17 februari 2017 op 16:49

Uitspraak van het College in de zaak X

De gedaagde Y (27) wordt in het gelijkgesteld en de eiseres Z (67) in het ongelijk. Eiseres moet de 1250 liter bewaarde urine onmiddelijk terggeven op straffe van 1000 euro per dag zolang het rechtmaatig eigendom niet aan de eiser is overhandigd. Mocht u forensisich onderzoek van de urine blijken dat tot een maximum van 15.000 urine eigenaren, dan dient eiseres (67) deze zelf individueel te testen op welke urine hoeveelheid hem/haar toe zal komen.
Hoger beroep is net mogelijk

Rechtbank Urineterp (fryslan = Ureterp)
w.g. de Griffier

Mien · 18 februari 2017 op 00:33

Dit schrijven biedt mogelijkheden voor een vette rechtbankroman. Weer eens wat anders dan een doktersroman. ?

Nummer 22 · 18 februari 2017 op 09:50

Werk titel.

Wie leegt er niet zijn blaas?
Over verstopte urethers, urethra’s, catheteriseren en verzamelde gefilmde, seikverhalen.
Seizoen 1. Het begin.

  van Gellekom · 18 februari 2017 op 10:13

  Deel 1 Zij van Viralmania wordt uit de samenleving verwijderd

   Nummer 22 · 18 februari 2017 op 11:29

   Viral werd wakker en ontdekte dat haar catheter nog druppelde van een paar laatste mililiters afvalwater. Mania? Ik droom of ben nog gekker dan ik reeds ben. Ze voelde haar natte laken en schreeuwde… G%=#÷×d%mme! Kut klote waterbed. Niemand reageerde want er is niemand anders bij haar. Ze moest nu poepen, stond op en vloekte weer f×#k. Ze keek naar haar voeten en zag dat haar enkels onder een geel gekleurd wateroppervlakte waren verdwenen. Mijn seik? ..teveel gesopen gisterenavond. Op haar deur klonk hard geklop. Aufmachen Frau Viral..schnell. uw onderbuurvrouw heeft last van uw lekkage. Lekkage? Ze kunnen mijn reet kussen en niet zo seiken! Ja..ich bin gerade da. 1 momentje nog en perste nog 3 druppels uit haar blaas. So, daß muß gut sein!

Karen.2.0 · 18 februari 2017 op 15:54

Annelies van der Pies en het grote mysterie van de verdwenen katheter Van Gellekom? 😉

Nummer 22 · 18 februari 2017 op 17:55

Viral opende haar deur en de, in vol ornaat, geklede naturisten stormden naar binnen. Er klonk een harde scheet’Scheisse Hein du du..’ en ‘Lul”trude gleed uit over de doorweekt perzisch tapijt. Haar zware
(maat GG cup met varifocus) borsten lagen als zitzakken klaar voor de vermoeide mede stormtroeper.Jah!Trude..danke Ich bin so müde. Waarom er Duits gesproken begreep Viral niet. Ze begon te vloeken’ En nu jetzt sofort oprotten en snel voordat ik Boris roep’ Boris? Wie is dat? Boris Tena uit Tubbergen. Het is een vechthond und jullie weten bellende hunden beissen nicht maar Boris wel. Dus opzouten. Boris..kom ‘ s bij het vrouwtje..kom maar. Trude begon te schreeuwen want haar linkerbil verdween bijna geheel in de opengesperde bek met geslepen tanden. Hilfe hilfe.. Haar mede naakt lopende stormtroepers waren echter verdwenen.
Viral begon te lachen.. Zo laat dat een lesje zijn.. druppelen op mijn vloer dat doe ik liever zelf. Hierrr met mijn catheter und schnelll. Maar Trude verdween geheel in de bek van Boris….

  NicoleS · 19 februari 2017 op 14:49

  Om pisnijdig van te worden. Zulke missers

   Nummer 22 · 19 februari 2017 op 16:49

   Viral aaide de bebloedde kop van Boris’ kalm maar Borisje van mij, kalm aan.. je hebt net Trude verslonden’. Boris kwijlde en ging zijn bench in, sloot de deur en sloot de gordijnen. ‘Woef’ Viral…!” verrast dat ik kan praten, maar dat komt door Trude, die ligt wat zwaar in mijn maag. Welterusten, woef.

   Met een luid gekraak en rondvliegende houtspinters, de schroeven en de deurklink, werd Viral totaal verrast. Daar stond 1 bijna 2.25 meter grote
   ‘Duo Penotti’, tenminste het donker deel. Meprouw, uw naam is Wiral? Ja, dat klopt. Mijn naam is inspecteur De Bruin. ‘Meent u dat nu echt ‘de Bruin?’.
   Ja meprouw, U bent gearresteert, dus omdraaien nu. Wat stinkt het hier naar urine meprouw. “Niet zo seiken, meneer de Bruin, neem me mee en ik zal u alles vertellen. Van wie id die hond daar. meprouw? Dat is mijn Boris! Goed, meprouw die laten we ophalen. Even bellen. ‘Hoofdburo, hier de Bruin, er is hier een hond die moet worden opgehaald. Ja, het zo’n grote.. ja, met bloed om de bek. OK, ik neem de verdachte mee. Over en sluiten’
   En u, mepouw Viral. U hoeft niets te zeggen hoor, dus houdt uw bek. Pardon, uw mond. und jezt mitkommen, schnell. Waarom spreekt u duits? Meprouw, dat vind ik leuk. Hup. Ja en de deur wordt ook gemaakt als Boris wordt opgehaald.

   Wordt vervolgd of niet.Zeg het maar.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder