Doornroosje is aan de beurt. Of kreeg een beurt. Je weet het niet meer met dat ME TOO gedoe. Wat moet je nog geloven. De keurige prins die Doornroosje wakker kuste? Of , zoals de erven Doornroosje geloven, verkracht en nu dus een prooi voor de me-too community.

Over Me too gesproken Kan dat nog? Donald Duck in zijn blote reet op de voorpagina van het gelijknamige opinieweekblad? Moeten we dergelijke obsceniteiten nog tolereren voor de jonge lezertjes. Moet dat ongure stuk pluimvee niet eens een broek aan worden getrokken.
Sterker nog; moeten alle contracten en contacten met Donald D niet onmiddellijk worden verbroken, in verband met zijn seksueel grensoverschrijdend gedrag?? Zodat er een terecht einde komt aan een seksistisch getinte carrière?

En wat te denken van wijlen Kortjakje. We moeten nu toch echt vraagtekens zetten bij haar voortdurende ziek zijn midden in de week destijds. Je gaat toch nadenken over die frequentie. Alleen midden in de week was Kortjakje ziek. Op zondag nooit.
Wat moeten wij, met me too in het achterhoofd, hiervan denken? Wat is de rol van mijnheer pastoor hier in? Niet zo fraai vrees ik. Want op zondag moet meneer pastoor altijd werken. Drie kerkdiensten per zondag zit je zomaar aan. Dus een wantrouwende geest denkt dan al snel: op zondag hoefde Kortjakje niets te vrezen van meneer pastoor. Dan had hij geen tijd om de kinderen tot zich te laten komen.

Volgens de nabestaanden van Kortjakje zijn er bewijzen dat daarom meneer pastoor midden in de week Kortjakje bezocht en haar inwijdde in de gebruikelijke katholieke rituelen zoals, voor het Gregoriaans zingen de kerk uit kruipen om het maar netjes te zeggen.

Gister zakte er een vrouw in elkaar op straat. Waarschijnlijk hartfalen. Twee passerende heren, renden er als een haas vandoor zonder de vrouw te reanimeren.
Later bekenden de mannen bang te zijn geweest dat de vrouw zou bijkomen tijdens het reanimeren en dat zij dan zouden worden aangeklaagd wegens seksueel grensoverschrijdend geduw op de borsten.

Zelf heb ik een tv zender aangeklaagd wegens het uitzenden van seksueel overschrijdend gedrag in de zogenaamde Victoria secreet show, die jaarlijkse weerzinwekkende blote vrouwen show. Dat kan echt niet meer!
En nu we toch bezig zijn, kan er meteen, in het kader van me too, een wet komen tegen half naakte vrouwen op een catwalk?

Dank alvast!

Categorieën: Algemeen

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

6 reacties

Nummer 22 · 28 november 2017 op 13:19

Waarde van Gellekom.

Ik pleit net zoals u mede absurdist voor een wet dat he or she or gender neutraal onbetamelijk gedrag moet helpen reguleren. Het is toch van de zotte dat op prinsjesdag in de troonzaal aanwezigen met een hoeden zitten die de hoed fetisjist tot geschreeuw van EUREKA! of in de franse taal J’ARRIVE’ 2 x per jaar gedrag naar hun hoogtepunt laat komen. Zo voor de buis of nog erger met een vingerhoedje – zelf gehaakt, gepunnikt, gebreid, ge-3D print- het eigen fabricaat bewonderend beoordeeld. Kijk’ s lieverd..allemaal van mij.
Advocaatje ging op reis tiereliereliere (2x) met zijn hoedje op zijn arm….
Ziet u dit beeld op ue netvlies verschijnen?
Fokke en Sukke dan… 2 van die half naakte figuren in de NRC. Wat denkt u van al die schilderijen met naakte mensen? Er komen rechtszaken van. De nazaten van het dienstertjr waar een mannen hand over de boezem gaat, claimen miljoenen van de nazaten van deze schilder. Moet kunnen!, toch.
Ik neem aanstoot aan de bolbroeken in Volendam en andere locaties waar de in klederdracht gestoken mannen de godganse ( excusé mijn woord) dag hun handen in hun bol staande broek houden. Wat doen ze met die handen? Nou, dat zou ik nu wel willen weten, daar komen vragen van aan minister Monica Keizer….jawel, uit Volendam.
Of het Me2 gedrag van de febo automatiek verslaafden die als hebben getrokken met een frikandel gaan zwaaien naar de voorbijgangers. Er bestaat een fikandel van het formaat XXL. Welke gedachten moet de zwaaier daarbij hebben?
De wet moet direct worden uitgevoerd door de WeNot politie en te beginnen in Hilversum om precies te zijn bij het imperium van Talpa. Opruimen en verplicht in Burka of nog meer bedekkende kleding van Victoria & Adolf te moeten lopen!
De CU en SGP leveren de politie maar deze werken niet op zon – en feesrdagen.

Wie het wetsvoorstel gaat indienen?

van Gellekom · 28 november 2017 op 14:21

ik vraag je: zweven ze? Lopen ze? Beseffen ze waar ze zijn? ME too!!. Zegt u eens eerlijk thuis? Heeft u daar wel eens eerder van gehoord?

Nummer 22 · 28 november 2017 op 14:46

Waarde van Gellekom! Van roodkapje en de boze wolf wel, maar dit terzijde. De bibke belt zit te strak dus gaat de riem uit de broek en geselt de dominees hun volgelingen met Het Woord , de Toorn van hun heer, de hel en verdoemmenis.

Met too riep jesus bij het avondmaal. Me too that nice red wine over there. Come on my glass is amost empty.

Het zweven vond plaars met pinksteren.
Waarvan akte!

Wayan · 28 november 2017 op 23:57

Prachtige column !

Karen.2.0 · 2 december 2017 op 01:08

Heb me altijd al afgevraagd waarom Mickey M wel een broek aan had en D Duck niet, das met 2 maten meten. Absurd! 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder