Uw breinoefening van deze maand juli 2021 en u hebt nog maar het aantal dagen vanaf het moment dat dit bericht werd geplaatst op onze ColumnX.nl website.

Voor u die langzaam ontwaakt uit de thuisisolatie en het thuiswerken, maar nog voorzichtig blijft. Voor u oefeningen voor uw brein als u onderuitgezakt, de televisie uit, het raam nog open en u de geluiden van buiten u niet weerhoudt om wat breinkraker oefeningen te gaan doen. Kortom, ga u gang met een…. glimlach en mijn knipoog!

Aan u de opdracht….. zie het verband! ontdek de parels en reageer met uw parels! Hieronder (..) ter inspiratie:

Bijzonder
Nogal
Eikels
Ondersteboven
Zeeland
Leedvermaak
Waterijs
Boosaardig
Iedereen
Werklui
Straatweg
Kruispunt
StarenNummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

9 reacties

Mien · 8 juli 2021 op 23:54

Wprdt vervolgd. 😉

Mien · 8 juli 2021 op 23:57

Ik neem aan, verplichtte woorden!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder