“Nee …”

(…)

“Past niet.”

Categorieën: Algemeen

9 reacties

Avatar

Bruun · 14 maart 2017 op 13:46

Grote kanshebber voor de titel Pashokjescolumn van de Maand als je het mij vraagt. 🙂

Avatar

Mien · 14 maart 2017 op 14:22

Ja, ja, en de lezer / kijker mag het weer oplossen … 🙂 🙂 🙂

Avatar

Nummer 22 · 14 maart 2017 op 14:48

Het doet mij deugd dat de pashokjes monologen geheel past bij de bagger die wij nu in ons land over ons heen krijgen. Bagger? Jawel. Wat moet ik met politici die vanuit hun pashokjes mij willen verleiden dat aan te trekken wat hen past als ook voor mij passend. Kijk, een pashok is een domein, soms afgeschermd met een deur, een halve deur want kan een ander de onderste ledematen in alle kleuren en beharing, kalknagels, gelakte en ongelakt, om over scheefgegroeide tenen (als de sok, panty, kous tenminste van de voet genomen is) worden bekeken. Ook een godijn kan het tijdelijk domein afschermen. Maar vraagt u zich wel eens af wat het resultaat zou kunnen zijn als die gordijnen aan een nader microscopisch onderzoek worden onderwerpem. Je schrikt je zo miljoenen specimen. En dat raakt u dan weer aan, krabt even aan uw achterste, op uw hoofd en zegt dan ‘nee dit past niet het jeukt’
Mij zal het jeuken, ik ga geen pashokje meer in sinds ik een drol ontdekte op de kruk. Over drollen gesproken. Henk Drol die kan zo in de reclame van promovendum… druk een 1 voor de uitgang. Dus, laten we paskhokjes monologen in stand houden, wellicht past dat hokje, die kamer dan ons wellicht. Wel graag beschermende handschoenen, een mondmasker opzetten en nog veel gevaarlijker; uw eigen spiegelbeeld. Weg sixpack, weg strak buikje na 3 bevallingen, waar zijn de mooi gevormde borsten gebleven, de strakke billen en beharing op plaatsen waar u niet bij kan komen met uw shaver. De naakte waarheid begint in een pashok voor de spiegel maar trek dan geen XS kledingstuk aan als u al 20 jaar XXL draagt. Over flanellen en katoenen onderbroeken zwijg ik maar, want daar is het motief bruine streep heel, heel popualair.

Deel 3 is ingezonden. U zult weer kunnen glimlachen.

Namens de vereniging van pashokjes Nederland. De PVV, daar doet u het dan maar mee Pashokjes Vrienden Vereniging, met gepaste groet.

😉

Avatar

NicoleS · 14 maart 2017 op 15:43

Hahahahaha!

Avatar

Esther Suzanna · 14 maart 2017 op 15:48

Lol … Het zegt alles. 🙂

Avatar

van Gellekom · 15 maart 2017 op 09:04

Geweldig!

Avatar

Dees · 16 maart 2017 op 20:33

Kon het niet laten 😀 dank voor de reacties!

Avatar

Midian · 17 maart 2017 op 06:56

Erg goed geschreven, en ik vind de interactie heel goed gevonden. Ja, pashokken een ware beproeving als je maatje er niet tussen zit.

Geef een reactie