Die bewuste middag hebben mijn vriendin en ik visite gekregen van een goede vriendin en lotgenoot van ons. Deze vriendin was absoluut gecharmeerd van de Salsa. Die avond zou zij weer naar Perron 2 gaan in Haarlem waar ook een work-shop zou worden gegeven. En vroeg dan ook of wij zin hadden eens mee te gaan. En natuurlijk wilden wij zoiets wel eens meemaken, al was het maar om eens te zien waardoor zij zo gepassioneerd ervan kon raken. Die avond samen de bus gepakt. Nog net voordat wij vertrokken besloten wij dat ook wij de work-shop eens mee zouden doen. Dus de busverbindingen nog eens doorgenomen; zodat wij niet te laat zouden komen voor onze eerste les. Ik wist dat ik niet al te soepel in de benen was, maar dat het zo erg was. Toch hebben wij doorgezet. Na deze training waren ook wij toe aan wat “echte” salsa. Het overbekende 1,2,3………4,5,6 werd regelmatig geoefend. Gelukkig hadden de meeste daar de rest van de avond ook last van, en werd er dus niet op elkaar gelet.

Het is een gezellige avond geworden met heel veel lol. Het tellen zijn wij niet verleerd; alleen de pasjes. Waarschijnlijk gaan wij toch eens wat vaker erheen. Dan kunnen ook wij opgaan in dit bruisende geheel.

Dit met dank aan onze goede vriendin, die op dit moment onderweg is naar Cuba, om zich uit te leven in het nachtleven aldaar. Waar de Salsa een belangrijk deel van inneemt.

Gigi; Merci

Categorieën: Algemeen

7 reacties

Neuskleuter · 7 februari 2008 op 11:05

Weet je waar dit stukje heel goed past? myspace.nl, blogger.com, etc.

Jouw stukje is volgens Wikipedia namelijk een lifelog:

Lifelog: een weblog waarop regelmatig berichten geplaatst worden over gebeurtenissen in het leven van de beheerder van de lifelog. Een soort online dagboek. [Wikipedia]

Ga naar een blogsite. Dit is geen interessant verhaal. Het is geen column. Het is gewoon iets dat jij hebt meegemaakt. En that’s it.

pally · 7 februari 2008 op 13:47

Eigenlijk begreep ik de intro al niet: Je hebt het over die ‘bewuste middag’ en ‘lotgenoten’. Ik kon niks vinden waar dat op terug kon slaan.
Verder gebruik je het woordje ‘ook’ te pas en te onpas.
Nee, voor een column kan deze tekst wat mij betreft niet doorgaan. Volgende keer beter.

groet van Pally

Isabeau · 7 februari 2008 op 15:05

Het is inderdaad net een log. In alinea 1 begin je twee zinnen met “en” terwijl de eerste zin bij voorgaande gevoegd kan worden en bij de tweede zin kan “en” weggelaten worden.
Je gebruikt ook veel te veel spreektaal en er staan spelling/stijlfouten in de tekst.
Het is meer een verslag dan een interessant verhaal, vind ik.

Shitonya · 7 februari 2008 op 19:39

Mail het maar, blog het maar of steek het ergens waar de zon niet schijnt, maar dit is echt om tranen om te laten. Blader eens wat echte columns/verhalen door op cx, daar leer je misschien wat van. En dit bedoel ik heus waar goed.

DreamOn · 7 februari 2008 op 22:30

Ik moet je helaas melden dat ik het eens ben met mijn voorgangers.
Jammer, volgende keer beter!

Groetjes DO.

Trukie · 8 februari 2008 op 00:43

Moeten we echt zo hard afbranden?
Ik zie een opgaande lijn.

arta · 8 februari 2008 op 11:34

Inderdaad, Trukie, ik zie hem ook!
Geen enters, dat leest al prettiger. Nu nog even aan de zinsopbouw werken en dan ziet het er alweer wat beter uit.
🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder