Een bekende Australische tafeltennister heet Miao Miao… Wat moet je met die wetenschap. Niets eigenlijk, maar omdat het, naar men zegt, Wereld Vriendelijkheidsdag is, en omdat Miao Miao relatief vriendelijk klinkt, wilde ik u dit weetje niet onthouden.

Dat gezegd hebbende, nu de belangrijke zaken: volgens recent onderzoek vinden er dagelijks wereldwijd 100 miljoen vrijpartijen plaats waarbij mannen hun vrouwen een blauw oog slaan. Datzelfde onderzoek toonde ook aan dat een riem voor mannen tegen de wijzers van de klok door de lussen in de broek gaat. Merkwaardig genoeg is dat voor vrouwen andersom.
Toeval?? Je gaat er toch over nadenken.
Wij vroegen dit aan een volslagen idioot, namelijk, Prof.dr.mr.ir.R.Leijdecker (1955) van het O.I.L.Onderzoeks Instituut Leijdecker.

Volgens Leijdecker is dat geen toeval en staan beide feiten niet op zichzelf.

Leijdecker: “Omdat mannen gewend zijn hun riemen vanaf links uit hun broek te trekken als ze de broek uitdoen, ontstaat er verwarring als ze de vrouw vlak voor een vrijpartij willen uitkleden. Dan merken ze ineens dat de riem van de vrouw er andersom uit moet. Dat gaat ten koste van de opwinding en er ontstaat irritatie. Vervolgens slaan mannen,, met korte lontjes, vanuit die irritatie hun vrouwen een blauw oog.
En dat levert dan vervolgens weer irritatie bij de vrouw op. Tenminste; bij de vrouw wiens rechteroog is dichtgeslagen en vervolgens van achteren door hun man met het korte lontje worden beklommen.. Voor het linkeroog maakt het niet uit

Het is namelijk zo dat vrouwen graag naar achteren kijken als zij van achteren worden genomen. Want nogmaals, de man achter haar heeft een kort lontje dus willen die vrouwen het opgewonden gezicht van hun man zien om te weten wanneer ze moeten kreunen.Zo hebben zij de illusie alles onder controle te hebben.
Echter, als je rechteroog dicht zit en je kijkt over je rechterschouder, dan zie je niets. Voor het linkeroog en linkerschouder maakt dit niet uit. Probeer het gerust zelf eens uit.

Daarom adviseer ik mannen om altijd het linkeroog van hun vrouw dicht te slaan. Dat is veel humaner naar de vrouw toe en…”

Tot zover de volslagen idioot.

Om toch nog enigszins positief af te sluiten kan ik melden dat het voor een varken fysiek onmogelijk is om naar de lucht te kijken en dat de uitvinder van de brandmelder onbekend is omdat het patent verloren ging in een brand.

Waarvan Akte!

Categorieën: Algemeen

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

4 reacties

Nummer 22 · 18 november 2017 op 17:44

Waarde van Gellekom,

Het O.I.L.(1955) verklaart dat er alleen mensen worden aangenomen die blauwe ogen hebben, dit om enige verdenking over blauwe ogen te voorkomen. Het is ook bekend (1998 ‘ Loensen is gezond’ ( M.Feldman, et.al UK ) dat loensende mensen met hun rechteroog over de linker schouder kunnen kijken en met hun linkeroog over de rechterschouder. Welk oog zou er dan dichtgeslagen moeten worden, vraagt zich de onderzoeker Henry I. Dioot ( Orgasmus University, Rotterdam, Netherlands) zich af tijdens het veldonderzoek onder de bijziende mensen met een varifocus bril van +22 links en +29 rechts.

U weet ook dat het doel van een piloten helm dragen door een kamikaze piloot nog steeds niet opgehelderd is en de promovendus niet kan promoveren en inmiddels 96 jaar is en binnenkort naar de levenseinde kliniek in Japan gaat om moe gestreden uit het leven te stappen. Zeg maar een moderne vorm van kamikaze, toch. Zijn naam : J. Awohl Graf Von Ich Auch zu Ruckritter ( Regensburg, Duitsland)
Maar van Gellekom zoals altijd geheel terzijde met een open einde..zeg maar levenseinde!

Esther Suzanna · 19 november 2017 op 11:14

Wat!

Misschien net over het randje?….

Karen.2.0 · 20 november 2017 op 00:12

Toeval bestaat niet! Of toch? Of nie? Ik ben het spoor bijster van G.
Soms net even over de rand prikkelt, just do it, wat moet je anders 😉

Mien · 21 november 2017 op 12:06

Toeval is slechts een kruising van twee wegen. Als je dan plots schrikt heb je mogelijk te maken met twee toevallen. ?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder