Soms lijkt het of ik met me tweede jeugd ben begonnen. Dingen die ik vroeger als tiener deed met me beste vriendinnetjes doe ik nu weer. Het enigste verschil is, we zijn moeder en een aantal jaartjes ouder.
Veel mensen keuren dit af. En vinden dat ik thuis hoor te zijn. dit ben ik ook veel, maar vind dat ik af en toe ook iets voor me mag doen
Maar dat kan en mag blijkbaar niet als je een jonge moeder bent. Soms vraag ik me eigen dan ook af,naar vele verwijten, kan ik deze dingen nog wel doen. Ik heb een verantwoordelijke taak als moeder.
Kan ik nog wel ieder weekend gaan stappen. Kan ik nog wel de grootste lol achter de pc hebben, als we met een nepprofiel chatten. Kan ik nogwel leuke make-up avondjes houden of uren rondrijden, nu dan wel in de auto plaats van op de scooter, en gekke streken uithalen?
Maar wat moet ik anders, inprincipe ben ik nog jong. Pas 23 en sta in het midden van me leven. Moet ik nu een saaie huismoeder worden en altijd maar thuis op de bank zitten?!? En dan, theemiddagjes houden en scrabbel avondjes?
Nee dat zie ik mezelf de aankomende jaren nog niet doen. Ik ga lekker verder met me soort van tweede jeugd. Zolang ik goed voor me dochter zorg, en al me zaakjes op orde heb.Kan ik nog gerust gaan stappen en lol hebben met me vriendinnen.
Ookal weet ik dat er mensen zijn die vinden dat ik zo niet kan leven. I don’t care. Mijn leven, Mijn zaak en Mijn beslissingen.

Categorieën: Algemeen

9 reacties

Avalanche · 15 december 2009 op 17:19

😮

Misschien is een potje Scrabble zo gek nog niet. :lach:

pally · 15 december 2009 op 17:53

In me derde jeugd zijnde, valt het me op dat je spelling wel een liftje kan gebruiken, Mientjee! 😉

Mien · 15 december 2009 op 19:27

Tjee Mien, das me ne column!
Welkom op Zee X.
Laat het je wel varen!

Mien (geen familie van)

trawant · 15 december 2009 op 20:29

Lees ik hier een oude ( ondeugende ) bekende , die ‘t weer eens onder een ander pseudoniem probeert..?
Got you.. 😀

DreamOn · 15 december 2009 op 20:41

Dit kan niets anders zijn dan een grap.
Zóveel fouten, zó’n ontzettend slecht geschreven column… nee, dit is echt niet serieus bedoeld! 😀

LouisP · 15 december 2009 op 21:08

tja, ik zat aan die titel te denken, die heeft iets wat niet overeenkomt met het niveau van het stuk.
Nu andere het zeggen…

SIMBA · 16 december 2009 op 08:29

Volgens mij is 23 nog gewoon eerste jeugd hoor….

dashuri · 16 december 2009 op 19:41

Op zich een redelijk boeiend relaas, maar spelfouten zijn inderdaad horror voor bepaalde personen op columnx. xD

Mientjee · 18 december 2009 op 18:12

Sorry voor de spelfouten, maar mijn Nederlands is helaas nog niet zo goed. Ik ga proberen voortaan foutloos te schrijven.

Geef een antwoord