Enige tijd geleden schreef ik een column over de borsten van Laurien, mijn lerares Nederlands op de middelbare school.
Het was eigenlijk een verzoeknummer. Laurien, die ik op een reünie ontmoette, had al mijn columns met negatieve oordelen over het lerarencorps gelezen, en vroeg me of ik ook aardige stukjes over een juf of leraar kon schrijven.
Dat werd dus [url=http://www.intermetzo.com/column/column48.htm]borstvergroting[/url].
Ik heb het haar toegezonden en ze reageerde vrolijk en opgewekt.
> Precies zoals ik je ken Mosje!
Na haar enthousiaste reactie publiceerde ik het verhaaltje ook op mijn website. Het werd met gemengde gevoelens ontvangen.
Hoe ik het in mijn hoofd haalde om over borsten te schrijven. Is er al niet genoeg bloot en sex in de media? Deze reactie kwam van een lezeres. Wat er dan wel niet zo onnoemelijk speciaal was aan de voorkant van Laurien, zo liet ze vol ironie weten.
Een mannelijke lezer raadde me aan om de aantrekkelijkheid van Laurien’s borsten in een meer passend kader te plaatsen. Een eufemistische formulering van zijn wens om alles over die borsten te weten te komen, zo lijkt mij toe.
Natuurlijk had ik veel meer kunnen uitweiden over het onderwerp van mijn puberale fantasie.
Bijvoorbeeld over het feit dat, hoe Laurien zich ook draaide of keerde, haar borsten altijd in mijn richting leken te kijken. Zelfs als ze iets op het bord schreef blikten ze dwars door haar rug in mijn richting.
Zachte lokkende geluidjes maakten ze. Zoals de Sirenen in de Odyssee. “Mosje pak ons vast, Mosje pak ons vast”. Onweerstaanbaar. Zelfs als ik mijn hoofd tussen mijn handen klemde kon ik de zoetgevooisde stemmetjes horen.
Stil zitten konden ze ook niet, mijn bronnen van verleiding. Als Laurien liep, deinden ze zachtjes mee op het ritme van haar passen. En als ze ademhaalde zag ik de plooien in haar bloes van plek veranderen.
En natuurlijk geurden ze. Naar appelbloesem in het voorjaar. Ik weet eigenlijk niet eens of appelbloesem geurt, maar als het dat doet, dan naar de hertejongen van Laurien.
Dat van die hertejongen had ik uit het bijbelse Hooglied. Over die erotische lofzang hield ik ooit een spreekbeurt. Dat was bedoeld als een soort hint voor Laurien: Mosje is gek op je! Waar ik op hoopte was dat Laurien mij zou vragen na te blijven, en dan als iedereen weg was haar bloes zou losknopen en zou zeggen:
Wat een mooie spreekbeurt Mosje. Toe maar, pak ze maar even vast!
Maar dat gebeurde niet natuurlijk. Ik kreeg een 7, en dat was dat.

Dit alles had ik dus kunnen schrijven in mijn eerdere column. Maar zeg nou eerlijk: zoiets doe je toch niet als je weet dat de persoon over wie het gaat al je columns leest?

Categorieën: Diversen

Mosje

MOSje.iS van alles wat en zelfs dat niet helemaal

10 reacties

Godspeed · 4 maart 2004 op 07:34

Mijn lerares Frans had ook van die borsten, later bleek het gewoon een cupje A te zijn. Maar ja als je 12 bent lijkt alles veel groter dan het in werkelijkheid is.

Vandaag de dag hebben de meisjes in de brugklas al een Cup C (waar zou dat toch aan liggen??), dus ik verwacht niet dat de huidige hormoongestuurde brugpiepers nog geilen op de juf haar borsten.(:-D)

Ik moet zaterdag naar de opendag van het stedelijk Lyceum, ik zal eens kijken hoe het met de borsten van de huidige generatie vrouwelijke leerkrachten gesteld is.(;-))

Mischien wel columnwaardig materiaal.:-)

Kees Schilder · 4 maart 2004 op 08:38

Ik vind je column geweldig geschreven, Mosje

Mup · 4 maart 2004 op 12:25

Ogen en borsten, ze kunnen echt alle kanten uitpriemen:-)

Lekkere column,

Groet Mup.

viking · 4 maart 2004 op 14:13

Misschien ben je met die 7 wel goed weggekomen… een draai om je oren is ook niet altijd even ondenkbaar.

😀

Eftee · 4 maart 2004 op 17:26

Jouw ogen staan zeker altijd op borsthoogte Mosje?

Leuke column. 😀

Farfalla · 4 maart 2004 op 21:04

Leuke column!! Echt alle jongens en mannen zijn hetzelfde wat dat betreft…

Sas · 4 maart 2004 op 21:16

Leuke column mosje.. Soms praten mannen niet tegen jou, maar tegen je borsten..

Ma3anne · 4 maart 2004 op 23:22

Niks erger dan mannen die eerst naar je borsten kijken en dan je pas gewoon aankijken. Maar jongetjes die op deze manier verliefd zijn op hun juf… agossie… 🙂

Li · 5 maart 2004 op 00:29

Oei, oei, Mosje. Kijk maar uit.
Ze maakt vast haar borsten nat, als ze deze column leest! 😛

pepe · 5 maart 2004 op 09:34

Weer genoten van jouw woorden!!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder