Je kent ze wel, die 0900 “hulp” nummers. Laat ik er maar kort over zijn, ze zijn gewoon zwaar idioot! Meestal krijg je een of ander onkundig personage aan de lijn die van niks, maar dan ook niks iets af weet. Laatst belde ik HetNet om mijn internetverbinding in Leeuwarden op te zeggen maar ze zeiden dat ze van niks wisten en dat ik de KPN maar moest bellen. Op zo’n moment vind ik het jammer dat ik een beschaafd en sociaal verantwoordelijke opvoeding heb gehad. Anders had ik ze de huid vol gescholden met allerlei ziektes en andere rottigheid.

Het zijn van die mensen die het wel best vinden om van een schamele 900 euro per maand te leven en op alle vragen die ze krijgen “ik weet het ook niet, meneer.” te antwoorden. Ik hoor alsmaar dingen over die “lastige Marokkanen” en over de economische “crisis” wat je niet echt ziet aan de welvaart van de gemiddelde Nederlander. Maar ik denk dat de eerste prioriteit moet zijn om die lastige “help”desks eens flink aan de kaak te voelen.

Anders moeten we [url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Mike_Tyson]Mike Tyson[/url] maar vragen of hij misschien deze “help”desken eens de spreekwoordelijke kaak er uit wil rammen, want geld dat kunnen ze wel vangen, maar hulp bieden? Ho maar.

Gruwelijke pepernoten.

(Niet ten nadele van de wel helpvolle helpdesks.)
~Niels.

Categorieën: Algemeen

6 reacties

lisa-marie · 28 oktober 2008 op 18:43

Ik vind dit meer een gedachtengang.
Zit meer in en datgene tussen de haakjes had ik echt wel weg gelaten.

Neuskleuter · 28 oktober 2008 op 20:06

Van harte welkom op CX. Je hebt een columntoon en een columnonderwerp te pakken, maar je mag het wel verder uitwerken. Beschrijf bijvoorbeeld het telefoongesprek met die medewerker van HetNet, zodat ik jouw frustratie kan voelen. Scheld ze de huid maar vol, roep maar cynische dingen, dan maakt het mij niet uit of dat in het Nederlands, Frysk of Liwwadders is. Als ik het als lezer maar voel.

Je opmerking ‘gruwelijke pepernoten’ komt een beetje uit het niets en de laatste zin tussen haakjes had je weg mogen laten. Je hoeft jezelf namelijk nooit te verantwoorden met een opmerking tussen haakjes, omdat dat je eerdere bewering afzwakt.

Succes met je volgende stuk!

doemaar88 · 29 oktober 2008 op 09:44

Ik denk ook dat je er zeker meer uit had kunnen halen. De manier van schrijven vind ik wel leuk. Kortom, de volgende keer verder uitwerken!

Succes en welkom!

Shitonya · 29 oktober 2008 op 15:41

argh mijn arme lezersoogjes. Mike Tyson had je zonder fratsen kunnen neerzetten. De humor is redelijk, maar de column verschrikkelijk. Een korte klacht, maar zeker geen column. Bitte eerst wat columns hier door te bladeren eer je een doorn instuurt.

Neuskleuter · 29 oktober 2008 op 17:31

Dat is niet helemaal waar, Shit. Wie geen stuk instuurt, kan geen kritiek krijgen. En wie als eerste veel gaat doorlezen kan zijn eigen stijl verliezen, om zichzelf aan te passen aan anderen. Niets mis met mensen die eerst zelf iets insturen en dan pas meer gaan lezen!

SHiZKABOB · 29 oktober 2008 op 20:29

Bedankt voor de feedback, onlangs nog een column gemaakt. Geen lange column. Met welke ik nu bezig ben probeer ik een te gekke column te schrijven die iedereen, ja zelfs jou Shitonya bij de kladden zal grijpen! (:

Geef een reactie

Avatar plaatshouder