Toen ik mijn lappie en internet kreeg, dacht ik dat er een wereld voor me openging…ik hoefde de deur niet meer uit, geen hoofdpijnen meer van het uitgaan, want als doorgewinterde single moet je wat. Niet dat ik nou een slag in de rondte moet halen…lichamelijk beken ik schuld.
Het valt nou eenmaal niet mee respect te hebben voor de vrijheden waar wij als single zich aan schijnen te vergrijpen; de doorgewinterde teamspeler is volkomen legaal gemachtigd om ten alle tijde verzekerd te zijn van sex, sex en nog eens sex, de rest moet maar het kerkelijk leger in en een etiketje is gauw geplakt. Maar om me nou af te schepen met een zak chips als avondmaal omdat mijn date eigenlijk niet fatsoenlijk kan wachten tot ie me overmeesterd heeft..dat is behalve respect, een gebrek aan eetlust en bij mij verdween meteen de lust in beide. Komaan! Nice to meet you and let’s talk about..ja, sex ja! Zonder kerkerachtige pijnen graag en met het mobieltje uit… zo werd er
druk gebeld en gesmst waar ik bij zat. Of liever gezegd: lag. Oeh babe…het begrip trillend van genoegen kreeg even een heel andere dimensie…
Verder had ik het twijfelachtige genoegen een ware stortvloed over me heen te krijgen over volkomen volkoren supervrouwen met een perfecte staat van dienst op onmogelijke voetstukken, aangevuld met hele verhandelingen waarom ik nooit ook maar in de buurt zou kunnen komen van deze opperwezens. Ik ben ze dan ook nooit tegengekomen.
En al die gezwellige gesprekjes gelardeerd met gejammer over exen, achter de hand gehouden echtgenotes en andere vriendinachtige personen, lovestory’s waarbij de Titanic verbleekt tot een gemist bootje…

Wat denken jullie eigenlijk wel? Ik heb nog nooit zoveel kritiek gehad, dat het gewoon niet leuk meer was..ik babbelde teveel, ik babbelde te weinig, te dik, te dun, te verliefd, te vaag, verguisd om feestelijke lijntjes naast blowende zuipende dates…voor de één volkomen normaal, voor de ander hardstikke gek…ja echt te gek ja!

En eigenlijk is het enige wat ik ooit wilde, een ongecompliceerde beurt. Niets meer, niets minder. Geen geouwehoer en slapen doen we thuis. Verras me met je interesse, doe eens gek…
Want in het uur der ongezouten waarheid willen we tijdens zo’n date als het patatje a-speciaal achter de kiezen overladen worden door een vers opengetrokken blik vol gelikte praatjes. Voor mijn part maar alsof…ja, alsof er een wereld voor je opengaat.
Al deze datingperikelen zijn gestrand op de blacklist en ik vind het eigenlijk wel beft zo. Voortaan spreken we niet meer van een date..ik kom op de koffie of een kopje openbaar, misschien als ik dat beladen woord weglaat…

Voetnootje: elke vergelijking met bestaande personen in lijstjes en zo berusten op zwaar toeval.

😀

Categorieën: Mannen & Vrouwen

11 reacties

arta · 22 april 2011 op 16:40

Poeh, dit leest echt niet lekker, te snel, te warrig, veel foutjes. (waarvan één wel een heel bijzondere slip of the finger:-D)
Volgende keer eerst nog ff overlezen, spellingscontrole erover en dan pas gaan denken aan insturen!
Succes! (met schrijven en daten)

DACS1973 · 22 april 2011 op 16:46

Datingperikelen blijken toch maar een dankbaar onderwerp voor stukjes hier. Menig dater is jou hier al voorgegaan. Je geeft een leuk inkijkje in hoe het eraan toe kan gaan. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar jouw verhaal lezende begrijp ik dat er nogal wat schlemielen en lompe boeren in het datingcircuit zitten. Over dat mobieltje en het trillen van genoegen, dat vond ik geestig. Net als de volkoren supervrouw.

Ik kreeg wel een beetje het gevoel dat je een gedachtestroom in één keer aan het papier hebt toevertrouwd en die vervolgens zonder al te zorgvuldige controle hebt gepost. Het is nogal slordig hier en daar springt het behoorlijk van de hak op de tak.

Wat is ‘een slag in de rondte halen’? Ik heb daar echt nog nooit van gehoord. Voorbeelden van slordigheden in de tekst:
[quote]..waarin wij als single zich [ons] aan schijnen te vergrijpen[/quote]
[quote]elke vergelijking met bestaande personen in lijstjes en zo berusten [berust] op zwaar toeval.[/quote]
sex (moet zijn: seks)

Hierdoor was het mij op sommige plekken niet helemaal duidelijk of het nou om een tikfout of een bewust (pikant) woordgrapje ging: ‘gezwellige gesprekjes’, ‘ik vind het eigenlijk wel beft zo’.

SIMBA · 22 april 2011 op 17:02

Ik vind het eigenlijk niet zo beft 😀

nachtbraker · 22 april 2011 op 18:21

Nope, dit is mijn manier van schrijven, maar er moeten wel wat meer spaties tussen.
Het zijn geen taalfouten maar woordspelingen, voorbeeld: beft = best.

nachtbraker · 22 april 2011 op 18:23

slag in de rondte halen, beter vertaald op platte manier: in het wilde weg afijn…je snapt em denk ik wel 😀

nachtbraker · 22 april 2011 op 18:26

By the way: met die 2 zinnen kan je gelijk in hebben, dacht dat ik goed zat, maar ben nooit te oud om te leren natuurlijk 😀
en alle woorden eindigend op ks schrijf ik x.
gezwellige gesprekjes is idd een woordgrap

nachtbraker · 22 april 2011 op 18:27

Ok dat kan…iig leuk dat je reageert!

LouisP · 22 april 2011 op 23:36

Ik lees dit stuk en denk dat het de auteur écht niets kan schelen wat de lezer ervan denkt. Op zich niet verkeerd. Misschien wel gedurfd..
Woordspelingen zoals dat beft en zo vind ik minder en zeker wanneer je ze ook nog gaat uitleggen als zijnde woordspelingen. Dat zou je lekker aan de lezer zijn verbeelding kunnen overlaten..

Onderstaande quoot vind ik een sterk stukje..

“En eigenlijk is het enige wat ik ooit wilde, een ongecompliceerde beurt. Niets meer, niets minder. Geen geouwehoer en slapen doen we thuis. Verras me met je interesse, doe eens gek…
Want in het uur der ongezouten waarheid willen we tijdens zo’n date als het patatje a-speciaal achter de kiezen overladen worden door een vers opengetrokken blik vol gelikte praatjes. Voor mijn part maar alsof…ja, alsof er een wereld voor je opengaat.”

Meralixe · 23 april 2011 op 07:56

Ik heb deze column ’s morgens gelezen na een feestje met misschien wel wat te veel wijn.
Vandaar de twijfel aan mezelf, ik begreep niet wat ik las. Nu weet ik het wel, het is de column die niet goed is. Sorry.

Dees · 23 april 2011 op 11:51

Tja, ik vind het wel een heerlijke energieke schrijfstijl; dating met adhd, zoiets. Daar passen de bewuste en onbewuste slips ook wel bij.

Die smiley op het laatst, misschien heb je daar ook weer een verklaring voor die voor jou heel pleausibel is, maar in een geschreven stuk kan dat echt niet. In een reactie, ja dan weer wel 😉

Mien · 26 april 2011 op 09:41

nachtbraker?
Tijdens de nacht eruit gebraakt denkt ik.
Sluit me aan bij voorgaande commentaren.
De voetnoot vind ik overbodig en flauw.
De smiley zegt voor mij alles (boer met kiespijn, toch!).

Anyway, toch een warm welkom @ CX.

Tip:
Houd het de volgende keer klein!
Less is more!

Mien

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder