Na een lange nacht werd ik wakker in me goddelijke bed, onder de toon van mijn hoogst irritante beltoon die helemaal in het straatje van ‘Jamba’ past. Met mijn slaperige hoofd had ik nog net genoeg puf om te gluren wie me op dat tijdstip durfde te bellen. Laat mijn beltoon nog even doorrazen voor het weer stil wordt op mijn kamertje. Met deze korte blik beschreef mijn wekker dat de ochtend al ruimschoots voorbij was. Terwijl ik me nog eens omdraai dacht ik nog is terug op mijn avond… In een discotheek met een DJ die net iets te vaak ‘greace’ en ‘barbiegirl’ draaiden en een schaarste aan leuke mannen boven de 17 bleek te hebben, had ik toch een zeer amusante avond/nacht beleefd. Na een strenge selectie en een paar tequila’s hadden we een mooi plekje veroverd dichtbij de zeldzame maar leuke meerderjarige mannelijke figuren die aanwezig waren. In de loop van de avond bleek dit beeld wat te optimistisch en daalden ze sterk op mijn ladder. De wijze woorden: uiterlijk zegt ook niet alles, bleken pijnlijk te kloppen toen ze hun acties in werking brachten. Met een te groot ego en een zwaar beschonken hoofd leken ze te denken dat ze alles en iedereen om hun vingers konden winden. Wat waarschijnlijk ook het geval was negen van de tien keer, gezien hun knappe koppies en strakke kleding. Besloot me van dit alles weinig aan te trekken en vermaakte me.
Mijn ene vriendin verloor haar hart aan haar geheime aanbidder van twee weken ervoor. En mijn andere vriendin wist zich blijkbaar wel prima te vermaken met één van de leden van de zojuist beschreven groep. Okay ik zeg eerlijk, op een gegeven moment voelde ik me een beetje verloren toen ik vanaf de kant op die twee paartjes neerkeek. Van korte duur echter. Lang leven het single bestaan, waarop ik nog eens het glas hefte.

Nadat ik de wrede verstoring van mijn nachtrust en de gebeurtenissen van vorige avond had verwerkt stond ik met frisse moed naast me bed. Na een stevig ontbijt en een bak koffie was ik klaar voor een zondag zoals hij het beste is: rustig en zorgeloos.

Categorieën: Algemeen

7 reacties

Eddy Kielema · 11 januari 2007 op 11:16

Een frisse wind waait hier zeker om mijn huis!:-D Goed sfeerverslag van een zaterdagavond en de daaropvolgende zondagochtend. Doet me denken aan het boek van Alan Sillitoe ‘Saturday Night and Sunday Morning’ dat ik moest lezen voor mijn lijst. Goed boek, trouwens.

Shitonya · 11 januari 2007 op 12:33

mua het vrijgezelle leven vind ik anders niks aan. Dan maar liever een vriend welke me benauwd met 8 armen

pally · 11 januari 2007 op 15:59

Voor een ‘groentje’ op CX helemaal geen gek begin.

Pally

Li · 11 januari 2007 op 20:28

Goed gedaan Groentje. Jij hebt in ieder geval geen blauwtje gelopen. Welkom hier 🙂
Li

SIMBA · 11 januari 2007 op 21:44

Ik heb een beetje moeite met de geschreven “spreektaal”:[quote]dacht ik nog is terug [/quote] [quote]naast me bed. [/quote]

Maar het is een leuk stukje.

arta · 12 januari 2007 op 11:36

Ik ben het eens met Simba!
De spreektaal leidt enorm af!
Wel een leuk stukje!
🙂

DriekOplopers · 13 januari 2007 op 23:34

Spreektaal (?), ontspoorde zinnen… Neerbuigend commentaar op de jongens, maar geen enkel woord van zelfkritiek of -relativering van de dames. Beetje vreemd einde.

Kom op, je kunt vast beter!

Maar vooral: welkom!

Driek

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder