Dagboek

Ik hou het kort. Tom mijn secret lover laat niets van zich horen. Hij reageert niet op mijn telefoontjes, mails en app berichtjes. Ben ik in verwarring of opgelucht? Ik weet het even niet mee. Storm heb ik bij zijn opa en oma in bewaring gegeven. Kees, die doet of er niets aan de hand is en in bed draait hij zich om en valt direct in een snurkende slaap. Een zuinig kus is wat ik nog – net voor hij zich omdraait- mag ontvangen. Maar, de rat, ik ruik de geur van zijn seks uitspattingen buiten de deur. Te lui om even onder de stortdouche te gaan staan ook al zeg ik ‘je stinkt naar seks Kees!’.

Dagboek’

Wat een nacht, ik heb het gesnurk van Kees niet meer kunnen horen en ben in het logeerbed gaan slapen.
Vanochtend begon Kees ineens over hoe vindt jij het als ik een paar dagen alleen op vakantie ga? Ik moet er even alleen uit anders ‘trek ik het niet meer door de drukte van mijn werk en de stapel dossiers die in nog moet gaan lezen’. Waar wil je dan na toe? Oh, een paar dagen naar Harm. Harm? Ja, dat is een eilandje waar Jersey ook toe behoort, maar op Harm kan je lekker wandelen op het schelpenstrand en zo kan ik tot rust komen en mijn hoofd ‘leegmaken’ Ja.. ja Keesie je bent een rat! Wie had dat nu gedacht van deze man, de oh zo correct geklede, articulerende rat! .
Oh, Kees dat is mooi, zal ik met je meegaan? Lieverd, ik ga liever even alleen. Wanneer ga je dan? Oh, ik heb alles al geregeld en ik vertrek zaterdag (het is nu maandag). Kijk hier is mijn ticket en het adres van het hotel op Jersey.

Ik lees het adres en een duivels plan ontstaat in mijn gedachten. Dus zaterdag vroeg weg vanaf vliegveld Rotterdam, dan kan ik de laatste vlucht boeken en hem verrassen.
Zo gedacht, zo gedaan. Ticket heb ik in mijn mobiel, hotel is naast dat van hem.

Dagboek

Het is zaterdagmorgen, Storm logeert nog bij zijn opa en oma dus ik heb tijd voor mezelf. Zo even lekker krabben i tussen mijn benen want het jeukt daar een beetje. ik zit nog slaperig aan de koffie en een uit onze oven warme verse croissant. Kees is al vroeg vertrokken met zijn leasebak. Ik voelde alleen een kus op mijn wang en hield me slapende. Ik ga het zien vanavond laat of hij echt alleen is. Zo ja, dan zal hij verrast zijn. Zo nee, dan schop ik even beschaafd stennis en vertel hem dat ik linea recta maandag de scheiding in gang zal zetten. Wij zijn in gemeenschap van goederen getrouwd en hij zal dat ook merken!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder