Het is zo grappig om te horen wat er in je hoofd omgaat.Je fantasieverhalen en je simpelste oplossingen om de wereldproblemen tegen te gaan.Of dat er weer een herinnering in je naar boven komt, van de tijd toen we nog in hetzelfde huis woonde.Bijvoorbeeld de simpele spelletjes die we speelde.Het is zo grappig, totdat ik terug denk aan de tijd die ik met je heb gemist.Ik heb altijd geweten dat je op een dag weer bij mij zou zijn en dat alles in orde zou komen.En steeds meer en meer zie ik je langer en vaker.En ik kan daar zo van genieten.Alsof ik al jaren lang een stem heb gehoord die mij zegt dat je van mij houdt.Misschien ben je volgende week wel een leuke dag aan het hebben met iemand anders.Iemand die niet bij jou hoort, maar wel denkt iets over je te kunnen zeggen.Het laat mijn hersenen ontploffen en mijn hoofd op hol brengen.Behalve jou heb ik verder niets en zonder jou ga ik nergens heen.Ik ben moe van het bereiken wat ik nu heb bereikt.Zoveel energie aan je besteed, maar met liefde gedaan.Ik blijf je zoeken op de dagen dat je niet bij mij bent.Ik vind je dan alleen in mijn hoofd.Het is net genoeg om de week door te komen.Het is net genoeg om te kunnen ademen.Ik heb iets nodig om in te kunnen geloven.Het is zo grappig om te horen wat er in je hoofd omgaat.De manier waarop jij nadenkt over de toekomst en wat je allemaal nog graag met mij wil doen.Ik wil al je dromen en wensen uit laten komen.Maar de dagen die je niet bij mij bent, denk ik terug aan de tijd dat we samen waren.En vraag ik me nog af waarom dingen moesten veranderen.De speling van het lot houdt me vanavond wakker.Morgen ben je weer hier in mijn huis.De pijn en het gemis van jou voel ik niet als ik slaap.Maar vanavond in mijn bed kan ik nadenken en proberen het allemaal te begrijpen.Ik probeer antwoorden te bedenken op de vragen die je mij morgen zult gaan stellen.Ik heb geen uitleg, ik weet het niet.Het doet mijn hoofd en hersenen……

Categorieën: Algemeen

1 reactie

Nummer 22 · 22 mei 2022 op 10:40

Tsja, soms is afstand en dan weer bij elkaar de “RedBull” energie leifdesdrank waar je niet teveel van moet gaan drinken.
Mooie column!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder