Do i have to say more…de tijd dat mensen vinden dat dat de enige dag of eigelijk 2 is per jaar…om je ruzie’s bij te leggen, verdraagzaam te zijn, goede doelen te steunen…en vooral…veel eten om vervolgens te gaan lijnen op 1 januari, iedereen koopt absurd dure kado’s maar als je vraagt waar kerst echt om draait hebben de meeste landgenoten moeite dat te bedenken… Ik moet elk jaar weer lachen met kerst en voor mij is de kerstpret er al vanaf als ik besluit de stad in te gaan…nooit doen dus..de zingende kerstmannen,pinguins en kerstballen komen me tegemoet…ik hield van de kerst zoals wij dat altijd vierden…lekker schaatsen…kerstfilpje…chocomelk…maar dat gebeurd niet meer zo snel..zelfs met kerst heeft iedereen het druk..nou dat was het moment dat ik besloot…ik werk voortaan met kerst..en dat is nu wat ik standaard doe…en als je je afvraagt waar deze column naartoe gaat…ik was zeer verbaasd (als rassarcast)toen ik de tv aandeed
vandaag.Ik zag ineens dat de mensen besloten niet alleen leuk te doen met kerst…ze zamelen nu nog steeds geld in voor azië…en dat was voor mij voldoende om een glimlach op me gezicht te toveren…ik wist wel dat we nog steeds sociaal konden zijn!!! Ook zonder kerst…


7 reacties

Kees Schilder · 7 januari 2005 op 16:53

Tuurlijk! 99% van de mensheid is prima, daarom hoor je daar nooit wat over.Alleen negatief nieuws is nieuws dus is de blik doorgaans gericht op die paar rotte appels.

Mosje · 7 januari 2005 op 23:33

[quote]Do i have to say more[/quote]Ja, ik zou als ik jou was je verhaaltjes iets langer maken, en er iets meer aandacht aan besteden, spelfouten eruit en zo. Zodat het echt een column wordt.
Succes!

sally · 7 januari 2005 op 23:39

Eens!

met Kees, met mosje, met jou…

groet
Sally

Ma3anne · 8 januari 2005 op 01:00

Als je de volgende keer al die puntjes weglaat en hoofdletters gebruikt, dan leest je tekst in elk geval al wat soepeler.

ReadMe · 8 januari 2005 op 03:09

[quote=”Ma3anne”]Als je de volgende keer al die puntjes weglaat en hoofdletters gebruikt, dan leest je tekst in elk geval al wat soepeler.
[/quote]
Ja inderdaad. Puntjes weg, i.p.v. “me” “m’n” gebruiken op de plaatsen dat het nodig is, want ik vind het erg niet uitzien..
En sorry, leuk om te weten, maar de column sprak me niet helemaal aan.

Mup · 9 januari 2005 op 22:14

Werken met kerst, had ik nooit een hekel aan. Leuke positieve kijk op de mensheid, is wel eens prettig om te lezen. Ben het voor wat betreft de puntjes en de lengte eens met voorgaande reacties,

Groet Mup.

melady · 10 januari 2005 op 00:13

[quote]en als je je afvraagt waar deze column naartoe gaat…[/quote]

Ja, vertel..

Melady 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder