Je hebt van die mensen die altijd van alles meemaken, ik ben zo iemand.
Ik sta `s morgens, dan wel `s middags op en probeer er een normale dag van te maken, maar bijna dagelijks neemt mijn dag een interessante wending, zo ook afgelopen zaterdag. Ik was uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van een zoontje van een vriendin.
Ondanks het feit dat ik niet zo van kinderen houd, viel het allemaal best mee, het feestje was heel erg leuk georganiseerd, de kinderen werden genoeg bezig gehouden, zodat ze niet gingen dreinen ( de voornaamste reden is waarom ik niet van kinderen houd), er was een buffet en er waren ook alcoholische drankjes voor de volwassenen om de boel dragelijk te maken tussen al die kinderen, dus een paar drankjes begon ik de kinderen zo waar lief te vinden.
Tot dusver is alles normaal verlopen zou je denken, maar aangezien er aan ieder feestje een einde komt, zo ook aan deze, werd het tijd om me richting thuis te gaan begeven.
Ik had eigenlijk met de trein naar huis gegaan, was het niet dat een andere lieve gast van het feest me aanbood om me naar huis te brengen.
Al rijdend op de snelweg zagen we dat de afrit die we moesten hebben afgesloten was, dus dan maar de volgende afrit, daar konden we wel op, maar ik had klaarblijkelijk een bord over het hoofd gezien, dat deze afrit ook deels was afgesloten.
We waren op de afrit en op een gegeven ogenblik zagen we dat je linksaf naar een recreatiegebied en rechtsaf naar de stad waar we moesten zijn kon, maar de rechts was echter afgesloten en terug konden we niet, dus moesten we wel linksaf het recreatiegebied in.
Nou ik kan u vertellen, op zaterdagnacht word daar naar hartelust gerecreëerd , als u begrijpt wat ik bedoel.
We reden het gebied in en zagen daar mannen naast de auto`s staan die naar voorbijgaande (dus ook de onze) auto`s aan het lonken waren.
U raad het al ik was van een kinderfeestje op een homoseksparking terecht gekomen en ondanks verwoedde pogingen om het gebied te ontsnappen kwamen we er niet uit en reden we steeds weer langs de plek des onheil.
Na diverse pogingen lukte het nog steeds niet, het navigatiesysteem kende dit duistere plekje op deze aarde ook al niet en ik begon langzaam te vrezen dat we hier moesten gaan overnachten en daar had ik nog lang niet genoeg voor gedronken.
Uiteindelijk kwamen we in een ander stuk van het recreatiegebied en daar was een normale seksparking, voor zover je van normaal kan spreken natuurlijk.
Gelukkig was het nacht, want de dingen die ik daar zag konden het daglicht absoluut niet verdagen.
Na nog een paar keer langs dit spektakel te zijn gereden, lukte het ons om weer op de snelweg te komen en onze weg naar huis te hervatten.
Éénmaal thuis aangekomen, kroop ik mijn warme bedje in, overdonderd door de indrukken die ik daar had opgedaan en de gedachte koesterend dat morgen misschien een normale dag zal zijn, al weet ik zoveel beter.

Categorieën: Algemeen

7 reacties

Eddy Kielema · 23 oktober 2006 op 14:05

Heb je George Michael nog gezien? (zie dit [url=http://www.nu.nl/news/787275/62/George_Michael_weer_betrokken_bij_seksschandaal_(video).html]nieuwsbericht[/url]) 🙂

arta · 23 oktober 2006 op 14:22

Ik vond het, mede door alle “linksen” en “rechtsen”, niet echt boeiend.

Mosje · 23 oktober 2006 op 14:59

Goh zeg, wat leid jij een spannend leven. Zomaar uitgenodigd worden op een kinderfeestje, dat overkomt lang niet iedereen. Mij niet tenminste.
En dan dat vreselijk spannende avontuur bij die afrit. Of was het een oprit? Of een afslag?
En dan als klap op de vuurpijl heb je ook nog eens een homo gezien, of misschien zelfs wel twee.
Tjongejonge.

Ma3anne · 23 oktober 2006 op 16:44

Dit is een echte bij-Adam-en-Eva-beginnen-column. En dan vooral geen afslag overslaan ook. 😮

Je kunt je verhaal beter kernachtiger maken en niet verzanden in details die er helemaal niet toe doen. Je hoeft echt niet alles te verantwoorden wat je naar die plek heeft gebracht.
Volgende keer beter!

pally · 23 oktober 2006 op 21:57

Je neemt de lezer te veel bij de hand en daardoor blijft er weinig te fantaseren over.
Het contrast van je onderwerpen had leuk kunnen werken.

uchely · 24 oktober 2006 op 18:28

Die Mosje toch!!!
Natuurlijk maak jij veel spannender dingen mee op een dag.
Dat je nog tijd hebt om te reageren zeg!!!
Het is een aardig stukje individuele belevenis dat inderdaad wel wat bondiger kan worden omschreven.
Opbouwende kritiek is een stuk nuttiger dan het sarcastische gezever van jou.
Bedenk wel..alle begin is moeilijk en het niveau op deze site ligt behoorlijk hoog.
Ik heb althans erg goede stukken gelezen al.

UCHELY

badeend · 25 oktober 2006 op 10:16

De titel is best pakkend, maar helaas blijft het daar bij. Ik snap best dat het een vreemde dag is geweest, maar zo komt het niet over. Dit verhaal heeft niet echt een kern, meer een sorrt dagverslag met te veel oninteressante beschrijvingen van zaken die er niet toe doen. Waar ik me ook aan stoor zijn de grammatica fouten in je stuk, een paar keer doorlezen voor insturen wil wel eens helpen dit te voorkomen.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder