A., 15 februari 2003
Mat,

Sorry, dat ik zo’n lange tijd niks van me heb laten horen, maar wees eerlijk: je stond ook niet echt in het centrum van de belangstelling. Sinds jouw clubje zich een beetje gedraagt zoals het hoort, lijkt het doek gevallen. Het is te hopen voor jou dat je backstage nog wat wordt geknuffeld want van de warmte van de spotlights hoef je nu even niet te hebben. Met de huidige discussie over de patriots voor Turkije vraag ik me trouwens af of die krengen ook tot het interessegebied van de vliegtuigspotters horen. Volgens mij lig je wel goed daar in Istanbul, dus het is misschien een idee dat jij het transport persoonlijk gaat begeleiden.
Overigens heb je met losse handen wel mooi puntjes weten te scoren, zeg. Betalen PvdA en CDA auteursrecht voor het hoofdstukje veiligheid in hun regeerakkoord? Als het op zo’n manier gaat kun je Rene Diekstra ook als informateur aan het werk zetten: gewoon her en der wat overschrijven uit diverse partijprogramma’s en klaar is Kees. Maar eerlijk is eerlijk: mensen zonder aanleiding de zakken leegschudden, Ausweis bitte, Marokkaanse groepscellen, je hebt het bekwaam binnengehengeld.
Zijn de apostelen van Pim nog steeds voor het privatiseren van de gevangenissen? En hoe werkt dat dan? Kan een gevangene met een bescheiden eigen bijdrage wel een privé-cel krijgen? Of met een iets grotere bijdrage nog een extra slaafje erbij? En kan ik op het Damrak straks een paar aandeeltjes Bijlmerbajes kopen? Word ik ook nog eens rijk.

Groet,

B.

Categorieën: Actualiteiten

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder