*iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii* zoemt de mug door de kamer.
Dat was te verwachten, want de ramen stonden nog open en het licht had aangestaan.
Toch wel bijzonder hoe zo’n klein beestje het voor elkaar kan krijgen zoveel irritatie op te wekken. Het is donker en ik kan haar dus niet zien. Haar, want steekmuggen zijn altijd vrouwtjes heb ik me laten vertellen. Bovendien had ik het beestje met licht aan ook niet gezien omdat ik mn lenzen al uit had. Een muggenjacht had dus bij voorbaat al geen zin.

Afgelopen avond dacht ik het dus beter te doen. Verwoed ben ik op jacht gegaan, maar ze liet zich niet vermoorden en dus was het wederom nachtelijk om je heen slaan om van irriterende muggenbulten en een zoemend geluid verlost te zijn.

*krab, krab*

Categorieën: Algemeen

8 reacties

Dees · 24 juli 2006 op 18:22

Steekmuggen wel, zoemmuggen niet. Een zoem maakt nog geen steek 😀

KawaSutra · 24 juli 2006 op 18:25

En krabben kun je ook beter niet in je bed hebben! 😀

Mosje · 24 juli 2006 op 18:33

Muggenbulten? Geen probleem toch? Op dit moment geniet ik van de verschijnselen van een wespensteek in mijn nek.
(zielig he?)

Mug · 24 juli 2006 op 19:24

Ja de vrouwtjes zijn het ergst…irritante beesten, die muggen:D

Mosje · 24 juli 2006 op 19:40

Mug, door jou wil ik wel een keer geprikt worden.
😉

Ma3anne · 24 juli 2006 op 19:58

Zonder lenzen zie je toch geen steek. Dus wat maakt het uit. 😛

melady · 25 juli 2006 op 00:42

[quote] het licht had aangestaan.[/quote]

[quote]Afgelopen avond[/quote]

Ik ga niet muggenziften. 😀

Mup · 26 juli 2006 op 01:10

Krabjes zijn best te doen in je bed hoor, op een broodje in een salade bijv.:-)

Groet Mup.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder