Beste Alex,
Hoe je het voor elkaar hebt gekregen is een godswonder, maar Maxima is dus weer zwanger. Niet te missen. Ik weet wel dat jullie het nog even geheim wilden houden, maar de beelden van de begrafenis van je opa spraken boekdelen. Het was vooral die wat truttige witte jas van Maxi die de doorslag gaf. Beetje krap gekocht, en omdat ze bovendien de ceintuur wat strak had aangetrokken tekende haar buikje zich behoorlijk af. Had ze beter kunnen laten.
Maar goed. Weer een oranjetelg erbij, gezellig. Het begon wat uit te dunnen de laatste tijd. Voor jou breekt nu echter wel de periode aan van het grote nietsneuken. Je hebt je Royale plicht gedaan – tweemaal een koninklijk kwakje gedeponeerd – en kunt het verder wel schudden. Tijd voor iets anders dus. Regelneuken.

Regel 1. Zoek, net als opa, je minnaressen in het buitenland. Vroeg of laat zullen die vrouwen van zich doen spreken. Maar laten we zeggen een gemiddelde Italiaanse kwekdel zal de meeste Nederlanders niet erg geloofwaardig in de oren klinken. Hoereer daarentegen met Sylvie Meis en moet jij eens opletten wat er het daarop volgende weekend van de voetbaltribunes schalt.

Regel 2. Gebruik een condoom. Als je eens lekker ouderwets gepijpt willen worden, dan is dat nog niet zo nodig. Maar mocht je toe zijn aan het betere naadneuken, gebruik dan een rubber. Dat behoedt je bovendien voor buitenechtelijk kroost: Argentijns gekruide Maxi zal die [i]Nachwuchs[/i] niet zo liefdevol ontvangen als oma deed met je Al’tantes exia en icia.

Regel 3. Praat niet met Martijn Krabbé. Deze snobistische exhibitionist zal zichzelf na jouw dood uitnodigen voor een talkshow en vertellen hoe jij ooit op een zwoele zomeravond met een Zweedse klittekut de tuin van paleis Noordeinde hebt omgewoeld. En hier aan toevoegen dat jij deze openbaring gewïld zou hebben omdat je ooit tegen hem zei: “Je weet wat je kunt hè?”

Regel 4. Zoek een biograaf die het niet zo nauw neemt met de waarheid en die bereid is bepaalde gebeurtenissen uit je leven weg te poetsen en andere in te voegen. Moeilijk? Welnee. Ik ken een getalenteerd schrijver die je graag van dienst wil zijn.

drs.mosje@intermetzo.com


Mosje

MOSje.iS van alles wat en zelfs dat niet helemaal

11 reacties

Li · 19 december 2004 op 18:07

Het was inderdaad duidelijk te zien dat ze zwanger is:-)

[quote]Je hebt je Royale plicht gedaan – tweemaal een koninklijk kwakje gedeponeerd – en kunt het verder wel schudden.[/quote]

Als hij in de voetsporen van zijn opa treedt dan heeft Alex nog twee keer te gaan 😛

Li

Winny · 19 december 2004 op 18:31

Mosje, NAAI die knoopjes er zelf aan, want dat TREK ik niet meer voor Mexico.
N.B. Als het niveau af en toe (en met stijl!) daalt, doe ik graag mee!

Wright · 19 december 2004 op 19:56

[quote]Beste Alex, hoe je het voor elkaar hebt gekregen is een godswonder, [/quote]

Haha, inderdaad.
Persoonlijk vind ik prins waterhoofd Alex, een héél asexuele man, meer asex dus. 😀

Erg leuke column, Mosje!!

Dinah · 19 december 2004 op 20:32

[quote]Je hebt je Royale plicht gedaan – tweemaal een koninklijk kwakje gedeponeerd – en kunt het verder wel schudden. Tijd voor iets anders dus. Regelneuken.[/quote]

hij is geweldig Mosje!

doos1 · 19 december 2004 op 21:01

😀 😀 😀 😀 …hij is leuk mosje, waarom stuur je um niet gewoon op, persoonlijk denk ik dat alex blij zal zijn met een nuttige kerstboodschap!!

sally · 19 december 2004 op 21:03

Dacht ik dat we in elk geval één keurige stijlvolle columnist hadden hier. Krijgen we dit…

Maar ik vind`m wel weer zééééér vermakelijk. 😀 😀 😀 😀 😀
liefs
Sally

Ma3anne · 20 december 2004 op 09:49

Ik snap nu dat liedje pas en waar het vandaan komt: mijn opa, mijn opa, mijn opa, in heel Europa is er niemand zoals hij. Dat had jij toch voor WA geschreven, Mosje?

Mar · 20 december 2004 op 10:24

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha-hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Mar

Kees Schilder · 20 december 2004 op 15:36

Geweldig Mos! maar hier word je geen hofcolumnist mee 😀

pepe · 20 december 2004 op 22:18

😀 😉 😀

Mosje · 21 december 2004 op 12:08

Maar goed dat we een redactie hebben hier. Het ononderbroken gelach van Mar is nu voorzien van een koppelstreepje, waardoor mijn verhaaltje weer de afmeting van een echte column heeft gekregen.
Of deed je dat zelf Mar?
😛

Tja, ik denk dat het nu tijd wordt dat een van de dames hier een stukje schrijft over hoe Maxi de komende jaren aan haar gerief moet komen.
Wie durft?
😛

Geef een reactie

Avatar plaatshouder