Ik moet tegenwoordig om zoveel programma’s lachen. En dan heb ik het niet over de bloopers waar ik echt voor ga zitten, nee ik heb het over serieuze programma’s. Want wat ontdek ik daar ineens in?? Juist, onze premier Bakellende heeft humor, je kan écht lachen met die gozer.. Nooit gedacht dat na al die jaren van bewind voeren en zakken vullen voor hen die daar bij het gouden torentje in en er omheen zitten, dat deze mensen humor bezitten. Ja echt, zag het zelf op tv.
Maar dat heeft natuurlijk een reden, je kunt niet verwachten dat die Bakellende met zijn christelijke smoeltje altijd de pias uit gaat hangen. Ben je gek, dat is al na de verkiezingen over. Hij gaat er gewoon van uit dat het CDA gaat winnen. Ja en daar gaan ze allemaal vanuit..Nee dan die Peter R de Vries, die wilde in zijn totale arrogantie 20 zetels anders deed hij niet mee. Nou je ziet geen Peter R de Vries meer, dus die mag doen waar hij goed in is boeven vangen. En hij krijgt tegenwoordig hulp van een hulpsinterklaasje, een mediageile Maurice de Hondt, die beweert dat de verkeerde moordenaar vast zit. Nou kan hij wel eens gelijk hebben, want ons rechtsysteem in Nederland deugd voor geen halve cent. Wat dacht u van de Puttense Moordzaak, die vier verloren jaren voor een Pedofiel die onterecht vastzat ( nou is dat geen straf hoor, dat mag van mij gratis, daar wil ik mijn belastingcenten graag aan doneren), maar het waren toch grove fouten van het Ministerie van Justitie.. Die kijken niet op een bewijs meer om minder, liever minder want dan hebben ze in ieder geval de jaarlijkse bonus verdient voor het korps. Én je komt in het jaaroverzicht op de televisie…Maar Donner is voor die tijd al weggelopen, dus daar is geen eer meer te behalen. Trouwens die had ook geen humor. Deze man moest je met een strijkijzer zijn ponem gladstrijken, dan kon je nog enige emotie zien voor de camera.
Dan hebben we Rita Verdonk nog, de dame met haren op den tanden, en niet van het (ja daaaaaag) dat schrijf ik hier niet) maar deze tante trekt de verkeerde kar volgens mij in het hele verkiezingsgedoe, ze helpt eigenlijk Geert Wilders, dus dan staat die ook niet zo alleen met zijn flyers te wapperen. Verdonk staat nog steeds voor het oprotten van de buitenlanders naar hun eigen eilandje toe.. En let op,straks koopt ze zelf een huis in Aruba. Dan ben ik benieuwd hoelang ze het daar uithoud…
Maar het feit en de strijd om de kiezer is al reeds in volle gang, en de zwevende kiezer? Ga toch lekker naar een partij die voor het welzijn van de dieren is, dan bereik je nog wat met je stem. Dan heb je in ieder geval een schoner geweten dan zij die elke dag een biefstuk eten van de wetten die zij elke dag ondertekenen, en waar zij dikwijls onderhands mede-eigenaar van zijn……
Kijk even op www.banbroodfok.short.be
Deze site geeft je een indicatie waar je stem het beste heen kunt knoppen of potloden. Want weer vier jaar Bakellende…De rijken worden rijker, de armen worden armer, het feit dat in Nederland voedselbanken opgezet moeten worden. Het feit dat ik mijn oude buurvrouw een pan soep moet brengen met extra vlees omdat haar centjes op zijn, daar heeft zij haar leven hard voor gewerkt voor haar a.o.w’je dat weinig of niets meer inhoud….
Als ik in de politiek zou zitten, ik zou alle verslaafden lekker verplicht aan het werk zetten, geen werk, geen geld,dus ook geen heroïne, speed, coke, noem maar op. Jatten??Foto”s in de winkel hangen. Aan de schandpaal met de criminelen. Nee ik heb het nog net niet over een boevenwagen maar zo gek is dat idee ook niet. We hebben nu cellen over, pak die zware junks op, scheelt de belastingbetaler 26 duizend euro per jaar. Dat is dan voor een verslaafde die niet meer te redden valt. Neem lekker een overdosis, houden wij die centen over voor mensen die het écht nodig hebben..Klinkt hard, en zeker voor iemand die met verslaafden heeft gewerkt, en zelf van héél nabij die ellende heeft ervaren. Als een verslaafde (en die kosten de maatschappij lees jouw belastingcenten) heel wat) als een verslaafde niet verplicht wil afkicken, niks aan de hand. Oppakken die hap, aan het infuus, in slaap houden tot al het gif uit zijn/haar lichaam is en dan een werkprogramma opstellen, totdat zij/hij totaal clean een leuk job kan aannemen. Maar die gasten moeten wel zelf willen. En aangezien deze regering het ze veel te makkelijk maakt is afkicken geen must, maar een cadeautje.En dat verdienen ze niet. Ieder mens heeft een keuze in zijn/haar leven….Het is de kunst om de juiste keuze te maken.


klapdoos

Gewoon een Amsterdamse vrouw die met een vrouw getrouwd is, ziek is, zodanig dat de neerwaartse spiraal steeds verder zakt. maar een kniesoor die daarop let. Ik lach graag, heb genoeg traantjes gelaten om mijn ziekte en nu is het tijd om via mijn nieuwe boek eens door te gaan met uit het leven te halen wat er te halen valt, zeker in een crisistijd is het de kunst om toch vrolijk te blijven. Mijn motto is dan ook: Een dag niet gelachen is zeker een dag niet geleefd.

5 reacties

KingArthur · 15 november 2006 op 17:24

Ongenuanceerdheid mag mits het echt leuk/orgineel is. Niet geheel mijn mening van deze lap tekst. Het gaat voor mijn gevoel van de hak op de tak en slaat daarbij kant noch wal.

Haken en punten schijnen ook een probleem te zijn. Een volgende keer beter?

SIMBA · 15 november 2006 op 17:45

Het is wederom lang en rommelig.

Bitchy · 15 november 2006 op 17:55

Ik begrijp niet zo waarom je lachen moet, vind het eigenlijk in en in triest!

Afgezien van het feit dat het jouw mening is, is het inderdaad van de hak op de tak geschreven jammer, je had er meer van kunnen maken.

pally · 15 november 2006 op 20:55

Een beetje opgeschreven zoals gedachtensprongen kunnen gaan.
Hoeft op zich geen bezwaar te zijn.
Hier zit echter net te weinig lijn in om het geheel voor de lezer interessant te maken.
Er zitten wel ware uitspraken tussen.
Pally

arta · 16 november 2006 op 15:36

Heel veel onderwerpen in 1 column gestopt.
Daardoor vrij moeilijk volgbaar.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder