Als ik zou dromen over een enorme vrouwelijke reus, dan zou die er precies hetzelfde uitzien als mijn Nederlands lerares. En dromen doe ik natuurlijk altijd onder geschiedenis… Nee, onder school kom je eigenlijk niet uit. Tenminste, maandag tot vrijdag van acht tot vier, en dan heb ik het nog niet eens over huiswerk! Wat nou als de school helemaal anders was, als lessen een half uur zouden duren in plaats van 45 minuten? Wat nou als we in plaats van Frans en Maatschappijleer nou eens Fashionbeschouwing en Pretparkkunde zouden krijgen? En als muziek voortaan popmuziek heette?
Ja, dan zou ik wel graag naar school gaan natuurlijk! En dan zouden de lessen wel weer drie kwartier mogen duren.
Wat zou er nog meer zijn op deze school? Roltrappen natuurlijk, in plaats van gewone trappen. En een paar Polen die ingehuurd waren om onze tassen te dragen (ik heb niks tegen Polen hoor, maak daar maar Duitsers van). Ik ben ook wel een fan van de schooluniformen en de warme lunch op school (die dan natuurlijk gratis is).
Misschien is dat wel iets ja, om later zo’n school te beginnen. Je denkt misschien dat je er niks leert, maar waarom zou iemand die 3 jaar pretparkkunde heeft gehad geen docent pretparkkunde kunnen worden? Tassendrager kan ook nog, of lunchopschepper.
Hoe ik de school dan zou betalen? Geen idee, economie geven we daar niet!

Categorieën: Diversen

6 reacties

lisa-marie · 19 september 2008 op 08:10

Je zet een 1 achter je titel nou ik wil echt geen vervolg hoor!
Enne…blijf lekkker dromen.

arta · 19 september 2008 op 12:37

[quote]Wat nou als de school helemaal anders was, als lessen een half uur zouden duren in plaats van 45 minuten? Wat nou als we in plaats van Frans en Maatschappijleer nou eens Fashionbeschouwing en Pretparkkunde zouden krijgen?[/quote]
dan zou je een leven vol verveling krijgen, eerst als scholier dan als werkeloze.
[quote] Roltrappen natuurlijk, in plaats van gewone trappen. [/quote]
Dan zou ook nog 80%van de 20-minners zwaar overgewicht krijgen.
[quote]En een paar Polen die ingehuurd waren om onze tassen te dragen [/quote]
Brrrr…
Nou, op naar deel twee.

Nimrod1979 · 19 september 2008 op 13:07

Ik denk: hah leuk, reuzen.
Viel dat even reuze tegen…

Schijt aan hebben en lekker oefenen gewoon.

pally · 19 september 2008 op 14:11

Best grappig geschreven en leuk doorgefantaseerd, suusx.
Mij lijkt één deel wel genoeg voor dit onderwerp.
succes met de volgende,

groet van Pally

axelle · 19 september 2008 op 20:27

Eén deel of twee delen, DOE WAAR JE ZIN IN HEBT meid! 🙂 Axelle

Lola · 19 september 2008 op 23:40

heej Sussx.

Ik begrijp helemaal waar je naartoe wilt met je vernieuwde schoolidee. Maar 1 ding snap ik niet; Fashionbeschouwing en schooluniformen. Natuurlijk zijn die wel heel grappig, maar bij mij in de klas worden ze onwijs lelijk gevonden.
Nou ja, er zit niks anders op dan gewoon maar naar school te blijven gaan en je lessen te blijven volgen. Ik denk namelijk niet dat ze het hele systeem gaan omgooien voor een stel rebelse tieners als wij.
Vooral blijven schrijven, ik wordt nog steeds afgekraakt omdat ik opkom voor mijn ideeën. lekker laten praten!

en by the way, myn lessen duren 50 minuten. haha.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder