De maandagmorgen. Deze ochtend met de auto naar Arnhem geforenseerd. Het is een beetej vreemd, maar sinds ik wakker wordt met radio nationaal wordt ik elke keer heeel vrolijk wakker. wat is radio nationaal… een zender die op de vroege ochtend enorm vrolijk K3, de skihut, andre hazes, frans bauer etc etc. door je slaapkamer laat knallen. Deze morgen werd ik wakker met een lied gebaseerd op en knaller van een reclame.. BIERTJE!? ik geloof dat ik wel 1000 keer biertje voorbij heb horen komen. HOe begin je je dag beter zou je zeggen. Ik kan me bijna niks beters voorstellen, behalve dan de zin.. Wie ben jij en waar zijn JOUW kleren?!!. Ja dat kan ik jou ook vragen moppie 😀
Maar dan hebben we het natuurlijk over een heel ander soort wakker worden.

Toen ik opstond zag ik tot mijn verbazing het zwetbandje op mijn bureau liggen welk ik al maanden kwijt was. Deze dag kan niet meer stuk, zweetbandje om mijn pols gedaan voor dat jonge fris en dynamische uiterlijk, met in mijn achterhoofd, vanmiddag weer hardlopen met de jongens.

Dikke regendruppels wensen mij ook een goede morgen als ik naar buiten stap met mijn weekeidn tas vol schone kleren, klaar voor weer een week studentje spelen. De auto start, radio doet het nog, ontbijt ligt op de bijrijders stoel en naar mijn weten,… niks vergeten. Mooi helemaal klaar. Dit gevoel alleen al geeft die kriebels van een goed gevoel onder in mijn buik.

Werken gaat van een lije dakje, en hoewel het weer haar ochtendhumeur weer eens de volle loop laat gaan, gaan wij vanmiddag rennen. Het zweetbandje aan mijn pols maakt me niet allen vrolijk en bij de tijds, ik vergeet ook niet dat we gaan rennen.

Wat wordt dit een mooie week

Categorieën: Algemeen

2 reacties

Kobus · 24 mei 2003 op 02:06

Radio Nationaal ook te beluisteren via Internet.

Meer info :[url=http://www.radionationaal.nl/]RADIO NATIONAAL[/url]

[quote]Radio Nationaal draait meer Nederlandstalige muziek dan elke andere landelijke zender in Nederland. Veel Nederlandse groepen hebben echter in andere talen gezongen. Neem bv BZN. Die willen we u ook graag laten horen. Daarnaast vinden wij dat onze Nederlandse artiesten zo goed zijn, dat ze absoluut niet misstaan naast Abba of de Beatles.[/quote]

Dat van BZN hadden ze er nou beter ff niet in kunnen zetten. Is toch weer minpuntje voor Radio Internationaal. Kees Schilder, tevens werkzaam als Directeur Onderzoeksbureau “JANSEN&JANSSENS” heeft daar ook al eerder iets over gezegd. En woont bovendien in die regio.
Dus pas op met wat je aanprijst !
😀 😀

Stout · 27 mei 2003 op 08:37

Wordt er toch heeel vrolijk van zo op de vroege morgen.. vooral K3 en de skihut doen het goed om 6:00 AM

BZN heb ik eigenlijk nog niet gehoord… maar mischien ben ik daar wel selectief doof voor 😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder