De exit van Henk Krol bij 50PLUS heeft geen rust gebracht bij de partij die hij achterliet: sterker nog, daar gaan ze gewoon verder met hun kruistocht tegen het demissionaire partijbestuur.
Via de media beschuldigt de nieuwe fractievoorzitter hen nu van het “plunderen van de partijkas.”

Wie dacht dat 4 en 5 mei zouden worden benut voor een wapenstilstand binnen 50PLUS, een partij waarvan een aanzienlijk deel van de achterban het einde van de Tweede Wereldoorlog ook daadwerkelijk nog heeft meegemaakt, komt bedrogen uit.

Ook nu we de bloedbaden uit 1940-1945 hebben herdacht, zijn ze binnen de voormalige partij van Henk Krol nog vrolijk veldslagen aan het leveren.
Zelfs de media worden daarbij niet geschuwd.

Corrie van Brenk volgde de opgestapte Krol op als fractievoorzitter van 50PLUS in de Tweede Kamer, en in één van haar eerste daden als kersvers politiek leider zoekt zij de media op om het demissionaire partijbestuur onder leiding van Geert Dales van diefstal te betichten.
De oud-wethouder van Amsterdam zou bezig zijn om de financiële reserves van de partij weg te sluizen, zo luidt de beschuldiging van Van Brenk op NPO Radio 1.

Ondertussen is er geen oudere in Nederland die hiermee z’n AOW-leeftijd terug naar 65 ziet gaan. Wel dat er bakken belastinggeld worden gespendeerd aan mensen die het tot hun dagtaak hebben gemaakt elkaar kapot te maken.

Categorieën: Actualiteiten

5 reacties

van Gellekom · 10 mei 2020 op 12:33

Maar geef toe dat het een hoge amusementswaarde heeft in deze van Corona vergeven klotetijden

  Nummer 22 · 10 mei 2020 op 12:47

  50plus via Netflix, Videoland en streaming in 350 aflevering. Pas op: de beelden en grof taalgebruik met duivelse glimlach kan hart en bloeddruk verhogende problemen opleveren. Raadpleeg eetst uw psychiater, psychotherapeut. DENK, niet dat u tegen het pronogedrag van HK, hoofdrol speler bent opgewassen!

  I-Pat · 11 mei 2020 op 15:37

  Da’s absoliut waar

  I-Pat · 11 mei 2020 op 15:37

  Dat geef ik bij deze toe 😀

Nummer 22 · 11 mei 2020 op 19:26

Leve de nieuwe 2e kamer soap: ZR &ZR Zetel Rovers & Zetel Rover, een cursus voor mensen die snel hun zaken willen vullen met belastinggeld. Info? Bel HK e/o FM/MF

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder