Deze Column heeft niks met dit witte goedje te maken, het heeft alleen met SPEED te maken in de letterlijke zin van het woord te maken, namelijk snelheid.
Aangezien er nog maar 2 Columns in de wacht rij staan (26 februari 15:20 uur), en mijn chauffeur mij over 10 minuten komt halen, ga ik pogen om binnen 10 minuten een aantrekkelijke column te schrijven. Ooit heb ik zo’n soort spul, op recept van een arts uit België, dagelijks tot mij genomen, om enkele kilo’s aan gewicht te verliezen. Het recept heb ik thuis nog ergens in een kast liggen, maar ik weet wel nog dat er erg veel coffeïne en vetverbranders in zaten. Een pilletje stond gelijk aan 30 koppen koffie dit in combinatie de nodige koffie en met vocht af drijvers zouden het klusje wel klaren.

Drie pilletjes per dag met een aangepast dieet en de kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon, werd mij beloofd. Nou en dat was niet te veel beloofd, geloof me.

Het dieet bestond uit veel water drinken, en drie maal daags eten, maar vreemd genoeg mocht ik zoveel vlees eten als ik wou. In het begin elke avond 1 kilo biefstuk en toch nog 1 kilo per dag verliezen. Na een tijdje ook maar wat minder gaan eten om uiteindelijk in mijn eigen valkuil te stappen om nog maar 1 keer per dag ‘s avonds te eten.

Bijwerkingen waren er niet, alleen had ik erg erg erg veel energie. Ik stond om 06.00 uur op en ging dan werken tot 23.00 uur ’s avonds, dan ging om 23.30 eten 24.00 douchen TV kijken tot 02.00 uur en dan slapen tot 06.00 uur. Na 6 weken was ik 33 kg afgevallen, mijn vrouw, familie en vrienden herkenden me niet meer, en ik moest aan iedereen uileggen dat ik niet ziek was. Daarna moest iedereen het adres van de dokter in België hebben. Er werd alleen maar gesproken over afvallen, terwijl ik liever wou ouwe hoeren en over de kont praten. Het zijn allemaal van die zware gesprekken en daar heb je nu eenmaal niet altijd zin in.

Nadat ik gestopt was met mijn dieet, en ik weer gewoon ben gaan werken en de oude gewoontes weer de kop op staken, kwamen de kilo’s er na een tijd weer aan, want wat blijkt……. …….

tot hier ben ik gekomen in 10 minuten.

Is het een aantrekkelijke column geworden?
Ik weet het niet, ik heb alleen weer wat meer prijs gegeven over Godspeed.


1 reactie

godsgift · 3 maart 2003 op 09:28

yep leuk hoor Godspeed, alleen ik had ff verder willen lezen.Maare geef mijn ook ff het adress van dat docter 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder