> Wil je er over praten Mosje? Gooi het er maar uit, dat lucht op!
Ik ben sinds twee weken lid van de Tantrapraatgroep Gelderland-Midden en vanavond aan de beurt om mijn ziel bloot te leggen.
Ik kijk aarzelend de kring rond, maar als ik bemoedigende blikken zie steek ik van wal. Het klinkt misschien een beetje vreemd. Ik kick op het wassen van mijn handen met een welriekend stuk zeep. Geen groter genot dan natte zeep lekker tussen mijn handen rond te laten draaien, te laten schuimen, uit mijn vingers weg te laten schieten, op te vangen, ermee over mijn lijf te wrijven.
Ik weet niet hoe ik tot mijn vreemde voorliefde gekomen ben. De zeep die wij vroeger thuis gebruikten was niet rond, maar rechthoekig met scherpe kanten. De platte kanten waren wat verdiept, zodat er nog meer scherpe randen ontstonden. Huishoudzeep heette het. Als ik mij goed herinner van het merk Sunlight. Het rook ook niet erg lekker, althans in mijn beleving niet. Maar dat kan een kwestie van psychologie zijn, want iemand vertelde mij ooit dat huishoudzeep voor een belangrijk deel bestond uit gemalen beenderen. Tja, en als je dat eenmaal weet dan wil zeep niet lekker meer ruiken natuurlijk. Ik vermoed dat mijn verlangen is gewekt door de Sanex reclame met Marianne Timmer, of in een eerder stadium door de My-body-needs-Lux-reclame met bekende filmsterren.
Deze week bracht ik een nacht door in een hotel. Als altijd keek ik direct bij binnenkomst wat voor zeep er in de badkamer aanwezig was. Helaas bleek er alleen vloeibare te zijn in een aan de wand vastgeschroefde knijpbus. Er lagen wel andere dingetjes. Een wegwerpwashandje, een naaisetje, een schoenpoetsdoekje, en wat ik aanzag voor een condoom bleek een plastic douchekapje.
Van alles wat, maar geen zeep!

> Was je bij Van der Valk Mosje?
> Uh, ja.
> Geen probleem dan joh. Onze landelijke voorzitter stuurt een briefje naar de OpperValk, en volgende week liggen er in alle hotels mooie ronde stukjes zeep.
> Echt waar?
> Jazeker hoor, vorig jaar hadden we een schoenfetisjist in de groep. Onze voorzitter schrijft, en wat denk je? Alle Valkhotels hebben nu schoenpoetsdoekjes. De naaisetjes zijn voor de ladders van pantyfetisjisten, en het douchekapje is een latexfetisj uiteraard.

Praatgroepen. Je kunt er niet genoeg van hebben.
Bij mijn volgende hotelbezoek ga ik eens uitgebreid experimenteren met dat wegwerpwashandje.

Categorieën: Diversen

Mosje

MOSje.iS van alles wat en zelfs dat niet helemaal

10 reacties

Suus · 19 februari 2004 op 17:11

Tsje, je klinkt als mijn vader, lekker doucheschuim aan hem niet besteed, altijd weer dat stomme stukje zeep waarvan ik vind dat mijn huid heel droog wordt. Lekkere column Mosje!!!

Mup · 19 februari 2004 op 19:12

Schuimend zachte column. Sinds ik mijn rijbewijs heb, mag ik niet meer mee bij het bekijken en eventueel kopen van een nieuwe auto. Niet omdat ik alleen in de lak kijk of mijn haar goed zit, maar omdat ik het tikken van het knipperlicht wil horen. Staat het ritme me niet aan, dan ook de auto niet. Weet jij er een groep voor?

Groet Mup.

viking · 19 februari 2004 op 19:23

Mijn Poppeduifje eet graag van die gekleurde rijstsnoepjes (bah!), zij doet een paar handjes vol in een mok en eet die dan als een soort hamster één voor één, gesorteerd op kleur!!! op.

Over mijn tiks wil ik het nu nog niet hebben; ik zit nog in de ontkennende fase…

😛

Ma3anne · 19 februari 2004 op 19:26

Nooit geweten dat een stuk zeep iets met Tantra te maken had. Je leert altijd weer bij… 😀

Kees Schilder · 19 februari 2004 op 19:32

Ja, Mosje, tantra heeft toch met sex te maken of vergis ik me nou?
Maakt niet uit.Lekker gelezen

pepe · 19 februari 2004 op 19:50

Lachend zit ik nu hier, zie een Mosje bedolven onder duizend stukken zeep op zijn eerstvolgende verjaardag!! Ik ga een landelijk inzamelactie beginnen hihi!! Zeg ons even de datum…

En ach Mosje, ieder zijn eigen tik, ik ruik altijd even aan de krant, of het met lekkere inkt is bedrukt. 😉

Kees zeep maakt glad en je gebruikt het nat!! Dus kan goed in combinatie met seks 😛

Mosje · 19 februari 2004 op 21:47

Beste Kees en Ma3anne,

Ja hoor, tantra heeft met sex te maken, of er “praatgroepen” voor tantra zijn weet ik niet, in ieder geval wel cursussen en workshops (waarin niet alleen gepraat wordt, hahaha).
Wat heeft zeep er dan mee te maken? Pepe zei het eigenlijk al.
De onderstaande zeep is te koop in een “tantra-internetwinkeltje:

quote:
CHANDRIKA AYURVEDISCHE ZEEP
Met de kennis van de meer dan 3000 jaar oude Ayurveda en de combinatie met moderne fabricagetechnieken is er rond 1940 in India een recept voor zeep ontstaan, samengesteld door één van de meest vermaarde Ayurvedische fysici, Swami Ramananda. Een unieke eigenschap van CHANDRIKA zeep is dat het zijn diepreinigende werking behoudt bij hard water. CHANDRIKA zeep houdt de huid gezond, glad en soepel en de geur is zacht en aangenaam.
einde quote.

Maar als jullie het niet erg vinden houd ik er over op, want ik word al weer vreselijk opgewonden. 😉

Mup: Ga ook eens naar zo’n workshop, na afloop denk je eenvoudigweg niet meer aan auto’s :laugh:

Eftee · 19 februari 2004 op 22:03

Ik zie het voor me als een soort soap…..
Mosje in een afgesloten badkamer. In z’n blootje, rennend en springend achter een stuk zeep aan, dat via de muren heen en weer stuitert.
Dat kan niet anders dan op een drama uitdraaien.
Hartstikke leuke column!

Mercurius · 20 februari 2004 op 09:19

Pffffff en ik maar denken dat ik de enige was met zo’n soort afwijkingen. Mosje, kun je nog een stoel vrij houden in je praatgroepje? Ik heb de tic om op iedere afwasmiddel fles te knijpen tot er bellen uit komen. Hoe meer bellen ik dan kapot klap tussen mijn handen, hoe meer geluk ik krijg. 😕 😕 😕

Ja ik snap er zelf ook niks van! Het kost me handen vol afwasmiddel, want om bellen te krijgen moet je de fles eerst altijd even een beetje legen. Is er hier soms iemand die een goed afwasmiddel weet waar veel bellen uit komen?

Grappige column weer Mosje!

Ciao Mercurius

deZwarteRidder · 21 februari 2004 op 13:05

verfrissend zo een column..:-)

Geef een reactie

Avatar plaatshouder