Applaus of een verbeterde arbeidsvoorwaarden met een hoger salaris? Wat kiest u? applaus als Heel Holland In Rep en Roer Is? Nou ja, nog zijn er medelanders die ….. vul maar in. Je hoeft echt niet naar het bos te gaan en in een boom te hangen om een eikel te zijn!

Applaus van medelanders die het oprecht bedoelen en zij die gewoon verder gaan met het laconiek de schouders ophalen en heerlijk het strand, het bos massaal gaan bezoeken?

Die laatste groep mag van mij direct in gedwongen isolatie!, of is dit te streng? Nou, ik denk het niet. Keihard aanpakken en stevige boetes uitdelen!

Gejank dat er thuis gewerkt moet worden met de kinderen ook thuis. So what? wat hebben kinderen met het werk te maken en het werk met de kinderen? Niets, dan egoisme en het bekende ‘ zoals de wind waait, waait mijn jasje’.
Net zoals in mei 1940 toen de minister president op de radio vertelde dat “we’ rustig naar bed konden gaan want de oosterburen zullen ons land niet binnenvallen, maar dat om u -als u nu nog niet wakker bent wordt dan echt WAKKER te laten worden .

Beademeningsapparatuur, IC kamers te kort, zorgverleners oververmoeid, zorgverleners tekort enzovoort enzovoort.

Blijf thuis, blijf op afstand en zoek elkaar niet op als het niet nodig is.

KEEP DISTANCE!

De zorg moet u toch voorbij gaan of moeten de zorgverleners u helpen te overleven?


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 26 maart 2020 op 09:02

HEAR HEAR 22

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder