Goh, nog steeds geen eigen woning gevonden? Nee,de rente is laag maar de prijzen enorm gestegen,enfin.

We hebben geboden op een duiventil 3 hoog achter in de Dapperbuurt bij 1 of andere duivenmelker, pardon huisjes melker.

Een start want we hebben een postadres en parkeervergunning. Parkeervergunning? Ja, nou eh wel een beetje uit de buurt zeg maar, maar toch een vergunning. Waar dan? Uh, in Termunterzijl of Vlagtwedde, we mogen nog kiezen. Kost dat? Niets!

Mooi, heel mooi en nu jullie duiventil zeg maar gewoon duivenhok zeker verbouwen?

Jazeker, we hebben een architect gevonden. Van Vollenhoven van Oranje Makelaars & Architecten te Amsterdam met een vestiging ook in de bossen van Het Loo.
Zo zo dat zal wel een smak geld kosten zeker? Nee, zwart geld en materialen dat overbleef uit de verbouwing van Drakenstijn en Soestijk maar nog meer uit Paleis Huis den Bosch, je weet wel het kippenpaleis met 1 haan ‘Alex ook wel Willy genoemd’in Den Haag, pardon ‘s-Gravenhage natuurlijk. Miljoenen belastinggeld! Ons geld!

Zo hebben we een wc pot uit 1888,een trapleuning uit 1900 en niet te vergeten de pispot uit 1883 + de geheime dagboeken van uh.. nee dat vertel ik maar niet.. Hij heet niet ‘Groen’

De Duiventil ons duivenhok dus wordt de uitvliegbasis als we in Amsterdam gaan wonen. En waar wonen jullie nu dan? Oh, iets gehuurd van Bernard. Bernard jr. ooit. Ja die met de kunststof kozijnen met isolatie glas van Carglass uit Zandvoort voor zijn ogen men euro tekens maar ook ‘Huizenmelker,hofleverancier’ sinds zijn geboorte.

Kostte jullie woning? Uh, eh een kleine miljoen euro.
Valt mee, ik woon in een doos sinds 1980. 1980? Ja, Geen Woning, geen Kroning!
Zeker vergeten ouw kraker? Wat, ik een kraker toen? Ja, jij en hier het bewijs! Een foto van jou met lang haar, sandalen en een Afghaanse jas en wat zie ik daar een ..rookbom in jouw hand.

Maar dat was toen joh, zolang geleden.

Opzouten en hup naar jouw duivenhok, bakfiets en biologisch drive eten maaltijden.Salon socialist!

Vergat ik even jouw naam te vragen. Hoe heet u?


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 3 mei 2020 op 13:15

Mijn naam is bond . Zwem bond

    Nummer 22 · 3 mei 2020 op 13:40

    Zijn naam is Thierry Bo Reale, u kent hem uit de polletik. Fasisties voor Demagogen & Andere Psychotische Telgraaf lezers!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder