Osama Bin Laden is wel erg geïnteresseerd in een oorlog tegen Irak, hij roept alle moslims op om tegen Amerika te vechten als zij Irak aanvallen, terwijl er nog geen oorlog is en er alles aan gedaan wordt om een oorlog te voorkomen. Door deze uitspraak heeft hij weer wat benzine op het Amerikaanse vuur gegooid om maar zonder resolutie van de veiligheidsraad Irak plat te gooien, waarna Osama weer vrolijk verder kan gaan met het kweken van anti-Amerikaanse toestanden. Ondertussen heeft Shell meerdere plannen klaar liggen om Irak weer te gaan opbouwen na de voor Irak desastreuze oorlog, en zitten ze in Europa te bakkeleien wanneer we Turkije gaan helpen. Als men er rekening mee houdt dat men 3 weken nodig heeft om de patriots gevechtsklaar in Turkije te krijgen dan mag men toch langzaam gaan opschieten.

Volgens bronnen is 21 februari een ideale nacht met geen maanlicht om aan te vallen, dus we zijn al te laat. Of is er nog iemand die gelooft dat de Amerikanen niet zullen aanvallen al dan niet met resolutie van de veiligheidsraad. Ik acht Powel er nog toe in staat om persoonlijk wat pakketjes ANTRAX bij Sadam in zijn paleis achter te laten om maar een aanval te forceren. Er zitten binnen niet al te lange tijd 170.000 opgefokte Amerikaanse mariniers te wachten om het karwei van Bush Senior af te maken.

Petje af voor Sadam en de 40 rovers die elke keer weer een beetje toegeven om een oorlog tegen te houden en zo de Amerikanen helemaal gek maken met hun kat en muis spel.

Petje af voor Osama die op precies het goede moment weer benzine op het vuur gooit om een oorlog uit te lokken.

En Bush die zit thuis en wordt onder druk gezet door de wapenindustrie en door de oliemaatschappijen, die straks samen met Shell Irak kunnen gaan opbouwen., om toch maar alvast te beginnen. Het lijkt wel of de houdbaarheid data van de kruisraketten halverwege het jaar verlopen zijn en mogen dan niet meer gebruikt worden, en op deze manier kunnen wij ons afval met een knal dumpen in Irak.

Vrijdag 21 Februari groots vuurwerk op CNN.

Categorieën: Actualiteiten

6 reacties

Kees Schilder · 14 februari 2003 op 11:29

Ja, en dan te bedenken dat Amerika het meeste gif zelf heeft geleverd aan Irak. Wat men zaait, oogst men.

gast · 14 februari 2003 op 16:34

Maandag 17 februari vindt de aanval op Irak plaats.

gast · 14 februari 2003 op 17:03

[email]Going.Bananas@EOWeesp.nle.o[/email]
De Babylonische hoer is uit de tijd, Turkye is Uncle SAm’s nieuwe meisje

gast · 14 februari 2003 op 18:15

17 februari???? Dan mag ik wel wat potjes doperwtjes gaan inslaan mevrouw Jomanda.
Zelf krijg ik het getal 20 door. Datkan ook de hoogte van mijn bekeuring zijn natuurlijk
De wizzard

Yannick · 15 februari 2003 op 10:05

Bush moet zich eerst eens druk gaan maken over noord-Korea, die zijn bezig atoombommen te maken en daar doet de VS of er niks aan de hand is.
In Irak is nog niks gevonden en ze gedragen zich als of Sadam heel die zooi op scherp heeft staan.
Wat gaat Bush trouwens doen tegen India en Pakistan die 2 lopen elkaar al de hele tijd te bedrijgen en hebben ook al belooft massa vernietigings wapens in te zetten.

Ik vind het tijd geworden dat Bush terug gaat naar zijn Ranch in Texas, kan hij daar naar olie zoeken

gast · 15 februari 2003 op 12:48

Although as the superpower, we dominate much of the world, it is not fair to blame the U.S. for everything that is wrong on this planet. Take Kashmir for example, clearly a situation the U.S. did not create, but where my best man ‘Colin Powell’ is working around the clock trying to prevent disaster from happening. (vinkje anoniem at banans.com) 😮 that’s why I have ordered us all to drink more Czeck beers such as ‘Pilsner Urquel’ and ‘Budweiser Budvar’ !

Geef een reactie

Avatar plaatshouder