Goedemogen Ab!, zoals altijd weer te laat. Kijk ‘s naar de klok! 09.23 precies!

Klopt, ik ben te laat.

En, Ab wat is nu jouw verklaring?

‘Het is de wereld van het nieuws dat mij Ab Surd in verwarring brengt en ik in een digitale file terecht kom! Elke dag!

Ik lees, bekijk de video’s en hoor onze premier orakelen dat wij (..) de cyber aanval van Rusland netjes hebben voorkomen. Daarna hoor ik AP – met zijn eeuwige tronie van het nette kereltje – van D66 ook nog ‘s reageren op MR opmerking  over de dividend belasting afschaffing in her-overweging te zullen nemen om een paar dagen later met een grijns te vertellen dat hij de politiek gaat verlaten. Tsja, zijn kids hebben aandacht nodig.

Ik vergeet direct de tijd!

Een paard rent door een Frans café daar werd ik vrolijk van. Ik zag direct Anky en André een duo vormen voor het zingen van hun nieuwe hit ‘er rent een paard door ‘t cafe, een paard door…. ‘, en lach als een boer met kiespijn om de kandidaten die het boerenleven wel interessant vinden en de zoekende boer, boerin proberen te verleiden of… gezellig met de concurrenten aan het bier gaan. De champignon boerin ploeterend in haar keuken (zucht) achterlatend.  Het boerenleven is niet romantisch en dat ruik je vooral als het gier tijd is. Wat een meur.

Heb jij ooit een hele arm in het achterste van een merrie gestoken?

Ja, ja Ab, je kan nog wel even doorgaan zo. Ik heb ook nog wat!

Oh, wat dan?

Nou Ab, ik heb thuis, 3 hoog achter een hond, een kat, 3 hamsters en 2 slangen te verzorgen. Ben met een flinke kater wakker geworden na een nacht van flink zuipen op de Wallen en wat andere bezigheden.

Dus, Ab niet verder seiken!  Hup, chop chop aan het werk. De nietjes sorteren, paperclips terug in de oorspronkelijke vorm en 1 latte machiato voor mij.

En dit pakje vullingen voor een vulpen moet voor 1 uur in Vlagtwedde of Termunterzijl afgeleverd worden.

Check, check met de heer van Gellekom voordat je vertrekt.

Ab…?

Categorieën: Algemeen

Nummer 22

Verwarde Oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar amderen.

2 reacties

van Gellekom · 12 oktober 2018 op 10:12

Nostalgie in drievoud! Was nog in de tijds dat Ab drie maanden lang de tourmanager van Crazy Klit and the Buttplugs was. Schitterende tijd, als je de foto’s zo zag.

    Nummer 22 · 13 oktober 2018 op 15:15

    Precies! Na een wekelijkse wasbeurt in een zinken teil, haartjes gekamd, pyama aan en naar Swiebèr kijken. Zwarte Piet klopte gewoon op allemans deur. Tsja, door gekookte aardappelen geur en Rudi Carel in zwart- wit. Niemand nam daar aanstoot aan!

Geef een reactie